Ni ja ne nalazim ništa za Muller.
Printable View
Ni ja ne nalazim ništa za Muller.
Lutaka iz Snježnog kraljevstva je bilo u Metrou po povoljnijim cijenama. Ne znam ima li još.
30% popust na igracke Metro. Mislim pet-ned
bila u mulleru-ipak nema popusta
a navodno ne znaju kada ce
Vikend akcija Plodine (19-20.12.) na dječje igračke 30-50%.
Champion's u Arena centru ima 30% na sve i još dodatnih 20% na veći dio, jučer smo kupili darova čak i više nego što smo mislili, svi ćemo biti kao sportski tim, prilika koja se ne propušta.
Konzum subota i nedelja 30% na igračke, ima li negdje veći popust za igračke?
U Konzumu barem ovom u Sarajevskoj uopce nije popust.
Jedino ako se isti obracunava na blagajni :/
Ima nestoigracaka na 25% al ponuda je siromasna.
Picim popodne u Plodine. Jel im tamo legaca? Treba mi jedan lego.
H&M (Rijeka) ima dosta sniženog na odjelu 0-3 i za malo veće klince. Mogu se pronaći veste i hlače za dječake za 25, 35 kn i 50 kn.
Danas na gap.eu dodatni popust 30% na snizenu djecju robu. Ima jako povoljnih tajica (s ovim dodatnim snizenjem ima od 3.50€) i majica za cure 4-13 god. Ja sam jako zadovoljna s njihovim tajicama, ne ispire se print i ne kidaju se.
Tezenis - 50%
do kad nano?
oj, pa nemam pojma. Bila sam jučer u areni - gužva je kao da se dijeli. Nisam gledala sve popuste, ali ih ima - kupila sam maloj snižene tenisice
u Tenezisu tenisice????
pa naravno da nije u tezenisu kupila tenisice, jelena. tebi je malo do zeke peke?
ja sam bila u jutro, svratila pogledati za malu zimske jakne. drugdje je tako-tako, ali u zari kao da badava dijele.
ma i da dijele ne bih stajala u stometarskom redu. nisam htjela niti ući.
ne nije, zato sam i napisala hrpu upitnika
jelena, badava ti hrpa upitnika.
nano ovdje nigdje nije spomenula tezenis i nema šanse da tezenis ikako uključiš u priču. osim ako ti se hoće zamajavat pošten svijet :D
Citiraj:
Bila sam jučer u areni - gužva je kao da se dijeli. Nisam gledala sve popuste, ali ih ima - kupila sam maloj snižene tenisice
post prije je u svezi tenezis, ali nije bitno
tako je, post prije.
ne bih šiljila zob, ali vjerujem da ni djelatnik na općim informacijama ne bi bio siguran zahebavaš li ga :mrgreen:
nadam se da se ne ljutiš :love:
u istu kategoriju možemo i staviti pitanje: do kada traju rasprodaje? Kako bih ja to mogla znati????
Nisam kupila tenisice u tezenisu :)
Sniženja su počela u manje više svim dućanima. kolika su, ne znam
U acessorieseu i Monsoonu ima -30%, i -50%. u zaru ne ulazim, pa ne znam. Uglavnom, počelo je
popis za Arenu
http://www.arenacentar.hr/hr/aktualni-popusti/
Prošvrljala sam jučer po WG-u. U Zari prilična gužva, puno toga je na 50%, al dio jedva malo da je snižen.
U potrazi sam za zimskom jaknom.
U Benettonu je popust 30%. Da li je to konačni ili će još snižavati?
na kraju bude dodatni popust od 20% na blagajni, samo je pitanje koliko ce ostati.
Ajde vi iskusne popustolovke, do kad traju ovi popusti?
Hoće li još ići dolje ili je to-to?
Ne znam je li pametnije otići kroz ovih par dana ili iza Nove...
neke stvari su snižene jedva 20%. sinoć na telki govori trgovkinja da zbog blagdana i neradnih dana nisu uspjeli do kraja skinuti cijene u sistemu i fizički po komadima.
ja mislim da će ići dolje, odnosno, uvijek ide. benetton na kraju bude -40% + dodatnih 20% na blagajni.
istina, ako pikiraš određeni komad nemoj čekati, može ti nestati veličina. ali ako si hoćeš nadokupiti, čekaj.
-50% bi trebalo doći svugdje.
prekjučer sam gledala jaknu koja je s 899 kn snižena na 649. trgovkinja mi rekla da konkretno ta više neće ići dolje, a kako mi je za rastuće dijete ipak poskupa, odustala sam.
nakon što smo danas obišle još more dućana u potrazi za jaknom i nijedna nije kao ta, vratimo se pogledati ju opet.
kupila sam ju za 455 kuna:naklon:
ok, oženila me za šal i kapu pa od uštede ništa, ali evo, samo sam htjela reći da se isplatilo malo muvati.
mogu li ocekivati vece snizenje igracaka(osobito legaca) prije Uskrsa ?
Još će cijene svega ići dolje, sniženje traje do 31.01., ali sad je vrijeme za obilaženje i pikiranje; a kupnja onog čega svakako treba, pa je i s prvim sniženjem ok kupnja..
Marks&spencer ima fini nakit, koji je prije tjedan dana bio po 110, sad je vec na 80kn..iako je njihova priča sniženja druge prirode.
Zna li netko kad će Tezenis staviti -70%?
jel ostalo još što u M&S?
isplati li se potegnuti do njega?
Opčenito su sniženja do 31,1ili to važi za ms?
Ako sam ja dobro shvatila, općenito snizenja traju 60 dana od 26.12. Znači, još i u veljači ako se prije ne rasproda.
Pitala sam u M&S do kad su tu i rekli su do 31.1.
H&M jel ima kakvih dobrih sniženja? Ajde curke koje ste bile da ne potegnem ovako trudna do zuba bezveze :)