Ima li netko iskustva - jesu li (Afrodita) proizvodi u Afrodita shopovima jeftiniji nego u DM-u, Mulleru i sl mjestima?
Printable View
Ima li netko iskustva - jesu li (Afrodita) proizvodi u Afrodita shopovima jeftiniji nego u DM-u, Mulleru i sl mjestima?
Gledala sam jedne naočale u optici u sklopu konzuma. Rekao mi je optičar da konzum zna davati 30% popusta na naočale, ali ne zna kako doći do tog kupona. Možda izađe random prilikom kupovine kao što zna biti popust za deterđent ili nešto?
Molim ako netko ima informaciju gdje dobiti taj kupon da mi javi, ili ako ga ima a ne treba mu bila bi mu zahvalna!
nemem pojma jel to ima veze s http://www.optika-dorime.hr/index.ph...a-ponuda-seiko , ali u većini optika možeš naći popuste na okvire
ima u konzumovoj knjižici reklama za Ghetaldus, ali to stvarno nema veze s optikom u tvom velikom konzumu. https://www.ghetaldus.hr/
Da, ovo nije ghetaldus, a meni nikakve naocale ne stoje, i slucajno isprobam jedne i zaljubih se, to je to. Skupe strasno, i to bez stakla, pa bi mi jako dobro dosao taj popust..
Kaze covjek da ne zna kako se dobije taj popust u konzumu al da se nekako dobije :mrgreen:
Ali opet to nema veze s konzum om nego s optikom,ali ako hoćeš čuti moje mišljenje svaki optički servis ima dobar dio nečega na popustu, ne samo lece
Tražila sam temu o HM, ali nisam našla. Zanima me jako funkcionira ono kad doneseš stare stvari i mjenjas za popust, ima li tu cake kakve, kolko starih stvari moraš istovremeno donesti? Možeš li u jednom danu dobiti i više tih popusta? Koliki je popust? Odnosi li se na sve u dućanu? Može li se isti dan koristiti i više popusta?
Možeš donijeti po osobi dvije vrećice. To su ti dva kupona. Može biti dvije konzumove vrečice za povrće robe, a može i dvije konzumove zelene vrečice robe.( To da skužiš količinski) :lol:
Popuste možeš odmah koristit i mislim da sada dozvoljavaju više popusta na jedan račun.
popust daju samo na jedan artikl 15%, da ne bi netko (ko ja :D) mislio da je na ukupni račun.
I na sniženo i na tri za dva?
na koji god ti artikl hoćeš, svejedno je li snižen ili nije. ali ne isplati se dati kupon za neku sitnu cijenu.
Da, ne ide 3 za 2. Niti za snizene stvari.
ono što me iznenadilo je novitet da više ne mijenjaju donji veš niti kupaće kostime, samo da znate.
nemam ništa protiv te prakse, ali voljela bih da su jasnije istaknuli upozorenje jer sad imam stvar u koju mogu samo gledati, zamijeniti ne mogu.
Jedna vrecica stvari je za jedan bon 15% na jedan artikl koji nije prethodno snizen. Jedna vrecica je rastezljiv pojam, ja donesem manju vrecu natrpanu, navodno mora biti barem tri komada odjece, ali nikad ne otvaraju vrecice. Mozes dnevno dvije vrecice donijeti, ja znam doc s muzem pa donesemo cetiri. Bon ti vrijedi dosta dugo.
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
bon vrijedi godinu dana
Super onda!
Jer meni HM nije vise nesto bas, veliki klinci su prerasli, mala rijetko kad nade, za maloga su presiroki modeli, tako ako sta i kupim to je na snizenju. A kupona imam valjda 20 i nikako ih potrositi.
sad opet nije isto jel to bebena, dječja ili odrasla roba, u biti imam par hlača koje sam spremila za tu prigodu, sve imaju rupu na guzici, ima jedne koje su jako mekane, pa sam odrezala mužu kao krpu za u auto jel to ok? a trebam klincu kupiti piđamu i hlačke pa sam mislila malo i jeftinije proć
u redu je bilo kakva odjeća, ne gledaju šta je u vrećicama.
Uopce ne gledaju sta je unutra, doneses zavezanu vrecicu i ubacis. Znaju reagirati jedino ako ljudi donesu neku bas malu vrecicu.
Moze i kucanski tekstil, krpe, posteljinu, ma sav tekstil koji se moze reciklirati.
sutra bi išla u izvidnicu pa odmah to i kupila ak ima kaj
Ja sam neki dan prviput nosila u Arenu vrećice i isto mi je rekla trgovkinja da ne može na sniženu robu, niti na 3 za 2. Odmah sam ih potrošila, ne znam piše li na kuponu pravilo, ovisi li na koga naletiš ili u ovisi u koji dućan si uletio.
je i meni nije jučer htela uzet popust za već sniženo u CCW
u farmacii popusti na kreme za sunčanje (ja platila la posey roche -30%)
Jucer doplahutali s mora. Sve je premalo pa me zanima gdje ima dobar izbor tenisica za klince na snizenju?
Odlicno snizenje u Mani! Kupila svojim curama traperice za 38kn.,majice kratki rukav od10 do 20kn.,treger-suknje od trapera za 38kn.,vestice lagane sad za prva prohladna jutra za 25 kn.
Cula sad danas reklamu na radiu da C&A ima neki popust na traperice. Da li je samo danas ili ne znam. nisam bila bas skoncentrirana na reklamu
molim neku dobru dušu da javi kad vidi u Muelleru sniženje bilježnica.
i ako netko zna negdje povoljne trenirke za dječake (6-8 god) po mogućnosti uži modeli. hvalaaaa.