a što se tiče jednog swinga, ja sam to jednostavno riješila. pošto ionako mrzim jump tuck, jednostavno sam napravila 20 swingova i mirna bosna :mrgreen:
mislim da je ona tu vježbu radila sa girjom od 20 kila, pa je malo drugačiji osjećaj
Printable View
a što se tiče jednog swinga, ja sam to jednostavno riješila. pošto ionako mrzim jump tuck, jednostavno sam napravila 20 swingova i mirna bosna :mrgreen:
mislim da je ona tu vježbu radila sa girjom od 20 kila, pa je malo drugačiji osjećaj
Imam Black Fire, na prvu mi se ne sviđa.
Sutra ili ako stignem večeras pošaljem raspored vježbi kome treba.
Jucer yoga x, standardno odlicna! Danas su me dosta misici zatezali.
Poslijepodne the challenge. Zadala sam si 12, ali nije islo vise od 10.
Mada i to je odlicno.
Rahela bravo za peticu! Odlicno :-)
Moja zuzka jos uvijek malo zeza, instalirala sam novi flash player i stavim na low pa ne zastaje jedino zvuk ide brze od nje ali ajde to nije takav bed.
Odradila sam novi fit slide#5, i super mi je. I onda jos body crush#35 za dodatno znojenje!
Rahela, bravo. Veceras trcanje 8km, 5:32. Pocela sam s 5:34, i do kraja ga spustila. To mi je prvi put da spustam inicijalni pejs. Danas je bilo prekrasno trcati.
a ja baš volim jump tuck,a ne volim i ne znam radit onaj njen split jump,imam feeling da ću se razbit pa ga uvijek mijenjam sa jump tuckom...
ma i ja sam radila sa MMovih 20kg,zakucavala me od pod,trudila sam se da je spuštam ravnih leđa i očito sam uspjela jer me nisu bolila sutradan...
odradila novi fit slide...one arm plank slide...how yes no...samo me presjeklo kad sam pokušala, ja sam s 2 ruke radila pa koji rep više....
ja sam odradila stretch i time zavrsila gammu
black fire se upravo, ovaj, pribavlja :)
pogledat cu pa od subote krenuti ili s njim ili s p90x3
veselim se promjeni iako mi je gamma draga
Triometrics sam sinoć počela u pola 10 :Summer: i to me nimalo nije omelo da poslije njega zaspim ko klada :lool:.
Skulirana nadam se da je tm prošao sa lakšim ozljedama.
Summer ajd probaj Black Fire, čini mi se da nas dvije volimo slične programe, pa ako se tebi ne svidi da ga ne počinjem. P90X3 mi je ostalo još dvije sedmice.
I bravo za gammu :-D!
Napokon osvjezenje! Jupi!
Rahela, bravo za 5 km! Sve ostale cure super za vjezbanje!
Prijavljujem dr. Cathy shoulders and obliques complex.
Odlucila sam se malo i prehranom pozabavit. Skoro svaki dan se uspijem prejest za rucak ko da nikad vise necu vidit hranu :) a valjda mi se totalno metabolizam usporio, sve sto malo vise pojedem, odma ostane.
Adiomare, evo link, ima zgodnih torbica za drzanje bocica
https://www.strops.hr/index.php?rout...th=396_403_409
ja sam jutros doručkovala dvije buhtle sa pekmezom. jednu sam još malo namazala maslacem.8-)
večeras opet dva workouta. .kad sam stalno gladna ko pas.
skulirana, a gdje te presječe, u leđima?
meni je super taj fit slide, pravo otkriće!
tang, thanks, kad su dosta kratki, ne umori me to dovoljno..al dva su zato taman.
bravo tigrić
bravo rahela
bravo svi!
sad ću odraditi BS neki Zuzin
pa počistiti kuću
I dovršiti Pavlovu tortu
mm I meni je godišnjica :heart:
a onda popodne druženje s prijateljicama :pivo:
ja doruckujem grcki jogurt od dukata, taj mi je nadjrazi, potom nekov voce, danas dvije nekrtarine i muesle. jucer je bila mjerica malina, prekjucer borovnica i tako ....
