Tako i ja svakih osam sati. Namjestila sam si alarm u 8, 16 i 24 h. Ovaj put sam dobila crinone gel pa cemo vidjeti kakvu cu srecu imati sa njim.
Printable View
Tako i ja svakih osam sati. Namjestila sam si alarm u 8, 16 i 24 h. Ovaj put sam dobila crinone gel pa cemo vidjeti kakvu cu srecu imati sa njim.
Evo upravo došlo, 244 :) tresem se, sretna sam i zbunjena...
Ali da ne bi bilo idealno, TSH mi skočio na gornju granicu, moram do endice
Toooooo cestitam!!!!!!jeeeeee!bas sam happy!
Moras odmah vadit krv sigurno ce ti povecat dozu!!!!
Vrci , bravo !!! jeeeeeeee!!! :))))))
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Vrci cestitam :-D
Hvala cure :)
Jel netko na VV kod endo, mogu im u utorak samo banuti s uputnicama? Jer na povijesti bolesti mi piše kontroal odmah u slučaju trudnoće
Čestitke Vrci!
Jel mozes negdje sutra privatno izvadit? Da ne čekaš utorak
Pa sad sam vadila tsh :) al moram doc gore sad za dogovore za dalje.
Vrci, jupiiiiiijjjj!
Vrci, jupiiiiii!!
Vrci, odlicnooooo!!!!
Cestitam!!!!
Sretno do kraja.
Superrrr vrci, cestitam
Hvala vam svima :) Ovo nije duplanje bete, nego tri puta, više nego što sam očekivala :) Nadam se da bude sve ok, uzv za mrvu više od 2 tj
Sada želim da čekalice isto imaju dobre rezultate :)
Vrci cestitam :)
Vrci cestitam!!!!!
vrci da ti i ovdje čestitam :zaljubljen:
ja vam se cure pridružujem opet...mada sa manjim žarom, ali ajde dati ću priliku svom malom 4-staničnom embriju :angel:
danas bila na transferu pa idemo u drugi krug čekanja bete:mrgreen:
Vrci cestitam, bas mi je drago! :-D
Fusa, sretno!
Vrci :ghug:
Hvala cure... Bila sam bezbrizna cijela 2 sata, a onda krenulo, jel ce bit srce,jel blighted jel ovo.. koma :skartoc:
Al sretna jesam, suze mi dosle....
Vrci cestitke!!!! Bravo!
A briga nikad ne prestaje, zapravo s pozitivnom betom zivot krene kompliciranim putem :-)
Fusa sretno s 4-stanicnim ~~~~~~~
Ima li koja čekalica bete? Da skupa kukamo.....
Da i meni je 7 dan,nisam transfer mi je bio 3 dan pa je jos rano a i primila sam booster u srijedu tako da svejedno moram čekat.
Imaš li kakve simptome?Koji dan je tebi bio transfer?
Čestitke Vrci ,nadam se i tvom plusu Zeljkica i kod svih ostalih pa tako i kod sebe :ghug:
Zeljkica evo i ja se pridruzujem, 2 dan vracen danas mi 4dnt.. imam jos dana cekati.. kad planiras vaditi betu?
Uf meni tesko pada , a vidit cemo sta ce sad bit.
Stipka hvala sretno i tebi.
Do sad u postupcima bi mi uvijek probava stala od utrogestana a sad sve normalno malo mi to cudno.
Mene do sad u postupcima grudi bas ubijale,ovaj puta jako jako malo. Uopce nema pravila...
Zeljkice sretno, nek ovaj bude dobitni :heart:
Cure,ja danas bila na uzv,vidi se gv i zv,
ponovno na uzv u petak.I dalje ima krvarenja,strogo mirovanje...Izludit cu...
Sretno nam svima.
Simptoma nemam posebnih, klasični PMS i bolovi u trbuhu. Radila sam čak i test ali nisam sigurna da se vidi crtica, valjda je samo ja vidim. Probat cu za dva dana opet a do tad...
Cure meni je danas 11dnt 2 blastociste, test je opet negativan. Prestala sam sa utrićima. Nema smisla više.
U utorak ću javiti u Petrovu. Razmišljamo sve više da promijenimo kliniku. Vidim da vas je puno kod Škvorca. Vjerojatno ćemo k njemu, a možda i Radončiću da dobijemo druga mišljenja.
Svi čekalicama želim + i veliku betu!
Zrinkica - promijeni kliniku da, koliko citam tvoje iskustvo sve nekako olako shvaćaju, nisu ti bi utrice dali na vrijeme. Škvorc ima super rezultate i divan je i pažljiv. Posvetiti ce ti se potpuno. Sretno dalje :*
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uf sta sam ja danas nervozna vjerojatno pms i opet nista ni ovaj put sve mi se čini......:cupakosu:
Evo cure da se i ja prijavim danas mi 7dnt. U subotu mi vraćen jedan 4-stanićni embrij e sad se samo nadam☺