Thanks :) A kako cu znat to za dijastazu? Kad sam prvi put isla na vjezbe za trudnice, tamo nam je instruktorica to mjerila svako toliko (to za vrijeme trudnoce).
Morat cu proguglat TRX :)
Printable View
Prijavak: CVX
Skroz dobro, malo modifikacija sam radila zbog koljena. Ali sve u svemu dosta tesko a zabavno.
Radila sam s utegom od 5 kg.
Super je workout :-)
Sani, drago mi je da ti se sviđa, to mi je jedan od omiljenih iz P90x3 ;)
Willow, super je jer momentalno osjetis kako misici rade. Mislim da ce i sutra biti neka upalica. :-)
Drage moje,
samo da se pojadam da mi je onaj sastanak koji je počeo jučer u 9h i završio u 16:10h jutros nastavio do 12h, luda sam već sad od tog novog projekta a tek poslije kako će biti ajme.... ništa nisma uspjela ni pročitati to ću večeras u miru.
Samo ću vam reći da mi je ostala fina i skupa jakna u tramvaju kad sam izašla sa sastanka pa sam morala brzo do ureda zgrabit svoju makinu od bajka i naganjat tramvaj po Jarunu.
Dakle zamislite scenu ko iz filmova ja finjaka obučena štikle, romantična košulja jurim ko speedy Gonzales za tramvajem, ma zapravo se utrkujem mašem ko ludjakinja vozaču da me skuži i stane jer mi nije rješenje da stanem na stanici po jaknu a on produži i ostadoh bez bajka :lol:
Utrkivanje je uspješno završilo, pretekla sam ga na Horvaćanskoj kod Sv.Mati Slobode, cijeli tramvaj je stao, a neka ljubazna gđa mi je sačuvala jaknu (mislila je predat na okretišu), ganjala sam ga od Veslačke pa preko preko Knežije do Crkve.
Eto treninga za badava :lol: a moja jaknica je opet sa mnom, pomno sam je birala u onim shoppinzima po Tirani :heart:
Jedva čekam pročitat večeras što ste sve pisale.
haha... koja pustolovina :lol:
Lili, bome su te dobro upregli. :lool: na jurnjavu za tramvajem. Dobro da bic drzis na poslu.
Lili :lool: znam da tebi nije smijesno, ali sam zamislila scenu i odvalila. Sreca pa danas nije prevruce, pa si mogla potegnut iz sve snage
Lili mogu zamisliti kako su te ljudi iz tramvaja gledali :lol: :lol:!
Ja te zamišljam i umirem od smijeha :lol:.
Danas si uzimam rest, umorila sam se danas od odlazenja u wc, pa 15 puta sam ustala :gaah:. Treći dan mi je menstruacije i ne da mi se.
Sani bravo za 5 kg :-D
Lili :lool:
I u mene prisilni rest, nema di djecu istjerat po ovom vremenu
Lili LOOOOOL
ja prijavljuem pizzu i sad se osjecam ko slonica tonica i prist na sred cela. Lezim a duplic cu sutra.
samo se vi smijite i ja sam se sama sebi smijala, scena je bila ko iz filmova :-)
i da čudno su me gledali iz tramvaja i skužili me prije oni nego vozač u onom svom ogradjenom prednjem dijelu, joj kad sam vidjela jaknicu odmah mi se uljepšao dan.
A sad prije svega pohvale svim vrijednicama fakat ste puno odradile. :naklon:
ove dvije koke ne mogu ne pohvalit:
Wauu rahela I am impressed!! prešla si magičnu brojku 5km.
Dijana frajerice pa ti trčiš maltene mojim pejsovima s treninga što reći :naklon: samo tako dalje!!!
Jadranka trudnice naša odlično ti ide, sve ćeš ti to poslije pohvatati, dijastazu ti dijagnosticiraju još u rodilištu, možeš i pitat. odigneš ledja malo od ravne podloge i staviš prst iznad pupka onako u smjeru vertikale noge-glava ako nije velik razmak između trbusnih, nemaš ili imas manju dijastazu ako je veći razmak ne brini i kod veće dijastaze se to zna povući.
Flopice nadam se da lijepo uživaš s mužićem na godišnjicu braka!!! Lijep ste par!!!
summer srećo ma kakve mušice, klime i bućkanja, hebeš bit zatvoren u 4 zida :mrgreen:
Bravo Nera vratila si nam se malo, javi kako je bilo na Velebitu. Ovdje sve više cura odlazi u planine. Supeeer!!!
Želim vam miran i ugodan vikend, meni baš treba odmor nakon ovog tjedna a slijede mi još 2 tjedna samo takvog tempa. izdržat ćemo mi to.
Ljubim vaaas
Edit: Mi planiramo planinarenje u nedjelju (Sani :kiss:), valjda nas vrijeme posluži, a sutra otpao trening iznenađenja na Ponikvama (pretpostavljam jer je zahladilo) pa će bit uobičajeni na nasipu al žešći tempo 5:15 ihaaaaj...
lili, ti i summer ste me u stanju nasmijati do suza :lol:
nek si ti došla do jaknice ;)
Moja ti i to ne bilo kakve, pomno birane i kupljene s guštom!!
Nego jesi ti mene rekla podsjetit da predložimo zajedničko druženje u subotu navečer u ZG? :mrgreen: ti zaboravila al ja nisam, jest doduše malo kasno al dobro :-)
Onda da čujem jel vas ima slobodnih i željnih druženja (isključivo mi vježbačice) u sub u 21h?
Lokaciju birajte, Avenue Mall znam da se pokazao relativno odgovarajućoj lokacijom većini, samo da nije centar jer nam je problem parkinga.
Lokaciju možemo i na pp kasnije.
Lili :lol:
kod mene danas sugar overdose :drama:
sutra jedan žešći cardio planiram
ja bih na druženje, ali preeedaleko sam
u četvrtak sam u zg pa akoja koja bude free nek se javi...
Flopi imas pp
Ajme Lili koja scena :lol: Bitno da je s happy endom!
Kod mene danas pizza i ktb!!! Jos me ceka desert u fridzu. Mascarpone i jogurt s par kapi arome vanilije, a preko toga sumsko voce ( sto se nađe u fridzu, ovaj put borovnice i jagode) smiksano uz malo agavinog/ javorovog sirupa
i gore posuto ribanom bijelom cokoladom! Savrseno!
Mljac!
Ja sam radila Pavlovu sa sumskim
dosta mi je slatkog valjda za mjesec dana.
Lili, :lol:
Ivana s, ja bih tvoj desert :mljac:
Flopi, sretna godisnjica :heart:
Btw. i ja sam jela pizzu. Tj.nisam jela, to je prekulturan naziv za ono sto sam napravila pizzi :-)
hvala Sani!
ja sam nastavila u revijalnom tonu
sendvić od:nećunapisatiodčega::škartoc:
pravo lchf-ovski, nema šta...
odoh u krpe
sutra :storma:
Flopi draga sretna vam godišnjica :-)!
I sad me interesuje od čega je bio sendvič :njam:!?
Ivana s joooj sto mi se sviđa tvoj desertic (ne mogu ga uvećati, lagan je :lool: ).
Ja sam danas legla oko pola 7, probudila se oko 10. Sad ću nastavit gdje sam stala.
Jel onda druzenje prebacujemo za iduci tjedan? Molim prijedloge.
može lili :mrgreen:
Ajme liki koja avantura, akcijska scena, nema sta. Dobro si se snasla!!
Ja sinoc summer shred #15. Ponovila sam ga jer prvi put nije bio bas uspjesan. I bilo je dobri. Osim leg raisesa, tu sam radila one njenemodifikacije, kao i handstand push ups. Mogu jedno ili drugo. Jos ne oboje zajedno. Ali moram se pohvaliti da mi je jucer uspio u potpunosti jedan pistol squot. Uvijek sam radila half, a i nije problem se spustiti ali ustati mi se ciniko kao nemoguca misija. Ali nije. Sad sam treba nastaviti ... Skakala sam od srece a djeca skupa samnom. Sad me stariji oponasa non stop!
Nisi liki, nego lili. Soric.
Tigric bravo za pistol :-D! Kako je lijepo vidjeti napredak na sebi.
Odradila Total Synergistics, jedan od dražih. Ovo je zadnji put u programu.
Navikla sam se na Tonya toliko da mi se teško rastati od njegovog principa vježbanja. Eto tako da sada umjesto Black Fire razmišljam o onom 22 minute Hard corps :lool:.
E jesam neodlučna :lool:
Wauuu tigric za pistol yeeeah svaka cast draga!
bravo j-la za odvjezbano a sta ne mozes bar zapocet taj Black Fire pa onda se prebacis.
ja jutros 50 min :trci:po kisi 8.7 km p.5:19 samo nas dvoje bilo iz grupe. Bilo je jako ugodno nakon vrucih treninga u pon i sri.i bili smo mokri ko misevi poslije al ugodno..:-)
Meni pase iduci.
Odradila trening. Vise izdrzaji, pilates i yoga ali postenih 40min. Savladala sam jedan polozaj i bas mi je fora. Prosle godine nisam mogla dupe odici od poda tako da mi je ovo najs.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Da polozaj pa ti si u stoju na glavi wauuuu :naklon:
Bravo cure
Ja sam jucer restala, a kako stvari stoje i danas cu
S tim da danas imamo goste sad od rucka, pa do...
A radim im crepes suzette (palacinke punjene orasima, pa kuhane u soku od narance, pa kad ih vadim stavljam kuglicu sladoleda i prelivene cokoladom), pa osim sto ce biti rest, bit ce i cheat day :mrgreen:
Edit, to je za desert, muz radi rucak
Ja odradila 5minutni zuzkin, ovaj zadnji, i powr yogu#53.
Rahela, svaka cast za desert...ja se premisljam jel bi svojima ispekla bar muffine...pa mi se neda...a nisam ni kuhala danas, sogorica nas zvala na rucak.
Lijenciblna, samo mi je vjezbanje na pameti!
ola cure
super za uspjehe, paceove, pistolse, stoj na glavi...
ja sam jucer imala guzva dan
posao, pa neki shopping direktno, pa onda vani, nisam doma bila pola sata
ali vani je bilo super, s nasim curama, pizza, cakula, setnja po gradu punom ultrasa
na kraju mojitos na peristilu uz zivu glazbu, ma bas sam uzivala i drago mi je da nas je kisa pustila da gustamo
super zavrsetak radnog tjedna i pocetak godisnjeg :heart:
i ja imam goste popodne, i pravit cu palacinke, ali obicne :aparatic:
linolada, nutella, banane, marmelade, sladoled, preljev pa birajte
radujem se i tim prijateljima i druzenju
muci me neki kasalj pa svakako ne bih na plazu, a uzivam i u zahladjenju, super sam spavala
danas cu probati black fire
javim impresije
Bravo tigric i kris :-)
Ma svima za sve odvjezbano!
Bravo i za sve vrste palacinki :-D
Ja cu veceras isto smuckati. Obrnute palacinke. Smjesa s coko mlijekom a unutra bijela linolada.
Danas the warrior. Presuper! Kolko sam cmoljila za Shaunom, toliko sam sad odusevljena s Tonyem.
evo black fire prvi odradjen
strategic endurance
nakon zagrijavanja s brdom dubokih cucnjeva slijede tri vjezbe
3 vjezbe, tri kruga, po dvije minute, bez pauza
brurpee s prelazom preko kutije
triceps dips
sit ups
umrla sam
brojevi su mi pola njihovih, ali uf, uf
srazi mi je sistem kod shauna ili tonyja, ali bas cu ovo probati za promjenu
napravih u 18 minuta oko 60 burpeeja, 140 dipsa i 100 sit upsa
sad nit mi se cisti nit mi se peku palacinke :lol:
sani, i ja sam voljela i shauna i varala ga s tonyjem
a ni bob mi nije za bacit :unfaithful:
summer zvuci super! bravo!
summer shred #14 ali samo prva dva dijela, kad sam dosla do 3. vratila se djeca izvanka :mad:
mozda ubacim vcrs nesto ako stignem. i ako ih istjeram opet naravno :lool:
zaboravila sam spomenit genijalnu lilinu pricu :lol:
samo da vam :bye:
mi se sinoc vratili, putovali 6 umjesto 3 sata...
jos sam grogi pa ce vjezbanje vjv tek od ponedjeljka...
Lili vriiistala sam na utrku za tramvajem :lol:
Summer zvuci opako! Koliko traje, pola sata?
Palacinke su vam sve redom mljac, ove raheline sam morala guglati :njam:
Ajme, mb, najgore kad te prekinu, a sto mozes, ipak si vise od pola odradila!
Kod mene ktb palcicine ljestve i nove cipele :lool:
Nisam planirala, majke mi, isla djeci kupit pa me nasle na snizenju 50%!
Ginger, dobro se ti nama vratila!!!
Ivana daj sliku :mrgreen:
Ja gledam neke cizme na asosu :škartoc:
Dvoje :škartoc: