Analoneta saljem ti veliki kiss! Mislim da se nista nije promijenilo u zadnjih godinu i pol, osim zakona koji nam vise ide na ruku.
Printable View
Analoneta saljem ti veliki kiss! Mislim da se nista nije promijenilo u zadnjih godinu i pol, osim zakona koji nam vise ide na ruku.
Hej cure da vas pozdravim!Nije me bilo par dana jer sam povela raditi pa navečer jedva čekam leći u krevet od svih obaveza!
Evo meni nakon odgodjenog postupka zbog tog ludog kongresa menga treba doci 19-20.9. pa 3.dc na brdo. Ali sad kad štrajk spominjete sve mi se čini da je bolje da mislim kako postupka opet neće biti pa ako bude da se ugodno iznenadim:)
Kako ste mi vi?
Vrtirepka,saan,Ajvi:*
I ostale cure sretno i da bar ne strajkajuuuuuu...
analoneta :love2:..pratila sma tvoju tužnu priču! Želim ti od srca da uskoro ideš iz rodilišta sa zdravom i živom bebom u rukama, kao i sve ostale suborke :kiss:
Dobrodošla na VV i dobrodošla na forum. I da se što prije, kao i svi mi koji to još nismo, prebaciš na trudnički forum. Budući da ti je prvi post, pojavio se uz veliku odgodu pa te cure nisu primijetile.
Sigurna sam da će ti prvi pregled dobro proći, jer dr.A i ostatak vv ekipe su stvarno ok.
analoneta, dobrodošla nazad i puno sreće s novim početkom
Noemi, :kiss: i tebi
analoneta sretno...
Analoneta sretno:-D
Noemi, Ajvi<3<3<3
Valjda nas dr. neće otresti... Ipak smo mi hitni slucajevi:-D
I mi smo konačno krenuli. Pijem Utrogestan i trebala sam kupiti Tetraboratis vag. (one nisu na popisu pa ništa od recepta). Doktorica kaže da će ona raditi normalno te da ne brinemo za štrajk... Svima želim puno sreće!
Mury ni tebi nije bilo niti ti je lako...znam.. kao i drugim mamama, ali mozemo mi to..evo mi smo si malo upotpunili ovu prazninu koju NITKO ne moze pokriti tako što smo predali i zahtjev za obradu centru za posvojenje tako daaaa,posto je mom muzu želja 3 dijece mislim da bi svi oni odjednom mogli doc i naše biološko i naše posvojeno tako daaa...ali dug je puttt :mrgreen::mrgreen: ostalim crkama pozdrav i jedan veliki :kiss:
analoneta puuuuno sreće ti želim i da zaista napokon izneses trudnoću do kraja i u naručju kući doneses bebu ili bebice:*
Cureee jel neka cula sto za taj štrajk i postupke koje nam je odgodio za iduci ciklus?
netko je negdje napisao da je doktorica rekla da ce raditi normalno.
Kongres je završio, želim našim embriolozima dobrodošlicu nazad na posao. Nadam se da su naučili puno toga korisnog i da će sada svi tulumi u labu završavati dobrim vijestima. Ima da se sve oplode i da se sve uskoro gegamo s trbuhom do zuba.
Jeeee.. Potpisujem bubekicu!;-)
Naravno, i dragi naš dr.A neka nam se vratio pun korisnih saznanja koja će nas dok si reko keks sve prebaciti na trudnički forum.
Ajvi draga! Sad su svi na svom mjestu:-) još da zanemare štrajk... I mi smo na konju;-) sretno nam
potpisujem Ajvi i bubekicu :-)
dali moram nosit i sliku s hsg-a ili samo nalaz, mislim i na nalazu ima mala slika
Totalno sam u šoku od zadnjeg posjeta VV. U ljekarni (u prizemlju VV) su mi dali krive lijekove pa sam fino tjedan dana pila nešto što nisam trebala. Najgore je to što nitko ne bi ni primjetio da nisam odnijela recept za povrat novaca. Žena me u čudu gledala i ispričavala se uz objašnjenje da im se to nikada prije nije dogodilo. Naravno da smo morali sve stopirati i sad opet sve ispočetka... Baš sam razočarana! :cry:
Vaki.. Strašno! Šta je rekao dr. Na to?
Utrogestan, a trebala sam uzimati Klomifene. Ja sam kod doktorice, a ona se naljutila na mene. Rekla je da sam trebala znati da se Utrogestan ne koristi za stimulaciju... Znači nije problem u onome tko mi je dao krivi lijek, nego sam si kriva sama. Iskreno, bilo mi je čudno što mi je prepisala Utriće, ali što ja znam o tome. Ionako mi je bilo teško, a onda još i takva njena reakcija.
kako im je samo uspjelo dati utrogestane umjesto klomifena???!!!
Ne znam! Barem one stalno barataju tim lijekovima pa im se takve greške ne bi trebale dešavati. Baš sam razočarana! Toliko me to pogodilo da sam jedva zadržavala suze pred doktoricom. Sestra mi je vratila uputnicu i rekla da možda prirodno zatrudnim ovaj mjesec pa ih neću ni trebati. Znam da me time htjela utješiti, ali to me dotuklo...
Ajme Vaki, užas živi! Znam da moramo biti upućeni u tretman koji prolazimo, ali zašto ponekad ne bismo bili samo pacijenti, a ne i liječnici i ljekarnici i grafolozi... Ja sam jednom skoro dobila krivi lijek zbog doktorskog švrakopisa, ali sam ga srećom čula kako izgovara što mi prepisuje pa sam mogla ispraviti apotekarku.
Drži se, draga i probaj sad lijepo mirno dočekati sljedeći ciklus.
Jesam ovdje padobranac al neki vrag me vukao ovamo.
I jest-čitam i ne vjerujem!!!:-o
Zar je moguće da se događaju takve kardinalne greške?!
Vaki, žao mi je.
Svi griješe u svom poslu, samo su ljekarničke i liječničke greške kobne.
pozdrav cureeeeee.....................ja se vratila sa doooobrimmmmmmmmmmmmmmmmmm vijestimaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D danas me prvi put vidjela nakon onoga svega....kaže ona meni od danas yasmin iduci mjesec 3 dan ciklusa dolazi nosis sve sta sam ti dala da doneses naravno ako sve bude ok a bit ceee ( brisevi papu,ono nesto na hiv i prolaktin moram izvaditi) i krecemooo............ostala sam sokiranaaaa.....rekla da danas kupim vaginalete i da ih spremim u frizider a el mi vjerujete da sam od toga sveg zaboravila kada se one koriste :-( bila sam samo jednom na ivf i odma ostala trudna pa sam i zaboravila kada sam te vaginalete koristila,znam da ih jesam ali neznam kada...al zato vi znate sigurno :-/
Kad krenes u postupak, 3dc navecer stavljas i dok ne kazu da stanes ili potrosis kutiju, meni je tako bilo... Sretno!!!
Kad se samo sjetim kad sam cure ovdje ispitivala o klomifenu, trebala popiti nisam sigurna vise da li 2x2 tablete u kratkom vremenskom razdoblju, zbunila i sebe i njih... :oops: hvala bogu, na svim curama ovdje punim razumijevanja...
Vaki,jos je meni bilo čudno kad sam vidjela da si napisala da pijes utrogestane pa da čekas ovulaciju,a vidiš ja blesava nisam ni pomislila da se mogla dogoditi takva glupa greška ?! i eto pa naravno da ti je teško ,svi dobro znamo kako ti je...
analoneta!! Hvala Bogu,sad udri po kontracepciji pa fino u idućem ciklusu da bude bingo!!
saan,brtireoka,nova21 i sve ostale moje drage pusa!!