Imam bolesnicu doma, lezim u krevetu i gledam: fifi, vinx, traktor tom, nasa mala klinika. Pomjerit cu se do pedijatra a vjezbanje ce morati cekati dok mi ljepotica ne zivne.
Printable View
Imam bolesnicu doma, lezim u krevetu i gledam: fifi, vinx, traktor tom, nasa mala klinika. Pomjerit cu se do pedijatra a vjezbanje ce morati cekati dok mi ljepotica ne zivne.
Anciiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
larmama, dinkel griz mi je mljac! Ja si napravim sa medom i wheyem za doručak ili trpam u kolače tipa sočni biskvit i muffine al moram probati i u štrudlu, uopće ne sumnjam da će nestat za čas! :njam:
Spajalica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenu da brzo ozdravi!!!!!!!!
Ja sam danas otrcala 8km za 39 min, jucer dvije zuzkine yoge, prekjucer zshred 44 i zwow 114. Danas mi je prvi dan ciklusa, i iako me bolio trbuh i osjecala sam se sva nikakva otisla sam trcat- sad sam preporodjena. Tako uvijek- trening mi jako olaksa menstruaciju.
spajalica nadam se da ce malena brzo ozdravit ~~~~~~~~~
danas t25 rip't circuit (ili kako vec)
sasa :naklon: :naklon:
ti si moja inspiracija :)
Ja danas nisam vježbala jerbo se moj mini pms pretvorio u čudovište kad su se neke moje sumnje potvrdile. Naime, V svako malo traži da mu kupim pisanku b. Onako, puuuno prečesto. Pa sam danas prebrala torbu, policu i radni stol i otkrila otprilike desetak upropaštenih pisanki u koje se pisalo sve redom. U jednu je pisao hrvatski, glazbeni, prirodu i engleski, ali ne redom, nego malo s jedne malo s druge strane, kako mu je pao grah. Između predmeta bi preskakao stranice da ga se ne skuži na prvu. I tako desetak komada. Aaaaaaaaaaaaa
Trebalo mi sat vremena samo da u tom dreku reda napravim. Sad mi je kasno skakati u hodniku, jer se S u tom slučaju budi... Morat ću nadoknaditi sutra.
U alkoholu. :mrtva-ozbiljna:
sasa, ajme, na prvi dan? Svaka cast!
marta, ni tebi nije lako...
Cubana :lool:
Ja sam danas tbc, nije lako :D
Sasa, genijalka si :*
cubana sestro
ja sam odradila školicu, malo je kišica škropila, malo puhalo. baš je bilo lijepo
Svega se odricem, ne znam kad sam kruh zadnji put jela, al kavu i vino ne dam.
Pa kud puklo :mrgreen:
Danas drugi dan lvl3 rip30. Ubijaju me kvadricepsi i ramena. Vise ramena.
Ja ne dam rakiju. U rakiji je spas, a ne u radu, to je neka politička propaganda.
Genijalno!
Jutros lower focus. Sutra stretch i alpha gotova!
Pa sam to proslavila. Sifra: burek + jogurt.
A sve pod motom: ionako sam u ovoj turi alphe puno griješila s hranom pa nema veze jer ću ionako u slijedećoj turi to nadoknaditi.
Mo'š mislit!
p.s. Zeleni mi je i dalje odvratan.
Ne volim rakiju ali sam se navukla na desertna vina. :razmazena:
Naravno, desertnom vinu prethodi desert. :mrgreen:
Cure bravo za trčanje!
Ja ti tek sad preračunala pejs - ajmeeeeee Sasa!!!!!!! :naklon:
Ja nisam ljubitelj ni vina, ni rakije al volim "Sex on the beach" :lol:
Odo se družit s bicom :mama:
ja volim sve :daj sta das: :mrgreen:
marta :lool:
Odradila jučer - jedva.
Vjetar je puhao, hladno, kišica padala,... skoro sam krepala.
ali i dalje si tu, sto je super :klap:
ja sam sinoc tako jadna bila od prljepka na sebi, da sam uzela sok od jabuke i ljepo u vinsku casu i glumila da pijem vino, s ciljem da djeca na veceraju sok :facepalm:
sve u svemu tako sam utjehu nasla, a koliko je kalorija i to u kilama nemam pojma.
danas bi mogla kako si cini upoznati i W10,
cini mi se da ce ovo biti brljam tjedan 8-)
jučer w12
meni se čini da su mi iskočile dvije male kiflice iznad cica prema pazusima :-o , ne znam jesu li to mišići no smiješno izgleda 8-)
Jučer samo Cardio Abs, nisam stigla na trčanje navečer, ali sam zato stigla u McD na honey-mustard tortilju i pommes :mrgreen:, a prije toga sam u CCO pojela tortu od čokolade, tortu ferrero i neku koju sam zaboravila kako se zove :lool:
Otvorio se nova slastičarna, morala sam :blush:
Jutros Fit Test. Oduševljena sam rezultatima, znatno poboljšanje svugdje, osim u push-up jacks i suicide jumps. Morat ću se ozbiljno primiti sklekova. Ubit će me nemoć, ubit! :drama:
Danči 26 km :-o bemti sporost :starac:, treba to odvoziti!!
Izgleda da ovih dana svi grijese (ja se cuvam za nedjelju), a izgleda da je i otkrivena tajna nas mama vjezbacica - alkohol :mrgreen:
Danas cu u teretanu, brrr!
Alkoholičarke - vježbačice :lol:
Koja kategorija!!!!
Za vikend odmor od ovakvog tipa vježbanja.
A onda: plan je još jedan đir alphe. Ali ovaj put paziti na prehranu. :angel:
Sutra je slikavanje, ali ovako, po osjećaju, rekla bi da će slike prikazivati nazadovanje... Svakako javim.
Anemona, super! Najteže je ne pokleknuti kad se prvi put pojavi prepreka. Poslije ide sve lakše...
Znala sam ja da tu nije samo vježbanje u pitanju,pa bilo bi suhoparno a ovako nakon vježbe :pivo:
Ja volim višnjevac,a iza njega kako Anci kaže dobar mamin ručak mljac
dizano tijesto je uvijek bilo na cijeni u mojoj kuci
ja sam isto pod velikim stresom na poslu
lijecim ga nekom kopijom baileysa iz lidla s ledom, a volim i visnjevacu
ulijem posteno, 5-6 kockica leda, i da vidis meditacije i blazenstva, nista me ne dira
na temu, ide beta, sinoc dynamic core, veceras core cardio
danas prisilno rest jer imamo festu pa ne stignem. sutra cu nadoknadit nadam se.
veceras lijecim stres prosekom :mrgreen:
anemona bravo, samo tako nastavi :klap:
i za kiflice-misice bravo :klap:
nakon svih ovih festi i brljanja s hranom, ne vazem se prije 01.05. :lool:
Ja odradila treći dan,trebalo je zagrijati tu upalu mišića ali uspjela sam.
Danči 26km!!!! Svaka čast. Kad čitam vas ostale ovih mojih pola sata djeluju kao kap u moru.
Ja iz dezurstva jedva jedvice tshred 32 i zwow 56. Sutra falinteboze rest day. Volim pivo, crno vino i vruce dizano tijesto!! Kad to ovako napisem ne razumijem kako imam 45 kila..