ja ne volim i ko malo dijete izbjegavam sve te eksplozivne skokove
i među njima mi je jump tuck još najmanje strašan
split jump je najgori, skočiš i kao špagu radiš u skoku (ali savijenih koljena), dakle jedna noga naprijed druga nazad
trebala bih se snimit kako to kod mene izgleda :lool: nešto kao one pinterest fail slike
e to me bome jos niko natantao nije da napravim, a cini mi se da ni nece :lol:
spajka, ja svaki put kad naiđem na nešto što ne mogu (a ima toga!) kažem "ja sam u ovome na duge staze"
nešto moram ostavit da svladam i za 10 godina brate mili, inače mi neće bit gušt
tang, ni ja nisam za skakanje,
one split lunges nikako da se odlučim da ih radim
jučer sam čak skakala na klupicu i to mi je već na rubu bilo...
ja računam, bolje sačuvati koljena i zglobove nego dobiti malo na eksplozivnosti ;)
uletila - e baš to, pa ne moram sad sve odjednom, ja radim obične lunges i osjetim ih...
eto mislim da mi je na jesen vrijeme za kupiti teže utege, računam 4 kg bi mi bile dosta :mrgreen:
Black fire ću vježbati još 2 tj. onda odoh na GO :-D
spajalica, a ne ne, za 10 g. si još u punoj snazi, vidi Boba Harpera (preko 50) i Tonyja (oko 60 g.) :naklon:
pa tad cu biti debelo iznad 50 :oops:
ja za 10 godina planiram počet trčat :lool:
evo cure za vas
http://eatsleepsweat.tumblr.com/post...er-60-year-old
baka 96, kćer 60 (kćer ima liniju za pozavidjet :-o )
e gledala sam tu baku nedavno, baš kad je završavala maraton, unuka je čeka na cilju
ima i ona jedna što je sa 60 ili više počela trenirat plivanje
sad ima 90 i nešto i prvakinja je svijeta u svojoj kategoriji :sp:
tangerina,
https://www.youtube.com/watch?v=ZP4FWwyjfek
predobra je bakica ;)
Summer bravo za gammu!
Mene boli svaki dio tijela od challenga.
Uopce ni nije jasno da sam opet od toga dobila upalu.
Mada ajd, napravila sam oko 80 sklekova.
Ma kakve godine..pih..kako ono Tony kaze, ageing is for idiots :lol:
On puno prica.
https://www.youtube.com/watch?v=smd3hAHyBtY
ovaj sam odradila
za one kojima treba nešto polako i usredotočeno a da se ipak malo oznoje...
plus lopta koja mi je izvrsna za vježbe balansa!
bome, ja bih pristala da me sa 96 vozaju u kolicima, samo da sam jos tu :)
tang, djava odnija prisu, mozemo onda skupa pocet/nastavit trcati :aparatic:
meni ovo doma skroz odgovara, nema brate musica, klimatizirano, wc nadohvat ruke, voda se ne mucka
kada se zazelim, otici cu krug uz more, ali nekako ne vidim da ce mi to postati glavni vid rekreacije
ali voljela bih poceti planinariti
Summer, pocni :-) neces pozaliti
evo današnji zuzkin petominutni, no equipment needed: https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...ni-workout-83/
već sam ga odmjerila,danas planiram vježbat malo iza objeda a i ako bude volje još nešto dodatno večeras...
tigrić,ma presjeklo me u donjem dijelu stomka,ipak još nije dovoljno jak za jednoruki plank slide...
MM pustio krvi ko prasac (hodao po kući tražeći zavoj pa je fleka bilo u kuhinji,DB i hodniku, pranje poda močom mi je bio dodatni cardio nakon vježbanja LOL) a ful mala posjekotina,sad ima samo flaster...
willow,bakica rastura,moram materi pokazat,ona stalno započinje vježbat....
ZS, evo mene s par mjeseci preuranjenim pitanjima. Al, kad si pocela vjezbat nakon poroda? I koje vjezbe?
nisam dočekala pregled kod gina,krenula sa 5 tjedana laganini,više neko istezanje i TRX (a to ti jaaako paše jer se cijeli iskriviš i pogrbiš dugotrajnim dojenjem u čudnim položajima),girje sam se uhitila nakon još 2 tjedna....ali od malog ne bi mogla/stizala nego 5-10min u vrh glave....zauprave sam počela vježbat kad je imo 4mj...skroz mi je mala dijastaza pa nisam pazila na stomak,ako ti bude ne bi njega trebala puno opterećivat....
Na g.o. sam trčala gotovo svaki dan cca 5 km. Sad već 2 tj. zabušavam. Nikak se naspavati. Nemam snage dići se u pol 6 i ići trčati. Tješi me da bum prek vikenda planinarila po Velebitu. Još 2 tj. pa ak ne prije, ponovo bum trčala na g.o.