je, je, sad se sjećam :idea:
s tim da sam ja prvi put radila SVAKU nogu po 16 rundi :drama:
pa sam kasnije skontala da je bilo doovljno i pola od toga...
Printable View
je, je, sad se sjećam :idea:
s tim da sam ja prvi put radila SVAKU nogu po 16 rundi :drama:
pa sam kasnije skontala da je bilo doovljno i pola od toga...
i meni su pistolsi jos nedohvatni put gore, srce vice da, guzica vice ne's ne! :lol:
svaka cast!
inace, mene sve boliiiiiii
willow, platit ces ovo! :aparatic:
znam zasto se zove fire
al idem danas dalje, valjda nisu treci dan zaredom burpees
Cipke od ivane s su lijepe, od summer isto. Ćirnila sam popuste na office shoes, mislim da mi ne gine nekakav šoping.
Sani, bravo za pejs.
Cure, od srca hvala na pohvalama! Najbrži km 4.52.:-)
Lili, što se utrka tiče, ići ću na onaj grawe (cener) u 8. mj. i vjj na Zagrebački pm. Mislim da i sani i rahela dolaze na grawe. I ti naravno.
A šta je tebe spopala melankolija? Ali isitina, našla si dobar način da je izliječiš; svejedno trčanje ili neki workout, pomaže i za dušu i za tijelo.
Bravo za pistolse (koji ih mogu). Ja ih ne mogu (ali se baš nešto i ne trudim napravit ih).
ne znam moja ti ja melankoliju osjetim valjda jednom u 3 godine mislim da je do pms-a :lol:
onda ćemo i neko pićence prije utrke na Grawe-u jeeej...
Tigrić mrak za pistolse!!!! :naklon:
Ja ih nisam probala bar godinu dana.
Jadranka je, priroda je krasna.
summer, mene ti je isto najviše boljelo iza bodyweight tabate, taj mu je baš gadan workout
:mrgreen:
za divno čudo, kod mene od jučer ništa ali ima još vremena...
i bravo za cure trkačice 8-)
za učenje pistolsa baš mi se ovaj video čini dobar:
https://www.youtube.com/watch?v=It3yvU0fomI
i nama je smrdalo planove za planinarenje u nedjelju jer ujutro kad smo planirali krenut još je bilo li-la a vani blatnjavo pa smo promijenili planove i otišli do šume na Bundeku, bilo je lijepo bez gužve tamo kod Mosta: bacali smo frizbi, luk i strijela su bili isto in, svejedno lijep vikend :heart:
ja mogu half pistols i kad držim vršak noge mogu pistol al me neka neugodna nervoza krene ćopavat u tom položaju pa ga mijenjam, Bože daj da više dobijem tu m. :-)
Prijavljujem tri sata ludiranja po parku i razvlacenje tijesta za bucnicu :-P
To se zbilja mora racunati pod tjelovjezbu.
Navecer me ceka total :-)
Prijavljujem punkciju i uzv koljena :mrgreen:
Ispada da nije jedna cista, vec dvije vece i nekoliko manjih. Nije niti vodena vec zelazinasta:bljak:
Gledala sam sve i valjda me jos sok drzi, jer sam skroz nabrijana.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ajme Kris jel se može to čudo uklonit? jesi dobila kakav termin? šta kažu zašto se stvorila?
Kris, ajme, što sad? jesu sve riješili ili moraš na operaciju?
Nish ne kazu. Osim ovoga kaj sam vam napisala. Cekam nalaze punkcije, biti ce za 7 dana. U meduvremenu cu se naruciti za MR i cekati. Nema druge.
Uopce ju nisu mogli isprazniti. Kao pretvrda je.Uzeli samo za uzorak. Pitali da probaju sa debljom iglom, rekoh nema sanse. Gledala sam sve i od soka nisam pisnula:mrgreen: vracam se doma kao u nekom bunilu
Joj Kris, meni je sok dok citam. Zelatinozno i debela igla. Ne znam koje dvije stvari me vise groze.
Drzim fige da nalazi budu dobri :-*
Ajme, drži se Kris!
ajme, bučnica :mljac:
Mene uhvati na periode, pa razvlačim tijesto non stop, a onda dugo ništa.
Kris, nadam se da je sve ok s koljenom.
Kris, drzi se!
Kris hug, vibram da sve bude u redu...
Dakle, odradila sam day 2 tatin izazov
Ja ne mogu sjediti ni hodati
Imam tesku upalu
Maznula sam spasmex i normabel
ne pitajte zasto bas to :-?
Zato jer su uz claritine jedini ljekovi koje imam kuci
A moram nesto popiti jer mi je psihicki odmah lakse ...
Flopi :lool:
Ja ni za glavu ne popijem nego kukam a ti odma koktel :lool:
Kris ne zvuci lipo,drzi se :love:
Flopice luda si :lol:
Flopi, my kind of a girl :volim droge: :mrgreen:
Da, i Sani i ja idemo na Grawe nocnu. Ja idem na desetinku, ali idem s frendicom.
Lili, zasto cuga prije trke, jel nije bolje poslije? Ja se mislim muvat tamo nakon sto otrcimo to svoje kratko, bar da docekamo vas sa cetvrtinke
Kris, saljem hug, zbilja zvuci gadno, mogu misliti kako je tebi bilo tamo
Ajme ja natipkala puno a pobjeglo mi...
ajd ponovo....
neki se odu nakon utrke presvlacit jer ne vole bit u mokrom i tako.
pokazalo nam se sigurnijom varijantom, tako smo i Zadru, Karlovcu..
