tang, nešto za tebe: http://gastro.24sata.hr/blog/mojito-cheesecake-824
I ja bih to isto rado, samo da mi netko hoće napravit.
Printable View
tang, nešto za tebe: http://gastro.24sata.hr/blog/mojito-cheesecake-824
I ja bih to isto rado, samo da mi netko hoće napravit.
ajme, dijana, recept je divan, samo moram smislit kako da djeci objasnim da ne diraju mamine kolače :lool:
E da, to bi mogao biti problem.
:idea: Onda moraš imati u ponudi i nešto za njih. Moja i mamu da za kinderjaje.:mrgreen:
ma da, za j lo - ono je bila neka opustenija faza, ali ni slika nije editirana
a druga vjj je
i willow, i ja imam 40! :aparatic:
i za sest godina cu izgledat i bolje nego sad! :lol:
eee, di bi mi bile sa photoshopom i marketingom
summer i mb opet uhvacene u setnji parizom bez grudnjaka :aparatic:
lili - suknja na biciklu otkrila prekrasne misicave noge, instagram gori!
rahela - yoga u intimi vrta - savrseni trbusnjaci i straznjica koja prkosi gravitaciji
anci, sani, flopi - ranojutarnje trcanje na bahamima - novi trend za sexi tijelo?
tang na plazi s dvogodisnjom djevojcicom paparazzijima pokazala utegnuto tijelo - je li unajmila surogat majku?!?
zhang - amazonka za kojom luduju fitness siteovi
itd...
(sastanak zgotovila za 25 min, burek za 7 :aparatic:)
Moji znaju da ne smiju dirati mamin pijani kolac.
kad oni smiju jesti radim kuglice, a kad je za mene oblikujem u salamu. nema nedoumica :lool:
:lol: summer :lol:
lipo te je puka burek, šta bi tek bilo da si palačinku pojela :lool:
inače, na indexu vole stavit naslov "pogledajte kako XY skaču sise dok vježba"
Summer :lool:
Summer i spajka :lol: lude na kub
Nego mene zaludili ovi trailovi samo gledam sta sve postoji dodje mi da zrtvujem neku cestovnu utrku za koji trail. Eh sad problemcic mi je vec isplanirana jesen jer da nije trcala bih onaj Dalmacija trail pa kud puklo ovako se moram strpit do sljedece jeseni.
Morat cu gledat nesto u okolici Zg pa.da.obiteljski odemo na izlet. Joj jako mi se svidjelo treniranje u prirodi.
Ajme kakve muke mene muce nemam vremena za sve sto bih htjela probat morqt cu trenirat bar do 75-e dotad sve stignem :lol:
j-la hvala probat cu prckat po kompu.
summer :lool:
a di mene bez grudnjaka, nema sanse da mene neko bez grudnjaka vidi. osim MM-a :mrgreen:
Summer i spajka, jedem krumpirusu i skoro se udavih :lol:
Tak mi i treba kad citam rodu dok jedem.
Klinci pozaspali od igranja i trcanja na skolskom.
Sve curke koje sam vidjela su mi zgodne. Svaka ima svoj faktor ;-)
Ne znam gdje bih se svrstala, ovima iz crossfita nisam ni blizu. Vise naginjem ovoj koju je summer linkala.
Btw. Rahela, tvoje tijelo je za brazilian bikini. Tek toliko :-*
pa vidis da sam i photoshop stavila u pricu
bit ce perky, zivahne i samostojece
jesam vam pricala da mi mm nije donio grudnjak kad sam izlazila iz rodilista?
deveti mjesec, vruce, ja sva otromboljena ko svaka prava zena nakon poroda, s 15 kg viska :aparatic:
tanka rastezljiva tunika, slikajemo se, a ja samo s buketom pokusavam pokrit dekolte i opustenu raskos pred starcima i svekijima :gaah:
:lool:
summer 2x :lol:
ajde summer pa bar si buket imala :lool:
summer :lol:
bogati, kad ova moja konacno jednom zavsi sa cicanjem, nece ostati bas nista :roll:
summer :lol: ja mislim da je tvom mužu baš zabavno s tobom i da je pravi sretnik :-)
Summer ja cu umrijet od smijeha :lol:
Summer upravo sam ispljunula komadić ananasa na ekran :lol: :lol:!
cek cure jel vi vjezbate ili jedete i vjezbate pljuckanje hrane u monitor
očito svi jedu dok čitaju ekran, ja sam baš smazala štrudlu od jabuka, dobro da se nisam zagrcnula :lol:
Spajka, ovo drugo :lol:
:lool: :lool:
To mi je bila užina :mrgreen:. A i inače jedem, puno jedem :lool:.
Zaboravila sam komentarisati Sani, kaaakooo dobro izgleda!! Spajka ima tu mišića za ponijeti :-).
Upravo odradila yogu, pa idem s malom prošetati. Nisam palila klimu, mislila da mi ne treba, e pa zeznula sam se, trebala mi je.
U crow sad mogu odignuti noge nekih 10 cm, i održati se malo duže :-D. Jedino sto su mi još koljena naslonjena na nadlaktice ali i to je napredak.
J-la, bravo za crow :-D
Hvala na komplimentu.
j-la bravo za crow :klap: :naklon:
ja dosla s plaze i najela se lubenice. sad cu summer sherd #15.
ako se ne javim poslin vjerojatno me herc strefio :lool:
J-la zvana crow bravo!!!
Ja prezivjela 8.4km fartleka pejs 5:14 yeahhh i nije mi bilo tako tesko jer je ipak bilo hladnije u odnosu na PON bilo 28C :lol:
lica crvenih ko rakovi sve se cijedilo s nas odsad imam rucnik u gepeku jer takva ne mogu sjest u auto a mrsko mi se znojna oblacit u suho i cisto.
MB si nam ziv-ziv? :-)
Sani, hocu i ja slike!!!
Bas ste zloceste s tim fejsom, nismo svi tamo :-P
Nije ni Sani ona salje preko vibera i what s up-a :-)
A meni? :durise:
Sani je booooombaaaaa :drama:
E sad se ja ne sjecam kad je meni poslala :durica:
Sani slikeeeeeee
Lili bravoooo :klap:
Poluziva sam :lool: al dobro je :mrgreen:
Je bejbe MB :klap:
Je Sani je komad samo takav!!!!
Bome je, sani izgleda wow!
J-la, pa koljena i trebaju biti na nadlakticama
http://www.yogaoutlet.com/images/gui...2011111649.jpg
Zašto li sam onda kontala da ne trebaju :zbunj:?
Još samo da mogu podići noge kao ova linkana :mrgreen:.
To moze samo Summer
Ja ih isto ne odignem puno, ali se trudim ostati sto duze u toj pozi. Kad dobijem stabilnost, onda cu raditi na dizanju u zrak
Sani, daj pls i meni slike. Uzvraćam.:-)
Lili, bravo, bravo za jučerašnji fartlek. Vrijeme nije je bilo kao u pon, ali je isto bilo za smaknut se. Ja nisam trčala, ako ne brojim trčanje uz malu uz bicikl (već može dobro potegnut i već si vidim da će mi jednog dana zadavat pejs), čekala sam zahlađenje, i falabogu i dočekala. Rekoh šta ću se patit danas kad je sutra već zahlađenje.