Auuuu Karlaaaa! Čestitam! Koja beturina!:-D
Printable View
Auuuu Karlaaaa! Čestitam! Koja beturina!:-D
Karla čestitam.......
Karla super, cestitam
Karla čestitam :-D
Lara39+ i tebi čestitke!!
Hvala vam drage moje, malo sam iznenadjena visinom bete, iako znam da to moze biti i jedna bebica i twinsi. Kako bude, samo da je sve u redu. U petak ponovo beta, ako se dobro podupla za 14 dana UZV.
sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni FET
tonkice sta je kod tebe u planu?
vinalina drzim palceve i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugu mrvicu
Frcka da ovaj puta bude dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
paty i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugu mrvicu ( nadam se da sam dobro shvatila)
bubekice hvala za podrsku :kiss:
lara39 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su tvoje mrvice samo malo lijene i da se iduca beta lijepo podupla
pirice :love2:
zelimo bebu za uspjesnu jesen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
orhideja :fige:
Karla1980 hvalaaaa na ljepim željama!:-) Za petak, nek se podupla!:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lijepo si nas sve nabrojala! Za svih malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lberc hvala ti :kiss:
hrki :-)
sandy kako si? kako se osjecas? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo bude dobitni postupak
prije svega karla cestitam!!!!! uvijek nam dobro dodju ovako lijepe vijesti. ja sam ok. simptoma i dalje 0 a 7dnt je i to me izludjuje. Vise ne znam sto da mislim.
Ljubim vas sve i svima zelim velike +
Lara39+ znamo da porast bete ne mora biti uvijek po knjigama a da je sve u najboljem redu, zalim ti to od srca.
Karla 1980 cestitke, prekrasna beta!
Svima nama da cim prije ugledamo troznamenkaste brojeve ~~~~~~
o nova trudnica, karla svako dobro dalje ti zelim!
Karla draga kako sad stvari stoji sljedeci ciklus idem po svoje smrzlice trebam dobiti mengu oko 22.06. pa onda neznam proceduru kako to ide ali doktor mi je rekao da ćemo se čuti za 7-8 dana i sve dogovorit, bas se veselim šta se opet nesto dogadja i nadam se da će biti sve ok.
Pozdrav svima i saljem puno vibrica za sve.
Da se ja malo smirim na ovoj temi-nadam se povratku uskoro (brzoćemo mi po naše smrzliće)
svima puno strpljenja, snage i uspjeha :cekam::fige::fige::fige:
mi u pon idemo na vadjenje bete,vracene su 2 stanice jedna blastica i jedna manje razvijena,u pon je 13 dan,jucer je draga primjetila nesto malo smedjo crveno a danas isto i malo krvi pa nekako sumnjam da je ista o toga ali svejedno idemo izvadit betu pa kaj bude.:cry:
Tomek...možda nije sve tako crno...polako do ponedjeljka...
Karla.....bravo trudnice :)
Koke moje :*
drage moje prijavljujem - 11dnt. vec u glavi slazem ratni plan za jesen. sta cu... moramo dalje... u sri idem vadit betu da dobijem i sluzbenu potvrdu izgubljene bitke. svima vam zelim lijepse vijesti... :-*
kod nas opet nista beta 0.5
Tomek i sandy, doći će i naše vrijeme...:(
gdje nam je frćka
Hvala Bubi! Ma ja dok sve polovim, da emriji!:-) A sad pokušat bit smiren!:-)
Tomek1221 - baš mi je žao :-(
sandy0606 - sretno u srijedu!
Frćka, sretno od srca..
u koju ti ono kliniku ideš na postupke?
Hvala ribo76! Kbc RI!
Frćka moja draga BRAVO i neka ti je sa srećom da te iznenadi jedna lijepa brojčica :-D Uz tebe smo i zajedno ćemo iščekivat tvoju betu!
Tomek zao mi je.
Sandy zao mi je zbog minusa ali držim fige da te iznenadi beta u srijedu.
Frcka bravo drzim fige za borca i neka ostane kod svoje mamice.
Frćka draga, nek vam je sa srećom!!!!!!!
Tonkice, Kika222, hvala vam!
Kod mene je embrij sve manji i manji!:zbunj: Nadam se da ću imati sreće!:-)
Sretno svima!:-)
Cure sretno sa betama!
:-)
Frćka, koji dan ti je bio transfer? Treći dan, drugi dan?
Svima puno ~~~~~~
neznam sta da kazem vise,nije mi bas jasno sve je ok i vrate sve ok i jednostavno se ne primi,koji je razlog samo bog zna,kakva je stvar sa tim sad novim zakonom,ispucali smo 2 stimulirane kolko imamo jos?i imamo 3 smrzlica jos gore
Tomek zao mi je sto nije uspjelo.
2 stimulirana - oba nakon 7/2012? jer tad se resetirao broj postupaka. po novom zakonu imate pravo na 4 stimulirana i 2 prirodna IVF-a, a FET postupci se ne broje, tj. u smislu racunice HZZO-a - 1 stimulirani su svi transferi proizasli iz jedne stimulacije.
Frćka moram i ovdje, :fige: za malog velikog frćka.. he he..
sad si me zbunila,kolko nam je onda ostalo,prvi put smo bili prosle godile u 3 mj na prvom postupku
Onda su vam ostalo jos 3 stimulacije i 2 prirodna, postupci odradjeni prije donosenja novog zakona se ne broje u tih 4+2 postupka po novom zakonu. Ali drzim fige da ce uspjeti sa smrzlicima i da vam nova stimulacija nece trebati!