Čestitam od srca! :love:
Printable View
Čestitam od srca! :love:
čestitam od srca :D :heart:
može pass?
jedva čekam da vidim toliko željenu bebu
draga :zaljubljen:
pliz pass
još jednom :D :D :D za vas troje
....i može pass?
bebomanka :* , i ja bi pass...
Dorian :zaljubljen:
i ja bi gledala slikice pliiiz :heart:
i ja molim pass :trep: :heart:
cestitam moze i meni pass
i meni pass :D
Oću se i ja diviti Dorijanu, plz!
I meni, i meni, please :)!
i ja bi pass :*
Pls i meni pass, thx.
bebomanka :D
i ja bih rado gledala slicice :heart:
Od :heart: čestitam sretnim roditeljima, a Dorianu žalim puno zdravlja i sreće u životu.
Pls pošalji mi pass
:love:
Dorian je presladak! :zaljubljen:
I ja bih htjela vidjeti Doriana , molim te pass :*
pass :* :heart:
Za dobre želje nikad nije kasno!!!
Toliko sam sretna što je sve dobro prošlo, samo za to sam se molila.
A novi avatar je neprocjenjiv!!!
I naravno, pošalji mi pass na PP.
:D Uz malo zakasnjenje saljem cestitke cijeloj femili, savrsenom Dorianu veeeeliku dobrodoslicu :heart:
Skoro sam se rasplakala na ovaj tvoj zadnji post, od srece naravno. :love:
I ja bih pass ako ikako moze. :heart:
I ja bi ga malo pogledala please..... :zaljubljen:
:zaljubljen: :zaljubljen:
Preeeekrasni ste :D :D Pogledali smo mm i ja :D Dorian :zaljubljen: je cijeli na tatu.
Hvala vam drage moje na lijepim rijecima. :love:
Ako sam nekome duplo poslala pass, nemojte se ljutiti jer nisam stigla provjeravati u outboxu a toliko me pamcenje ne sluzi.. :mrgreen: :oops:
Mi smo dobro,bili smo na prvoj kontroli kod pedijatra i on je vrlo zadovoljan..Zutica se uredno povlaci i nema vise panike da ce se vratiti..Dorian dobro papa samo sto je zbog sve te strke, jos u bolnici oko zutice..zamijenio noc za dan pa danju vise spava a nocu nas gleda siroko otvorenim okicama...MM nije lijen pa jos ima snage snimati ga usred noci kamerom (night shoot-om)..Obnovili smo albumcek novim slikicama..
Jedva cekamo da dodjemo u Zg..Dorian je vec dobio sve dokumente i upisan je u putovnice tako da nece jos dugo potrajati.. :mrgreen:
Da nije obaveze prema nasim prijateljima koji strpljivo cekaju na red da nas posjete tu u Salzburgu, vec bi bili u Zg-u.. :lol:
Ja seosjecam odlicno i stvarno sam se zapitala a sto je sa PPD-om??Gdje sam ju zagubila :? :mrgreen: Malo sam bila senzibilnija dok sam jos boravila u bolnici pa su mi oke zasuzile pri nekoliko pomisli ali to je daleko od nekakvih depresivnih stanja...Nadam se da ce tako i nadalje ostati.
Drage moje suborke,divni su trenuci i uspomene koje me vezu za ovaj forum i svim :heart: zelim svakoj od vas koje jos cekaju ovakav trenutak da ga sto prije docekate i da vam moj primjer, izmedju ostalih, da snagu da ustrajete na tome..
Majcicama i njihovim bebicama saljem ogromnu :* i najljepse zelje za buducnost......
Punog srca i s ljubavlju..vasa bebomanka :heart:
Bebomanka :love: čestitam i Dorianu velika :* prelijepa beba
:zaljubljen: Ma znate već.... savršen je.... :love:
:zaljubljen:
uzivajte!
:love:
Bebomanka .... predivan je :zaljubljen:
Upravo pogledah slikice i gledajući vas, srce mi puca od sreće.
Dakle, mali princ je vrijedio svakog sata, svake minute i svake sekunde čekanja. A ono što ti osjećaš vidi ti se u očima, draga presretna sam zbog tebe :love: :heart:
Hvala ti za pass. :heart:Dorijan :heart: me osvojio na prvu, prepremeden je i savrsen, a ti i tm bas zracite na svakoj fotografiji.Veelika :* Dorijanu a tebi :love: :heart:
Mama, sad sve znaš!
Da ti tvoj maleni čovjek bude uvijek zdrav, sretan i veseo, i vi sa njim :heart:
Draga Dorijan je prekrasan. Uživajte u zajedničkim trenutcima.
I ja bih pass da vidim malog slatkiša bolje. :* :* :* :*
bebomanka, vidim da sam propustila nešto... Može i meni pass? Ali, ovo kaj vidim u avataru: ma Dorian je pravi momčić-bombončić. :zaljubljen: Jako sam sretna zbog tebe. Jako!!!
draga moja, prekrasni ste mi. Svaki put kad tako gledam nečije slikice uspijem se rasplakati i živim za dan kad aćemo MM i ja imati takvu mrvicu. :*
malo me :oops: što sam propustila slikice pa bi i ja pliz pass
drago mi je da je sve o.k. i neka tako i ostane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sinčića i roditelje :*
vidjela sam fotke, svi troje ste preslatki, vaš mali dječačić je savršen :heart: :heart: :heart:
bebomanka ,može li i meni pass,baš se veselim slikicama :)
Joj kako je medeni (najslađa mi je ova slikica koju si stavila u avatar :zaljubljen: ).
A mi u ZG cemo strpljivo čekati da se izredaju svi prijatelji i rodbina, pa da onda upoznamo i mi malog ljepotana.