orhideja draga zao mi je jako, grlim te :(
Printable View
orhideja draga zao mi je jako, grlim te :(
Ja sam zadnji put vadila 12.dan a sad vadim 11. Kako bilo do petka treba izdurati :)
orhideja zao mi je :( drzi se
Orhideja žao mi je :-(
Orhideja, žao mi je, ali biokemijska za prvi pokušaj nije loš znak, od srca ti želim da drugi put bude bingo :)
Bubi, čestitam na pišonji, biti će zetova na izbor za moju udavaču :lol:
Kvragu.....Orhideja žao mi je....
Valiana se nije javila ....ona bi mogla donijeti dobre vijesti ~~~~~~~~~~
Evo moja beta 1,20 kao i zadnji put.Ali idemo dalje!
a joj joj valiana baš mi je žao
Orhideja i valiana žao mi je , za nove pobjede!
valiana :love2: samo zadrzi optimizam, to mi se cini najteze nakon losih vijesti..
valiana tako mi je zao, bila Sam uvjerena da ce biti lijepa beta. Drzi se! :(
Hvala vam cure bit če treća sreća!Evo več povadila svu papirologiju nalaze i td kaj mi terba za pisanje novog zahtjeva.Nadam se sam da če odobrit i to malo brže nego prošli!Cure sretno
Valiana...draga moja :*
Valiana i orhideja :love2:
valiana, orhideja. :cry: tuga... držite se! :-(
Valiana i orhideja :love2: žao mi je cure :(
Cure,žao mi je... :-(
Orhideja i Valiana jako mi je zao
orhideja i valiana,žao mi je
Hvala Vam curke.......:naklon:
Valiana :love2: bitno da je tu volja i snaga za dalje :fige:
mislila sam da ću biti koma (MM je :( i još je na terenu)...
a,ja... ja sam sretna-bar sam došla do T......nekad možda i ostane-nada je tu
sad čekam srijedu-valjda se beta bude spuštala i bude sve ok :fige: i mengu....pa onda po 2smrzlića
Tako je mi smo prave ninđa ratnice:-D!Ma ne brine mene više niš nego ova glupa papirologija to mi sada zadaje duševnu bol:-D.Ajmo cure sam hrabro naprijed i bit če sve superiška!
valiana a baš sam vjerovala u tvoju betu da će bit velika žao mi je jako!vidim da si ti puna optimizma super samo hrabro i doći češ do cilja!
orhideja :love2:
Valiana, žao mi je! Orhideja, kako znaš da neće rast beta? Mislim, nemam iskustva s betom, ali šta nije sve iznad 5 T? Koji iznos bete je onda onoaj koji čekamo?:?:
Ja držim fige da si prerano vadila i da će nastavit pravilno rast!:-)
Ipak se nadam da je sve bilo malo kasnije! Držim fige!!!:-)
orhideja, valiana zao mi je cure :-(
clematis, mima32 jako mi je zao sto to sve prolazite, nadam se da ce proci sa sti manje komplikacija
Orhideja:-):love2::heart::fige:
Cure nakon koliko ste dobile mengu nakon što ste prestale s terapijom?:zbunj:
drage moje, evo i ja sam nova ovdje.htjela sam s vama podijelit moje simptome.
danas je 11dnt 2 dvodnevne mrvice koje su prema riječima biologa odlične i bez fragmentacije.
nikakvih posebnih simptoma osim malo težih ali ne bolnih (.)(.) i 8dnt nekoliko laganih probadanja.
ali noćas užasni bolovi,grčevi u stomaku (nisam se mogla ispruzit koliko je bolilo)skoro otišla na hitnu,al smirilo se
nakon nekih pola sata.sad me strah da su moje mrve odustale.
Lara dobro nam dosla i nadam se da ces ugledati super betu, a za propadanja neke od cura će ti se vec javiti koje su iskusnije, sretno.
Jejja kako si jeli danas vadis betu?
Kiki, PetraP.... i ostale cure kako ste?
evo da i tu javim svoju 0 ... mrvica je odustala, valjda si nismo ovaj put bili sudjeni..
lara dobrodosla ;)
jejja grlim te, dobro kaze orhideja imas eskimice, vjeruj u njih! :)