Znate li jel onaj Benetton u King Crossu i dalje ima niže cijene?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Printable View
Znate li jel onaj Benetton u King Crossu i dalje ima niže cijene?
Ima.
Cure, jel zna netko hoce li gloria u skorije vrijeme opet imati one popuste, tj kupone? Ili neki late nigh shopping ili nesto trece. Treba nam autosjedalica...
jutros kad sam otvorila ovo mi je prvo pisalo da je MC autosjedalica na popustu...
ne znam detalje...
provjeri, ja ne mogu više danas otvoriti
http://strugalica.24sata.hr/
Sportvision ima totalnu rasprodaju na Velesajmu (ne znam tocno broj paviljona, uglavnom ulazi se sa južne strane, vidi se ulaz sa Av. Dubrovnik).
Bili smo jucer, ima dobrih snizenja za klince i za odrasle samo treba ubosti velicine... Curi sam nasla kožne Champion tenisice po 79kn, sinu duksu takodjer 79kn, ruksak po 49...
Rješila sam i par poklona (primjerice, sportski ruksaci, torbe, lopte su po vrlo pristupacnim cijenama...).
U Sparu Ivkovićev sok od tiještenih jabuka 5l po 28 kn
U Kozmu Loreal šamponi sniženi 50%
I da, smijesno, al nije ista cijena za sve boje.
pitat ću ovdje - zna li netko gdje bih mogla naći leptir-mašnu s crveno bijelim kvadratićima? (kao hrv.grb)
Hvala, pogledat ću. Sad guglam, izgleda da bi moglo biti i u nekom kravata-dućanu u Radićevoj.
Cathy,poslala sam ti pp
Lodolo povodom otvorenja outleta ima -20%
Sportsdirect danas do ponoći besplatna poštarina
Ima li limita
Ima.
Popust vrijedi samo za narudžbe preko mobilne aplikacije i za više od 10 gbp
Kaj mobitel i kompjuter nisu tu izjednačeni,?
Ako samo je preko mobilne aplikacije, onda očito nisu.
Skini si besplatno aplikaciju preko Google playa ili App storea i naruči.
Prilikom checkouta treba upisati kod NY2017 za besplatnu poštarinu.
Meni je to prekomplicirano s telca
Stvarno ne mogu pronac gdje ga treba upisati, molim vas pomozite mi haha
Cini mi se kod izbora nacina placanja. Na dnu stranice imas opciju za upis vouchera ili koda.
Done!
Hvala :)
Top sport ima neka velika sniženja javio mi frend
Vidjela iz tramvaja da adidas na ilici ima -30% na nesto, ak netko zna javite, trebam muski donji dio trenirke
jel netko zna kad je onaj vikend kad je u C&A snižena roba na još 50% ? Sigurno ovaj kad mene nema...
hoceš reći da bu u C&A produženo i na sljedeći vikend?
piše na dučanu, ali nisam bila u samom dučanu
od jučer je u C&A 50% na već sniženo. Pretpostavljam do nedjelje.
U outletu Roberto u Importanne centru cipele po 69 kuna, a vrlo udobne čizme i po 59 kn.
Roses uotlet- Ara ducan ima dora snizenja, zatvaraju ducan. Gleznjace su dodatnih 60%, cipele dodatnih 40%. Ima i sandala. Izbor je dobar, tko voli njihove " ozbiljnije" modele. :)
Mana međusezosnki popust -30 posto http://www.mana.hr/