Sto ne znaci da ne mozemo mi ovaj put drukcije :-)
Ma dobro je cure. Odspavala sam kada sam dosla, uskoro cu na vrt. Nije me bilo jos od prije kise. Uopce ne znam kaj cu zateci. Mm je umirao jucer od smijeha, pricam o vrtu a o pregledu nisam niti a rekla a on u panici od pregleda. Nish ne boli vise. Ako ce boljeti uzmem ibrufen.
Drzim fige za trke. Bravo za treninge!
Kris zvuci ivse nego bolno pazi na sebe.
svasta ste jos natipkale, npr. ostalo mi danas negdje da me Sani mogla i na rucak pozvati. danas na poslu jeli pizzu, imali prigodu. jeli je oko 12.30-13. sad sam skakutala, mislila sam da cu je povratiti. eto jos nisam pojela koliko bi zeljela :gaah:
Sani to se itekako broji kao vježba :-)! Juče sam razvlačila s krompirom. Tapkala sam oko nje 4 sata, a na kraju je ispala najljepše rečeno jestiva :lool:. Još skuhala ručak za danas i nisam nista vježbala. Noge su me bolile kao da sam radila cijelo vrijeme čučnjeve.
Tigric bravo za pistolse :-D!
Kris držim fige da to bude dobro, zvuči strašno sta su ti radili.
Sad sam završila dynamix pa ću s malom u šetnju, pozelila sam biti napolju :-).
kris ~~~~~~~~~~~
ja imam bas jaku upalu kvadricepsa, a boli i ostalo, na suho :reciNEdrogama: :aparatic:
pomalo sam se bojala danasnjeg workouta
ali nisam isla za tim da je naziv full mobility
uglavnom, dinamicko istezanje i super su vjezbe
osim dvije-tri, ostalih dvadesetak nisam nikad u zivotu probala, ma ni vidjela
ali bas je dobro, istegne te posteno
podsjeca na tonyjev dynamix, ako se ne varam
tako da se sad bas dobro osjecam
odoh odvest djecu na aktivnosti, da malo udahnemo zraka
prvi dan go, a danas sam zavrsavala posao sto nisam stigla
sutra zato moreeeee
ajme koliko upala, polako cure, neće forma uteć :mrgreen:
mene malo zatežu zglobovi i koljena, i ja sam možda malo previše skakala za svoje godine
ali ne dam se ja, čim vidim da je prežestoko, usporim :lol:
lili, mali je oduševljen :-D
I ja volim droge :lol:
Najdraze mi je bilo kad smo doma imali neke tablete sto ih je md dobio na hitnoj kad su ga napali kamenci. On popio dvi, a ja malo po malo (u par mjeseci) sve ostale :lol:
Meni je ovo tjedan za jogu. Danas neka laganini: birth preparation u trajanju od 11 minuta. Opet dolaze vrucine. Uf!
Kod upale mišića se držim one da se najbolje razvijaju kad bole pa trpim :mrgreen:. Sve za mišiće :lool:.
evo mene padobranca :mrgreen:
rekoh da cu danas poceti pa i jesam - odradila neki kratki wo za guzicu, u vlastitoj reziji, uglavnom s girjom
al vec osjetim....
Kris drz se!
flopi :lol:
ostalima :-*
j-la :lool:
maloprije odradjen summer shred #2, skratila sam za dvi runde (one najduze :mrgreen: radila sam do 40 pa nazad - tang zna na sta mislim :mrgreen:).
ruke mi se jos tresu :drama:
J-la, kud 4 sata? Pa to bi me satralo :lol:
Spajka, ti naruci, ja ju donosim na kucnu adresu. Zovi one dane kad nesto treba zalit ;-)
Flopi, i spasmex i normabel..ono da zahvati bas sve vrste misica u tijelu.
Danas total, presuper :-D Upalu imam samo kad sokiram tijelo nekom novom vjezbom. Drzale su me par dana kada sam pocinjala Tony-a, sad je super.
Curke, bravo za sve odvjezbano!
Sani, znalo je to trajat i duže, sad je to samo četiri sata :lool:. Juče kažem mami sta sam planirala pravit, kaže, ajd pravi nešto drugo, izgubit ćeš dan :lool:.
Istina, zadnji put sam je pravila 2012. godine, pa nije baš da imam prakse.
j-la :lool:
u to vrime si i pecenje ubrojila ili :mrgreen:
ajme od kad nisam pravila krumpirusu :drama:
moji je ne vole, samo burek :(
Sve se broji :mrgreen:, ali kad pogledaš ono najkraće traje. Ma najgore mi je oblijetat oko stola i pazit da ne pukne, pa je pipkam li pipkam.
Danas, kad me euforija za razvlačenjem pite prošla, kontam da sam je mogla i kupit, bude kao domaća.
Nikad kućanice od mene :lool:.
A jeste sasave skroz,nasmijale ste me do suza :lol:
Super Willow bas mi je drago za sina :-)
Ja sam veceras progresivno trcanje u 45 min trebalo je spustit s 5:25 na 4:55 i unatoc pocetnom dvoumljenju na kraju mi je bas pasalo.
dosta nas je i odustalo bas sam vidjela da je ljudima bilo tesko a meni nekako u sredini al an kraju zadnjih 10min bas sam dobila neki nalet energije i osjecala sam se svjeze ko da tek pocinjem trcat. Majica mokra od znoja je pokazivala da trcim vec duze, valjda samo jedan djelic je ostao suh. Bilo je bas dobro i iscjeljujuce.:heart: