Romeo85, draga zelim ti uspjesnu i bezbriznu trudnocu. Zaista ste prosli svasta, zasluzujete bezbricno docekati maleno stvorenje <3
Printable View
Romeo85, draga zelim ti uspjesnu i bezbriznu trudnocu. Zaista ste prosli svasta, zasluzujete bezbricno docekati maleno stvorenje <3
Kad ste poceli imati simtome trudnoce. Ja sam radila transfer u subotu i jos uvjek nista neosjecam
Imala sam 8 j.s. Ovo mi je 6 IVF i nikad mi nije bilo ovako. Zadnji put je čak bio identičan protokol. Bio mi je blago napuhan trbuh i to je to. Ova strašna napuhanost (zategnuta koža na trbuhu i jako povećan) mi se pojavilo u petak kad sam primila brevactid, čak ne i punu dozu, već malo manje. Mislila sam da će za par dana se smanjiti kako hormon napušta tijelo, ali ništa. Navečer je najgore.
Marijaxy trebala bi pratiti koliko mokris i koliko dobivas na kilazi. Imas li bolove u jajnicima? Prati situaciju, mozda je hiper pa se pogorsalo od doze brevactida a moze ic i na gore ako krene i beta od trudnoce. Javi se doktoru ako vidis da dobivas na kilazi i ne mokris dovoljno. Ja sam kod prvog hipera dobila bromergon i skupa sa strogim mirovanjem se brzo smirilo.
Ja sam imala 14js onda mi je dr odustala od brevactide zbog moguće hiper. Preporučila puno tekućine i mirovanje. Sad sutra kontrola pa cemo vidjeti dali opće idemo na et sad ili za mj dana. Sretno ja mokrim cesto i pijem stalno tekućine.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Romeo85, sretno draga!
Rominka, Zenii :* ;-)
Marijaxy - tak je meni bilo u hiperu, jesu ti bili na transferu i povećani jajnici? Miruj sto vise... ako je beta pozitivna simptomi se pogorsaju. Ja sam bila tako napuhana da mi je koža na trbuhu popucala skroz.
Romeo - sretno :)
Edina - prerano je za simptome jos... ja ih nisam ni imala (osim implantacije, ali to nemaju svi) A drugo bas nista drugačije i bilo je pozitivno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tnx Mona, a kakvi su ti bili simptomi implantacije? Jel kao grcevi neki i tupa bol? Ja sam to osjetila prije koji dan, sad jedino znam osjetiti napetost u trbuhu dolje nisko i onda odmah legnem dok ne prođe.
Romeo sretno!
Romeo - ja sam imala na 2.dpt ujutro svježu krv, blastica je bila neka napredna. Nekako sam se odmah "znala"
romeo drzim fige na najjace!
Stipka, kako si?
Cestitam MonaLi...bravo..
Ginger <3
Hvala Bubekica...jesi ti ok sad? Citala sam da je bilo nekakvog krvaruckanja, jel se to smirilo?
Suuuper....sretno...zelim ti sve najbolje <3
Cure samo da vam javim da danas 9 dpt imamo nas prvi plusić, naše prve dvi crtice :-D:heart::-D
3 dnt nakon dvije napredne blastice. Počinje nervozaaa
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
MTV -super super, držim fige i za veliku betu :)
Pak - sretno :)
Bravo MTV, sretno dalje, divne vijesti ;-)
Pak, sretno i kod mene takoder ponekad doza nervoze... iscekujemo skupa :-)
Mona Li, da li si bila u hiperu kad si zatrudnila? kad ti je započeo hiper?
MTV sretno dalje!
Romeo odbrojavamo :)
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
I ja prijavljujem blagi plusic hehe. Otići ću izvadit betu,Iako je ranije nego dr rekao al strah me biokemijske da ne bi opet... Pusaaa svima i navijam za sve. :ghug:
Cestitam cure na plusicima. Ja imam pitanjce: dali ima ovdje koja cura da radi u kemijskoj industriji a da tokom postupka ne koristi bolovanje? Koliko bi bilo stetno tokom postupka biti izlozen otrovima i svim tim stetnim kemikalijama?
Miuta ma i ja sam svaki put doma bas zbog svog posla ali postupak mi pada u 8.mj a u firmi ce biti taman godisnji pa nisam ni sama pametna sta napraviti.
Marijaxy - da bila sam u hiperu ali rekla bi blagom. Nisam imala nikakve bolove i to. Počeo je 3 dana nakon punkcije. Trbuh je bio ogroman i mirovala sam... ali ipak mi se desila torzija prilikom dizanja sa wc školjke. (Kažu zbog implantacije da se desi) Jajnici su bili oko 7-8cm.
Hvala cure svima :D.
Stipka super samo pozitivno i sve ce biti u redu.:ghug:
Moja beta tek u subotu jer ne stignem do Splita prije zbog posla.
Cure Dali Je neka od Vas isla u laboratorij Jasenka Nemec ulica kumiciceva 5 ZG.
Moja soc gin mi je dana uputnicu da kod njih napravim kompletnu krvnu sliku pa me zanima dali se treba naručiti ili se može samo otići tamo s uputnicom. Pitam jer nemogu nigdje pronaći nikakvu info.
Hvala :)
Moja Beta 12dpt 290 !!!!! :ghug:
Bravo Stipka !i moja je je takva bila!
Hvala draga. Je iste su. Samo ja mislim da su tvoji bili od 3 dana. U mene su blastice. Al nebitno je to,implatacija varira od žene do žene pa tako i visina bete. Ovo je super,ja sam zadovoljna. Samo nek raste. :ghug:
Je treci dan su moji,ma super je beta ,nek se lipo podupla!
Cestitam Stipka, nek se lijepo dupla dalje :-)
Odlično stipka,čestitam! Neka lijepo raste :heart:
Hvala vam puno cure!!! Javljam dalje sve,i drzim fige svima!!! Uopće nisam svijesna,a ono malo sto jesam izmiješani su strah i sreća hehe. Velika pusa za sve:zaljubljen:
Stipka čestitke!!! Baš mi je drago radi tebe! !
Čestitam Stipka! Ja ću trpiti do sutra. Kakve si imala simptome? Bio puni stimulirani IVF?