[QUOTE=KrisZg;2899462] Nismo se jos vidjele :)
/QUOTE]
Ček, pa kako to sad?:mrgreen:
Znate da ste susjede, a još se niste ni vidjele? (ajme ovo je totalni OT).
Printable View
[QUOTE=KrisZg;2899462] Nismo se jos vidjele :)
/QUOTE]
Ček, pa kako to sad?:mrgreen:
Znate da ste susjede, a još se niste ni vidjele? (ajme ovo je totalni OT).
Od ove druge s desna bih i ruke, baš su lijepe.
Kris, sad i mene zanima :znatizeljna:
Spajka, moze! Sutra dogovorimo detalje :-)
Ove sve zene me stave pod pazuh i ponesu sa sobom :misicnamisicu:
Kratkonoge su, baš sve..nekako zdepaste
ali nisam sigurna koliko je to reprezentativno, moj prijatelj je bio godinama na crossfitu (možda je još uvijek), pa ni on nije ovoliko mišićav
kad upišem na google crossfit women results, nije tako drastično, izgleda slično kao i kod drugih programa
Sani po Sajkinoj procjeni bi te i ja mogla ponijeti :nijemišićnamišiću: :lool:.
Vidi se, počelo je ljeto :)
Baš ste me nasmijale zadnjih stranica.
Dakle, nakon dva mjeseca neuspješnih kombinacija joga, callaneticsa, kratkih treninga tipa kojekakvih izazova ili onih od girly fitness, ipak se odlučih vratiti na T-25.
Iako me koljeno pati, imam nekih problema sa navodno alergijama, jedva sam nekako odradila cardio t-25, i to s onom usporenom gospođom.
Al sad sam si baš super.
heh, a ne moš vježbanjem baš toliko protiv gena
ja se isto uhvatim kako zamišljam da ako vježbam izgledat ću ko ta i ta glumica
onda se podsjetim kako znam jednu curu koja je vječna sportašica, DIFovka, svakodnevno u ozbiljnim tjelesnim aktivnostima
a ima onu građu da ima vrlo jake ruke i prsa i trbuh, i dolje noge relativno tanke u odnosu na gornji dio, ali sveukupno je onako jača
i to je to, ne možeš tu puno toga napravit
Ma znam, ali cijela fotka je nekako bizarna..ono baš ko da su ih skupili kao antireklamu za crossfit.
Tatina strana ima takvu građu, krupan trup i tanke nožice, pa pošto niko ne vježba, svi su mi smiješni. Hodajuća burenca na štapićima :lool:.
Sreća, tu sam na mamu :brdskenoge: :lool:.
Kosjenka, opet ću drviti po istom..steznik na bolno koljeno i pametno dalje. Vježbaj ko Tania, ona radi low impact a opet sve to pošteno osjetiš.
evo još malo žena (meni su najneprivlačnija široka ramena i gotovo)
http://www.ysone.com/84-pictures-of-...-in-the-world/
ali na muške mišiće se ne žalim :lol:
https://www.google.hr/search?q=cross...+crossfit+guys
btw. moja kolegica koja trenira cross fit super izgleda ali vježba 3x tjedno, ne više ;)
Meni su bas zgodne ove zene sa slika :heart:
Malo su mi premišićavi :-P
Šalim se, naravno!
Teta na prvoj fotki i ja imamo identične hlače. Ali njoj bolje stoje :lol:
Sani,
u stvarnom životu mi je ovo taman (kad se spominju glumice)
http://malecelebnews.com/wp-content/...-In-Rio-03.jpg
a viđe što se nabildao :-o (iako mu dobro i stoji)
https://2.bp.blogspot.com/-6HmngFPsQ...ith%2BGirl.jpg
petak je :mrgreen: u mojoj glavi :lol:
Pa tak. Ne susrecu nam se putevi. Ja sam stalno negdje u muvingu, ona nije :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Willow, ona prva je bolja.
jedna od 3 riječi je crossfit :lol:
nego, da prijavim da imam užasnu upalu gluteusa od prvog dana onog tatinog izazova, koji nisam niti cijeli napravila!
trebalo je 10 rundi po 40 side jump lunges i 8 burpees, a ja sam napravila 6 rundi po 30 side jump lunges i 6 half burpees
tako da stvarno vjerujem da ako napraviš cijeli taj izazov sedmi dan imaš kompletno novu guzicu, na koju istinabog ne možeš sjesti :lool:
hahahahah :lool: vidim ja party je ovde
Tang, jesam ti rekla!
Ni ja nisam napravila 10 rundi, nego 7
I nisu burpeesi, nego pistolsi, koje sam samo u prvoj rundi radila do kraja, a onda isto half
I onda jos to isto popodne, zbog osjecaja krivnje sto nisam svih 10 rundi, odradim jos i girja trening
Iduci dan sam samo gladila i mazila tu svoju guzicu :lool:
I samo da te malo utjesim, drugi dan je puuuno laksi
Ja cu sad jos malo samo sto nisam, treci dan
haha vidi stvarno, nisam ni skužila da sam napisala burpees :D
ubiše me pištolji, već jučer popodne me počelo bolit. sad znam šta ću idući put kad budem planirala obuć neku haljinu ili hlače za koje treba što okruglije dupe
tangerina, šteta sjedenja kod takve guze :lol:
tang :lol:
ja imam crossfit noge
ali one mi toliko ne smetaju, moje nikad nisu bile tanke ni duge, pa bolje da se vidi misic
ali mene najvise odbijaju prejaka ramena, onaj misic izmedju vrata i ramena (trapezoid?), to mi je bas nekako muzevno
i misicav, ali izbacen stomak, kao kod prve lijevo, to mi se ne svidja
ja sam jucer, uprkos 1dc, odradila extreme cardio
uf, ono kapanje s nosa... al zadnji mi je put u ovoj gammi pa sam dala stvarno sve od sebe
jos stretch pa cu istraziti hocu li na black fire ili p90x3
meni su te nožice nelijepe
ali opet kad vidim trbuhe padam u nesvijest
volim tu mišićavost
i volim mišićave ruke i lijepo oblikovana ramena
vidjela sam jednu čehinju sad na moru baš takve građe
čak sam išla špijati
jer mi je mala rekla kad je išla po kruh kako neka žena ima super mišiće
i radi zgibove na dvorištu
na kraju sam je na plaži vidjela
i pošteno odškicala :mrgreen:
tang, ta guzica je za prošetavanje :lol:
:lol:
Lude ste sve redom i tako bih rado pogledala fotkice a meni ne da otvorit, bit će zbog ograničenaj na poslu.Eh sad ne mogu dočekat dočepat se stana :lol:
Ja sam par puta otišla na Crossfit da probam i meni je to mraaak, da ne trčim sigurno bih išla na Crossfit, bome meni su tamo svi normalno utrenirani, ništa previše (zato me zanimaju ove fotke) i imaju jako izazovne treninge, meni baš po mjeri :mrgreen: ja bih rekla da je puno do građe, možeš se utegnuti, učvrstiti ali ne možeš značajno mijenjat građu (vrlo malo).
Jel vani zahladilo pod klimom sam pa nemam pojma, pitam jer me večeras čeka fartlek 45 minuta na 5:25 s deset setova ubrzanja na 30 sekundi iju ju...a u subotu trening iznenađenja na Ponikvama can't wait, baš me zanima što nam je smislio.
Moja guzica ce morat bit za presetavanje obzirom da su gace od kupaceg skoro kao brazillian bikini :lool: