Ako je netko zainteresiran za bic, tu sam :)
Kona Lisa. Ovakav: http://www.docsquid.com/motorbikes/konalisa-web.jpg
Printable View
Ako je netko zainteresiran za bic, tu sam :)
Kona Lisa. Ovakav: http://www.docsquid.com/motorbikes/konalisa-web.jpg
Da. Ovaj je MTB.
ja mislim da je moj za cestu, ne znam ali je bas lijepi :zaljubljen:
Ja imam za bic starije gospođe. :mrgreen:
ja sam kokoš kupovala bic po ljepoti (prije jedno 7god)......i kupila MBT. Danas psujem što nisam slušala. Sanjam o cyclocrossu, konkretno ovakvu :zaljubljen::zaljubljen: kažu da sanjati nije zabranjeno :lol:
ovo je mješanac. Najbolje od cestovnog i mbt, a lagaaaaaaann. Idealan za cestu i nasip. Ono, savršenstvo bez mane :zaljubljen: (osim cijene :lol:)
trekking su isto mješanci i više liče na mbt samo sa tanjom ramom, tkz. hybridi, ali meni se ovi više sviđaju u karakteristikama :roll:
zato mu ja svoj necu ni dati da mi ga postela, plakat cu mjesec dana poslije, kako sam ga platila a ima bar 5 tvornickih gresaka :lol:
za BC-ov me ne smeta :lool:
evo malo se hvalim ljepotan moj
ne znam ali i ovaj je lijep ili mozda fale one trakice s pocetka mog postanja danas ili kosara:lol:
zezam se googlala sam po onome sto znam da mi pise na rami.
jel zna možda tko koje tenisice ima Jillian i ostale vježbačice u BR-u ?
Ja sam prvi put tu i čitam vas i uglavnom imam upitnike nad glavom.
Nemojte sad okretat sa očima kak niš ne znam, ali po čemu vi to vježbate? Osim trkačica i biciklistica ove W-ove sa brojkama ne kužim. Ja sam izgleda sa svojom bijednom vježbicom ko M.J.Fox u povratku u budućnost, sram me uopće reći po čemu vježbam.
Ma kakav sram? Vecina nas pocne na sobnim bajku (kavofob :*), orbitreku, rolama... Onda malo poludimo. Ima negdje popis vjezbi i tumac kratica.
Vjezbamo uglavnom po kucnim programima, ima sve na internetu.
Na prvoj stranici ove teme je link na temu gdje su kratice i linkovi.
Ne znam hocu li dobro kopiratics moba: http://forum.roda.hr/showthread.php?t=78185
Cure, krasni su vam bajkovi :zaljubljen: I ja sam svoj MTB kao pravo žensko birala prema boji (crveni), nema veze ni što je muška rama :mrgreen:
Saf, dorodošla :-) Bez brige, ima nas koje smo već neko vrijeme ovdje pa ne znamo većinu kratica, bitno da vježbaš.
Kavofob, ako ćeš trčati četvrtkom, i ako ti se koji put da, mogla bi doći na Zagrebačku kros ligu. Trči se svaki četvrtak u Maksimiru (u 17 mislim), kratka ili duga staza (kako želiš, kratka je 4,2, a duga 8 km, tako nešto). Dok dečki čuvaju dječicu i uživaju u šumskom zraku mi otrčimo :)
saf dobrodosla!
super su vam bicikle cure :klap:
ja vozim neku obicnu, mm-ovu (nadobudno kupio da ce s njom na posal, ahaaam), za moje potrebe je ok.
danas asylum s utezima.
utrzila sam danas nove tenisice. jedva cekam isprobat ih.
magriz, brzo tene na uvid!
A kad već lipimo sličice, evo mog (nedovoljno iskorištenog) ljubimca: http://www.rog-joma.hr/bicikli_detalj.php?i=10545
saf dobrodosla.
ja sam danas isprobala W9, isprobala jer definitivno moje ruke su skoro pa nis koristi :-(
sve one skokove tzv. zablje sam odradila bez problema, ali sve sto se radi na rukama koma. sad se pitam da li ima smisla da vjezbam taj W9?
OK mozda i je namjenjen da ih istrenira, ali onda 4x taj W9 sigurno nije dovoljan ili je?
ajmo vi koje ste ga prosle rijeci utjeha dajte amo.
Joj, danas sam umrla. Trcala. Vani je sparno i bljakasto.
Istrcala 5 km, pace 6.21.
Spajalica mene je više ubijala zuzi s onim burpijima sa sklekovima i tamo sam nabila odmah kondiciju ali sam ju psovala sam tak.
Vježbaj, sve koristi.
saf dobro nam došla
:yes:, i ja se spremam krenuti s trcanjem u paru s MM-om, samo jos moram naručiti tenisiceCitiraj:
summer prvotno napisa
spajalice, idem pogledati W9, ja ti sve muke zaboravim :mrgreen: , jedino što znam da meni nikad nije dovoljno dva tjedna nego ja to tešem tri tjednaCitiraj:
sapjalica prvotno napisa
danas C3, i ovaj put mi je isao puno lakse nego prosli i mislim da sam preskočila samo jednu vježbu, ostalo u svom ritmu :-). Ne znam jel razlog dva rest dana od BR-a ili s time što sam krenula vježbati odmah (pod odmah mislim unutar pola sata) nakon sto sam s posla dosla biciklom pa sam imala zagrijavanje o kojemu je Inesica pričala.
Hvala cure na dobrodošlici :-)
Anci hvala za linkove,
skužila sam da vas većina vježba na Jillian. Ja sam probala njen 30DS i meni je to dosta teško, totalno sam van forme.
Nego kaj smijem vježbati neki od njenih programa sa obzirom da dojim? Mislim negdje sam čitala da se smanjuje produkcija mlijeka ili sam loše informirana :oops:
Saf, ne trebaš brinuti za dojenje (vježbaju i doje milasova, kavofob, j-la...), eventualno im može smetati mliječna kiselina koja se neposredno nakon intenzivnog vježbanja pojavi, no ovo što većina nas vježba, vjeruj mi, ne izaziva toliki porast ml. kiseline (ima i negdje na Rodi tekst o tome). Produkcija mlijeka se ne smanjuje, naravno moraš paziti da uneseš više tekućine ako je znojenjem gubiš. Moj malac je počeo štrajkati sa sisanjem prije nego što sam počela vježbati, a sad kad najintenzivnije vježbam, on najintenzivnije sisa (otkad sam mu počela nuditi povrće zaključio je da je sisa ipak bolja opcija :lool:). Iako nekad sisa više, nekad manje (dojim na zahtjev), nisam imala problema s produkcijom, no inače dosta vode pijem pa ne bi ni trebalo biti problema.
Anci, da, sparno je. I ja ću probati sad otrčati, nisam stigla Zuzku danas, a naumila sam ZWOW 33 odraditi, budem sutra.
Cure što kupujete tenisice za trčanje, to je pametan potez, one su dosta bitne, neadekvatna obuća je najbrži način za ozljedu (i odustajanje).
vikki, rado bih, ali mi je vremenski neizvedivi :/
za sad se držim nasipa koji mi je 600 metara od kuće, mjerila neki dan. taman se zagrijem dok dotrčim do njega.
danas laganih 6 km, pejs 5'58''. bilo mi je predivno trčati, iako je cijelo vrijeme puhalo. najbolje utrošenih pola sata danas :)
u četvrtak planiram jedan brzinski trening 800 brzog trčanja pa 200 hodanja da se hr spusti... vidjet ću koliko ću izdržati tako.
zavidim vam na bajkovima, baš su krasni. planiram jednog ubosti na jesenskim sniženjima.
saf, dobro došla
Anci, lol za bajk. jedva ga se sjećam. sad mi služi za vješanje veša. zhang, vidiš da ipak nije trla baba lan, jako je koristan :lol:
Spajalice protrčala sam kroz w9 i sjetila se svih muka :mrgreen: , neke vježbe rukama uopće nisam ni nakon 3 tjedna mogla odraditi,a neke sam s vremenom poboljšala. No ja sam kao što sam i napisala u principu uvijek radila tri tjedna, a ne dva tjedna.
Krasni su vam bicikli. Moj je neka starudija, kupila sam ga prije desetak godina, neki rogov, mislim da bi mi čak trebali malo veći kotači. Dosta je težak i loš za manevriranje. MM mi uvijek prigovara kad ga mora montirati na auto tj. pita me kad ću već jednom kupiti pošteni bicikli :mrgreen:. No kako unazad par godina idem s njim na posao, a nekim kolegama su na parkingu ukradeni bicikli samo razmišljam o novom biciklu. Nikako da krenem u kupovinu.
ja sam isla oko 8i15 i bas je bilo lijepo
a ulov, jos na snizenju http://public.fotki.com/magriz/1/igr...08-162840.html
Magriz, gdje to? Netko mi je rekao da na Bukovačkoj u Women's secret ima tenisica za trčanje adidasovih sniženih 50%, nisam još pogledala.
Ja otrčala večeras 8 km, u kratkim rukavima pa je bilo taman, malo puše.
Inače, oprala sam mp4 u u veš mašini, ostao u džepu od šuškavca, recite mi da mu ima spasa :-( Kad ga uštekam u laptop imam sve fajlove, i muziku i druge dokumente, ali ne svira kad stavim slušalice. Može li se ta baterija posušiti i proraditi ili da se oprostim s njim :-(
intersport
Tamo nisam dugo bila, pogledat ću :)
Hoću, hvala, mamice.
Saf, ni ja jos ne znam ove kratice W nesto i C nesto. Neki dan sam saznala da BF nije best friend nego body fat :)
Zasad znam sto i ti - 30DS. A znam i 6w6p (druga vjezba isto od Jillian). Za Jillian sam mislila da je musko dok nisam pogledala video.
Dobrodosla! Dvije su dosle iza mene, jupiii.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk