najgore je što moje dijete točno raspoznaje zvuk odmotavanja čokolade... :saint:
Printable View
najgore je što moje dijete točno raspoznaje zvuk odmotavanja čokolade... :saint:
Joj plašite me, ali sad mi je jasno zašto pola vas kaže da im je nešto pojelo po noći. Jer po danu bi čuli.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Znači zato je Djedu Mrazu u noći odrubljena glava. Horor.
ja sad odoh vježbati.
u nadi da ću se osjećati bolje.
flo meni si baš zgodna, baš te gledam u opatijskom listu kako na danima čokolade zaljubljeno gledaš u torte :mrgreen:
taj sjaj u ocima...ljubav prema hrani me cini zanosnom :lol:
takoe :lol:
ima jedna slika gdje lalah jede jastogaCitiraj:
flower prvotno napisa
veceg seksa od toga necete naci na nijednoj internet stranici za odrasle :lol:
Genijalne ste mi...sa takvim zanosom pričate o čokoladi. Konačno sam pronašla svoje čokoladne sestre :lol:
Upravo sam vam stavila jedan recept za čokoladnu tortu. Za sve koje se osjećaju debele, stare i ružne, torta je lijek :*
Kile ćemo skidat, pa recimo...posliije Uskrsa!? Tjedan dana prije mora??? 8) Uvijek ima vremena.
A i sigurna sam da polovica vas koje ovdje kukate kako ste ovakve ili onakve odlično izgledate.
:lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
a i svaki flowerin post me hiće na pod :lol:
:?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Pa gdje si to vidjela??
u ogledaluCitiraj:
Kaae prvotno napisa
u trapericama poderanim među nogama nako 2-3mjeseca nošenja
kažem ti da se kamufliram
sad imam 15 kg više nego prije 10 god
i 10 kg više nego poslije poroda
a to je puno
Ne kužim te fore "pojela djeci" :?
Pa to je sve naše! :mrgreen:
Jučer sam kupila Ledov Quattro, jele smo i ona i ja. Ja tri zdjelice, ona jednu. Pa šta nije to OK? Ne može dijete od 17 kila pojesti 3 zdjelice sladoleda, ne bi ni imala 17 kila da može.
Kad nestane, kupim opet. I to se tiče što čoksi, što keksa, što štapića, kikirikija... mislim na ono: ponestane - kupi se.
:lol: pravo zborišCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
osim toga, ako ne vide i ne znaju, ne može im ni smetati.
osim toga nije im zdravo, a za nas nije važno.
boze koje amaterke :shock: :roll:
kao prvo - cokoladu jede mama zato jer nije zdravo tolko slatkog jesti, ni zbog zubiju ni zbog buduceg zdravlja krvozilnog sustava, ni zbog mogucih akni u pubertetu, a ni moguceg viska kg. to pogotovo iz vlastitog iskustva ne zelimo priustiti svom djetetu :P
kao drugo - cokolada se ne otvara skrivecki. otvara se u sudoperu (za djecu nizu od sudopera) ili u visecem kuhinjskom elementu u vecoj keramickoj ili metalnoj zdjeli (za djecu visu od sudopera). mama, sto radis? spremam rucak/uzinu/salatu/tost, odi vidjet hoce li tata/brat/baka/susjeda/plisani medo jesti s nama :mrgreen:
kao trece - kad se ima puno spakirane cokolade (oko bozica ili uskrsa - vise komada djeda mrazova, nikola, zeceva ili cokoladnih jaja) - onda se sve odjednom raspakira i izlomi i spremi u neprozirnu plasticnu kutiju i odlozi u viseci kuhinjski element. sto je u kutiji? soda bikarbona za ciscenje :mrgreen:
cetvrto - cokolada se nikada ne krije i ne cuva (mislim - cuva :roll:) u frizideru iz dva razloga: prvo - jer se otvaranje frizidera cuje i drugo - jer je onda pretvrda i predugo ce joj trebat da se u ustima rastopi i nestane - a to nije dobro :mrgreen:
peto - uhvaceni in flagranti - nikad ne otvarat usta i nikad priznat sto je unutra. kaze se: aaaaaa, tako mi se jelo nesto slatko, neka cokolada, da sam na kraju od muke uzela malo - pomidora/salame/kruha/banane.... :mrgreen:
jel sad jasnije? 8)
litala, zakon!! :lol: :lol:
Litala, vrišttttttttttttttttttttttttt :lol: :lol: :lol:
:lol:
E da, pa što je s tim trapericama?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Ja ih sve uništim tako :?
litala, zakon :lol:
:lol:
Mislim da Aleksandra misli pritom kako se zbog "debljine" nogu traperice s unutarnje strane previše taru, pa se zato izderuCitiraj:
Anci prvotno napisa
Eto, a to se meni dešava uvijek, i to ne samo sa trapericama, a dešavalo se i kad sam imala 58 kg (davna, pradavna vremena :( ) i nogice kao u manekenkice :)
Ergo, taj ti argument otpada, draga a70v :)
Malisa napunio godinu dana, a prijatelji dosli u posjet i za poklon mu donijeli vrecicu punu slatkisa i grickalica (nemaju djece :) ). Kad su otisli, a malisa zaspao, ja i MM svaki sa svoje strane stola dijelimo, Kinder (kršitelj koda)o tebi, (kršitelj koda)o meni, pa smoki tebi, cips meni... Ustvari tuzan prizor :mrgreen:
ajme, ja u takvim situacijama muža uopće ne računam. :oops:
:lol: :lol:
litala, dobra fora ona s plastičnom kutijom :lol:
eee, još da barem od malo finiije čokolade rade one djedice :mrgreen:
edit: al' kad zagusti, sve je dobro :mrgreen:
možda 8) , ali nisi ti mene vidjela kako jedem bananu :lol: :lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
litala :lol: :lol: , summer :lol: :lol:
litala, viš šta iskustvo govori.Lako nama sakrit od jednog :lol:
Tc tcCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
mene je jaaako iznenadio taj fenomen izlizavajućih traperica, jer to do plus 10 nisam imala.
A da ne velim kako sam se neugodno iznenadila kad sam na moru odlučila (kao i uvijek prije, dok nisam imala djecu) s udaljene plaže došetati doma. Ideeeš, pa to boli. :shock:
Dakle, ja kad skinem cenera, takvo što prestaje. Tako da još ne kupujem nove trapke (ok, jesam dvoje, al to je dosta za prijelazno razdoblje)
Litala, crkla sam od smjeha na pravila ponašanja s čokoladom :*
Jedino se ne bismo složile s frižiderom, jer su meni najslađe jako ohlađene, pogotovo ŽC, pa kad pucketa i lomi se.. mljac
Ja od danas odbijam čokoladu.
Ne, ne, Tiwi, derem ih ja na 53 kg. Jel to do hoda, građe, ne znam...
A stare su možda 3 mjeseca. Pa sam neki dan lijepo kupila druge :roll:
uuu, dobro mi je to poznato od ovog ljeta. Glupača ja kupila tuniku za plažu, kao da se ne vidi trbušina i nožurine, jer kao u kratkim hlačama se vidi celulit, a tunikom sam riješila problem. Slika povratka sa plaže: guram kolica + šepajući i kuneći sve po spisku hodam (zapravo vučem se u stilu zvonara crkve Notre Dame) nazad sa ručnikom među nogama. A do doma imam cca 500 metara uzbrdo. Do dolaska doma sam plakala i klela se da više ništa neću staviti u gubec dok ne izgubim barem 10 kg.Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
ma to je do građe, ljudovi, mm ima 95 kila na 2metra, iliti malo. Šta je to za muško.
Pa su mu sve traperice tu oderane skroz.
Meni se to dogadja tek kad sam jaaaaaaaaako prasasta.Jer su mi butovi udaljeni :mrgreen:
ni meni se ne taru, ali imam frendice koje svakog ljeta muku muce sa prestrasnim ranama, prepoznate ih po gradu po kaubojskom hodu
ajm bar neki problem nemam
nego, zar nije ovaj topik zabranjen za one sa 53 kila?
Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Potpuno pametno zboriš.
Hm znači po mojoj matematici 1 zdjelica na 17 kg, što bi za mene iznosilo 4,7 zdjelica. I onda to zaokružimo na 5
U potpunosti si u pravu. A L. je pre mala i nema još težinu za prvu zdjelicu. Tako da ću za sada ja jesti naš quattro.
Mala škola čokoladne ždere...Citiraj:
litala prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
moja djeca ne vole bananko. ja volim.
moja djeca ne vole kekse ( osim domaćica). ja papam sve vrste.
ne vole karamele. pa se ja žrtvujem.
i to je to. šteta da se baci, kad su se gosti već potrudili i donijeli. :mrgreen:
ja upravo ubila dukatino :mrgreen:
uskoro idem na jedan važan događaj, već vidim da će biti kukulele, ništa ne ide na mene!
Ja ga ubijam svaki dan, i to pred njenim očima. Ona me gleda čudno i koji dan je djeli od plača. Sramim se jaaaakoooo. Ali ionako joj ga moram postepeno uvest. Prevelik joj je cijeli, pa tek joj je 9 mj.
Vjerovali ili ne, to se meni događalo još u osnovnoj školi, mršava nikad nisam bila ali valjda sam bila mršavija nego sada! Sad mi se to baš ne događa. Savjet: uzmite kremu za sunčanje, još bolje ako imate ulje i namažite se tamo! :!:Citiraj:
elin prvotno napisa
Gosti su bedasti i nije im palo na pamet da mala djeca do godine dana ne smiju slatko, a i starijoj je bolje da ne pretjeravaju... :mrgreen:Citiraj:
mislava prvotno napisa
a jel moguce biti deblji i lijep... :?
Al imam problem :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa