Jel si trenirke gledala kod nas u Dally?
Printable View
i ako netko zna negdje povoljne trenirke za dječake (6-8 god) po mogućnosti uži modeli. hvalaaaa.[/QUOTE]
Od danas u Lidlu.
hvalaaa
Uže modele tj. za mršavije klince trenirki ima i Benetton. One njihove klasične - basic što su po cca 70 kn(redovna cijena).
Tisak media - 30% na šk. pribor
U mulleru popust do 30.8. na torbe i ruksake samo ukoliko nisu već sniženi
Tisak media ne vrijedi za bilježnice
ne vrijedi nigdje gdje su stvari na akciji, slučajno sam neki dan bila u konzumu samo da vidim kak se kreću cijene, jako malo stvari je bilo na kojima nije pisalo akcija, danas sve spusteno ( naravno ne i ono kaj je bila akcija), ali na nekih stvarima je popust do 50% ( ok možda je prije nabildana cijena)
U KIK-u je sad dobar popust, dječja odjeća po niskim cijenama, tamo uvijek nađem nešto dobro...
Meni je KIK ok kvalitete. Jedino što treba paziti na sastav. Ja ne kupujem majice koje nisu pamučne, a tamo zna često biti fora majica, al sintetička.
Ima li gdje popusta na laptope?
Kao npr. što je nekad bilo za odlikaše?
Ili za gotovinu?
Ili...?
Kupujemo maloj skuplju makinu pa bi nekakav popustić dobro došao.
H&M ima jos danas komplet donji +gornji dio 69,90kn. Full isplativo.Sinu sparila traperice i majicu dugi rukav a kceri suknju i majicu.
Nakon sto sam razgledala brdo ducana s trenirkama za sina na kraju sam zakljucila da je uskim modelima i cijenom najbolji mi kvartovski Dally. Odlican materijal i super modeli da nisu vrecasti.
Jelena hvala ti na ideji.
Mojem
Spansko pos
vjerujem da ih ima na više lokacija, pitat ću ih pa vam javim ovdje.
Stisneš Dally trgovine i vidiš, nas radnim danom radi samo popodne. Po placevima ima nešto odrasle robe recimo tresnjavci
odlični uski modeli trenirki su od 24.08 bili u Lidlu po 39,90 kn.Bila sam i u petak 25.08. i bilo ih je još hrpa.
po ovome ispaqda samo kod mene u zgradi https://www.google.com/maps/d/viewer...449999988&z=14
30% na sve u Shoosteru u King Crossu
oćeš reč kod mene:lol:
Majice za tjelesni bijele (dječji 164 i odrasli S), gdje su najjeftinije, zna li tko?
Ja sam kupila svojima po 15 kn u decathlonu, veličine su do 14 (godina). Ženske su 20 kuna, koliko vidim na njihovom webu. 100 posto pamuk. Nisam ih još oprala, ali čine mi se solidne
One najobicnije bijele majice, mogu biti za cure i decke
pepco -15 kn
kik -15kn
mana - 20kn
interspar - 25 kn
U Nami na Trgu imaju raznoraznu obuću na sniženju, neke stvari su snižene i više od 50%. (Govorim o odjelu za odrasle, dječji odjel nisam gledala.) Imaju Rieker, Tamaris, Hogl, The Flexx, neke njemačke marke, nisam sve ni popamtila. Osim ovogodišnje ljetne kolekcije, snižena im je i prošlogodišnja jesensko-zimska. :klap:
ajme hvala, moram požuriti, možda ima nešto i od moje omiljene marke Legero
Držim fige da nađeš nešto! Imaju hrpu brandova, totalno sam se pogubila tamo. :drama:
(Velik broj penzića koji je tamo svaki put prisutan mi također nije pomogao u boljem snalaženju. :lol:)
Majice za vece decke, iznad 164- Amadeus- muski s- 30 kn
Teddy, hvala za info :)
meni je otkriće Nama s tim cipelama, izvrsni modeli (udobni a odlično izgledaju) :-D