imga tvoj je definitivno nambr van :mljac:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Printable View
imga tvoj je definitivno nambr van :mljac:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Daklem, jučer sam opet potvrdila svoju teoriju o idealnom muškarcu :uzdiše:
Nema do Maximusa...skvik!
Pozz Bilbo ;)
eno ga upravo na FOX lifeuCitiraj:
Tashunica prvotno napisa
:slurp:
možda prominiš mišljenje pa postane Robin Hood...upravo se snima,isti glumac isti redatelj :)Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Oho!
Ali onda će nam Russell morati pohoditi teretanu, osim ako ne glumi fratra Tucka :mrgreen:
Iako je karakter lika ono što mi ga čini idealnim, ni izgled mu u tom filmu nije za odbaciti :zaljubljen:
Kaae danas mi se cijeli dan po glavi mota pjesma Budjav lebac! :x
Al, ajd bar mislim na tebe ;)
Budjav je, budjav... i nadasve zarazan. ;)
:PCitiraj:
Kaae prvotno napisa
:yes: :mljac:Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
budući da sam ja glavnog glumca iz svog avatara actually i srela vani u petak, ali sam se uvjerila da to NIJE on :puca si u glavu:, šaljem se u kaznicu i stavljam jedan domaći ljetni :heart:
melange, super su ti ove nogice :)
Ako još nisam napisala, nemam vremena pregledavati sve stranice. Moja slika Anemone, je naravno prema mojem imenu. Ime Anemona je došlo slučajno. Željela sam da je u ženskom rodu, da nema č, ć, š, ž, da je jednostavno i relativno lako pamtljivo. Volim cvijeće, pa sam "prebirala" po nazivima i Anemona je jedina odgovarala.
a Davorovog avatara... :lol:
oplakah
“It is a truly wise man who does not play leapfrog with a unicorn”
mislim, sorry Davore ako je trebalo imati neko dublje značenje, podsjetilo me na citat
Moja slikica je anđeo jer ih obožavam !
Smatram da su uvijek oko nas te da se možemo na njih osloniti :saint: .....ovo sada malo zvuči kao da sam totalni vjernik koji je stalno u crkvi, što baš i nije tako....sve je krenulo od prije par godina kada sam bila na 'Anđeoskim radionicama' kod divne Zdenke Andrijić ....nakon toga sam život počela gledati drugim očima :heart:
nena, vratila si nogice :D
a baš sam ti htjela reći da mi je to bio jedan od najoriginalnijih avatara na rodi! :)
Kahna :heart:
A znaš zašto?Citiraj:
ivy prvotno napisa
MM je tvrdio da sam to definitivno ja jer, ljeto/zima - moje noge u lavoru, pedikura, depilacija, lak za nokte. Imam čak i nekoliko fotki u obit. albumu s nogama u lavoru. Kad sam vidjela te fotke, skužila sam da je ipak podsvijest izabrala Avatar.
No, zadnjih mjesec dana MM se intenzivno sprema za pravosudni ispit, uči, luduje doma, šizi, ja, normalno, ko ropkinja, 3 djece, čisti, peri, kuhaj, kupaj, peglaj njegove košulje, dok "studoš" pod stare dane uči.
I još se svako malo na me odbrecne jer je nervozan. :x
Sve sam podnosila dok mi nije rekao "kaj, pa niš ja od tebe ne tražim, osim da mi budeš mazna i nasmijana".
Tu je puklo -"MOLIM, MAZNA I NASMIJANA???!!!" (na to su sve moje frendice odvalile :lol: :lol: ).
"Nakon što padnem s nogu od posluživanja, e, pa nismo u starom Rimu, ti senator, a ja tvoja ropkinja!"
Rekla sam mu - stavit ću sliku Margie Simpson na forum jer sam jadna i bijedna ko i ona, a ti idiot u potkošulji, zašto da se zavaravamo.
Dok ne dođeš k sebi.
Tako, dečko je neko vrijeme na suhom :P , polako se privikava da sam mu cimerica kojoj se obraća s poštovanjem, pa sam ja vratila i svoj Avatar.
ovaj mi je bio preeedobaar i jednostavno ...to je to...
nisam nikada mijenjala u neki drugi
Hmm... upoznao sam te kao nasmijanu, onaj dio s "mazna" se valjda podrazumijeva ... ne kužim gdje je fulao :?Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
Davore, previdio si ovaj dio?
No, zadnjih mjesec dana MM se intenzivno sprema za pravosudni ispit, uči, luduje doma, šizi, ja, normalno, ko ropkinja, 3 djece, čisti, peri, kuhaj, kupaj, peglaj njegove košulje, dok "studoš" pod stare dane uči.
I još se svako malo na me odbrecne jer je nervozan.
Ih! Isti ja kad sam spremao magistarski. (meni je barem ostala kosa ... za sad)
Uostalom, ista MŽ kada se spremala diplomirati. Hajd pogodi tko je cupkao na hodniku faksa s bebom u slingu dok je zakonita polagala zadnje ispite. A živčanaaaa ...
Kahna te je podsjetila.(muško :roll: )Citiraj:
Davor prvotno napisa
Ja jesam nasmijana, ali lik je prevršio svaku mjeru, on je to rekao nakon par tjedana (uči on duže od mjesec dana, to sam se ja prevarila) vojnog režima po kući, ja sve slušam, podupirem, padam s nogu od umora, ali on u napadu šiza kaže kako on od mene nema dovoljnu podršku :shock: :shock: jer on zapravo "niš ni ne traži" osim gore navedenog.
A ručak, večeru, košulje u ormaru, kupanje i sve drugo oko djece i kuće, dan za danom, kao i preslušavanje meni nerazumljivih stvari iz kaznenog zakona, to obavlja netko drugi, to je zapravo moja kuma dobra vila za mene napravila. :P :lol:
Ja samo tako znojna od muke i umorna da ću se skljokati taj tren na zemlju, dakle, osjećam se turbo seksi, i samo TREBAM, dakle imperativ biti "nasmijana i mazna".
Ko iz američkih priručnika za domaćice 50.-ih.
Sad je opet sve pet, vidiš da je avatar tu, nisu Simpsoni, skužio lik da je pretjerao, ja i dalje sve to radim, (iako on "niš ne traži" :lol: ), ali se više ne izderava bezveze, pregrize jezik kad krene i lijepo u miru cimerski živimo.
Cimerstvo je zapravo super, ako se digneš na lijevu nogu nećeš se baš izderavati na cimera jer će se on brzo preseliti ili će tebe izbaciti. :D :D
Kahna,
prekrasno :heart:
ne želim ljutiti apri (sad bi zalijepila srce, al će još netko, ndb, pomislit da se ne volimo :mrgreen: ) pa ću ovdje zalijepiti sliku trenutnog avatara
moram priznati da sam i ja već bila zaboravila što u stvari piše
uglavno, nije ništa subverzivno
http://i31.tinypic.com/2vls4t0.jpg
ovo mi je novi, to sam ja u bijeloj bluzi
drago mi je da je Nibiru malo posustao
ah, još je :mljac: na većoj slici.Citiraj:
Imga prvotno napisa
jel da?Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
odmah dobijem knedlu u grlu i imam ovaj rad :oops:
ajme, uspaljenice
to si napiši na novi avatar
stara uspaljenica lol
puf pant puf pant, s hodalicom
aj, priznaj tu kad već nisi tamo htjela, koji je tebi :oops:
i ne pika se muž
eventualno skladištar iz Konzuma ili netko poznatiji :mrgreen:
Iako mi je neobicno, na nagovor, i ja stavih 'ljetnu' verziju avatara.
Aaaaaaaa! :zaljubljen: :rastop:
čisti zen...
Ajme kako dobrooo :mrgreen:
predivna fotka.
Baš sam primjetila avatar :zaljubljen:Citiraj:
Imga prvotno napisa
summer :zaljubljen: :zaljubljen:
koja predobra fotka :heart:
summer :zaljubljen:
Meni je bolja stara!
:mrgreen: stari romanticaru...Citiraj:
Moover prvotno napisa
vratit cu staru kasnije, s njom sam se identificirala 8)
Vrati, a onim avatarom sam uvijek s nestrpljenjem očekivao tvoje postove... :mrgreen:Citiraj:
summer prvotno napisa
ajde ostavimo muver nak se malo prži, doći će natrag velke cice, ne brini
:mrgreen:
summer :respect: