ja sam bila jutros u 8:10 jedva našla mjesto na parkingu, i još je bilo svega za dječicu, ali d aje bila borba bila je. Ipak 3 bodija za 45 kn je stvarno povoljno.
Printable View
ja sam bila jutros u 8:10 jedva našla mjesto na parkingu, i još je bilo svega za dječicu, ali d aje bila borba bila je. Ipak 3 bodija za 45 kn je stvarno povoljno.
Mi danas Gabici kupili trapke, komplet trenerku, 6 bodića i kapu+šal+rukavice!
Evo, isprobala sam i ja Chocco Nussa namaz i jedino se ni meni ni mužu nije svidjela prva žlica toga. Ali nakon nje je ostao fini okus u ustima pa smo probali još jednu i zaključili da je zapravo baš dobar.
Kupila sam i voćne i obične jogurte za probu i za sad sam zadovoljna onim što sam probala, fino je.
A robica za malenu je ono što najčešće kupujem u Lidlu, uz prašak, omekšivač i naravno ČOKOLADEEE!
e da, i jogurte!
E sad ja ukiseljeno nikad nisam htjela ni kupiti, na puno toga piše da je proizvedeno u poljskoj. Nemam ništa protiv njih, ali oni u sve guraju šečer, posebno u salate (svekrva mi poljakinja pa držim šečer pod ključem). Meni je i njihova majoneza slatka, ali nekome to paše. Kupila sam Lel prašak za veš i ok mi je. Ja sam na porodiljnom išla negdje oko 13 sati, nije bilo gužve i uvijek je bilo robe-valjda nadopune.
Jel radi Lidl sutra?
radi sigurno ujutro, a popodne nešto kraće.
Kod nas radi od 8-13
Petit keks je najbolji koji sam ikada probala... (možda sam to već napisala :))
Mi smo htjeli trenirkice, ali jučer popodne više naravno nije bilo nijedne jedine. :(
Ni majice nisam vidjela.
Uzela sam te termo štramplice onda, imali smo njihove i prošle godine i bile su nam super.
mi smo uspjeli kupiti termo šramplice (lijepe smeđe, obožavam smeđe) i one termo čarapice s protukliznim džonom
majice za curice 3 za 44kn nije bilo već u 9, a za dečke nisu ni isporučene-tako je stajala obavijest
nisu isporučene ni one piđamice po 29kn
po meni malo nije u redu da 2 od 5 najakratvinijih artikla iz kataloga nisu uopće isporučena "iz tehničkih razloga" ili možda prevarantskih?!?!?mislim što stavljaju u katalog, ako artikl nije odobren za prodaju?
Ja sam već negdje napisala da mi te njihove akcije idu na živce. Uopće se ne trudim biti tamo u 8.00. i ne pada mi na pamet gurati se i svađati. Idem kada mi se ide, ako što ima zanimljivo, tada kupim, ako ne- nikome ništa. Jednostavno sam odustala. Često im stvari iz kataloga nisu isporučene radi ne znam kakvih razloga, no primjećujem da opet nakon nekog vremena te stvari se pojave na nekoj drugoj akciji. Takva je vjerojatno politika vodstva Lidla u RH. Tvrdim da ovako kako posluju kod nas, vani sigurno ne posluju. Stvarno su postali goriji nego bilo koja seoska pijaca. Zna li glava za to? Sumnjam.
Ja sam danas kupila dvodijelne tople zimske pidžamice vel.86/92 za 49kn.
Napokon se Lidl otvorio i u Čk, mada mi se čini da ćemo i dalje hodočastiti u Hofer.
Hmmmmm kod nas uvijek ima dovoljno svega što je na akciji. Evo baš MM i ja čekamo 18.10 da kupimo ceradu za auto (100 kn) i zimski set za auto (sredstva za odleđivanje i protiv smrzavanja, krpa i strugalica, 40kn)
A ja već par dana škicam onog infra-red masažera za stopala.. mislim da je 200kn...
A za bebolinu jedva čekam da dođu dolčevitice!!
Aha, mislila sam da možda misliš na jednodijelne. Za ove dvodijelne nisam ni znala, samo sam letimično pogledala što je na akciji.
A ove smeđe štramplice smo i mi uzeli, baš su nam bile slatke. :)
Da li još uvijek ima gumenih čizmica za djecu? Brojevi 20-21? Da li ih je netko vidio skoro i gdje?
Unaprijed hvala na informaciji.
hmmm ja danas kupila malenoj dolčevitice, upravo stigle, onaj palet od 3 komada po 40 kn iako u letku piše da dolaze 14.10.... hmmm?
ja odem u lidl 1x u po godine i svaki put mi se zamjeri
MM se zapalio za proizvode iz dana azijske kuhinje
htjeli smo kupiti one rolice za probu i nešto umaka
i htio je on ić u četvrtak, ja mu kažem, nemoj bit će gužva zbog dječje robice, idemo u petak
u petak nije bilo više ničeg osim par paketića riže
da bi u subotu bila uredno reklama za to u jutarnjem listu
koje su im to količine kad planu za 1 dan?
Imate li iskustva sa toujours pelenama? Vidim da su od 14.10., na akciji 59,99. Jučer kupili bodiće i hulahopke sa slikicom na guzi. Preslatko.
mi smo isto kupili te bodiće i hulahopkice!!
Toujours su odlične pelene ali za preko dana. Mojoj malenoj ako joj stavim za preko noći uvijek ali baš uvijek procure.
btw mislim da sam ja jedna od najupućenijih u Lidl-ove proizvode s obzirom na to da sam i po par puta na dan tamo jer mi je ravno s druge strane ulice :mrgreen:
To je super za nas ali ne i za naš novčanik hehe :)
BebaBeba i ja bih dućan prekoputa. Ovako do bilokoga moram autom. Ali, novčanik isto pati, osim ako ga ne zaboravim doma.
I super su vafli u Lidlu. Sad pati i izgled.
mmmm a Bellarom čokolade... U životu nisam jela bolju od one bijele s jagodama!!
Danas išla da si kupim onaj komplet trenirku po 111 kn a kad tamo brdo ljuti se naguralo i sve usvinjili, porazbacali, povadili i naravno pokupovali :( :(
kupili smo par debelih čarapica sa abs-om i nisu se pokazale kao dobre :-/
kad hoda samo u njima, spuzaju mu sa noge i tako mi je već tri puta pao jer je počeo hodati po onom vunastom dijelu koji je jako sklizak
Ja sam kupila ručnike koji su trenutno na akciji; http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_15998.htm
Čine mi se super; mekani su i debeli......
- uzela sam i voćne jogurte, 8kom u pakiranju (mislim da je ukupno 1kg) za 14,49kn
- torteline sa špinatom za 6,49kn
- džem od jagode (Maribel) za 13,99kn
- pecivo baget 4kom u pakiranju za 5,49kn
- voće i povrće; super izbor, sve svježe i dosta povoljno.....
J asma maloj već par puta kupila debele vidoke čarape s abs..i savršene su i nakon godinu dana..nikam ne bježe ni niš..
Inaće u lodlu kupujem i one fine umake iz vrečice..2 kom od vrhnja 4 kn..a svaki je za 2,5 dl.. meni jako fini..uz rižu ili tjesto i malo mesa..za čas ručak
Kečap u stakenoj bocu..bez e-ova, samo začini, rajčica, sol, ocat i šećer mislim..fino
I nama su isto ABS čarape odlične.
Btw ono što od povrća moram izdvojiti je BLITVA. Savršena im je!
jel netko kupio kod njih pilates loptu?
Za sutra imam u planu uzet lazanje od 1kg,na akciji 19,99kn, inače su 29,99kn
A danas sam uzela; tijesto za savijače, i još neko francusko lisnato, svako po 6,99kn....
Ja sam jučer kupila pilates loptu roza. Napuhali je ustima, ima unutra one nastavke za puhanje. Promjer je 65 cm tako da je to ona malo manja. Lijepa je, čvrsta, evo već je u upotrebi. A jeftina.
obožavam njihove lazanje (29,99) i umake u teglicama (11,99)
danas idem po lazanje i vreću za spavanje :)
I ja danas otisla po lazanje! Samo to tamo i kupujem! Kod nas nikad nije guzva tamo, cak stovise, ponekad se pitam kako uopce opstaju s obzirom da je ispred samo 10-tak autiju parkirano, od toga je barem pola od zaposlenika...
Ne sjeda mi taj Lild bas nesto...nekako mi se ne svida sta je sve nabacano, kao da sam u skladistu a ne u ducanu!
Al je moj sveki kupio Svenu nekidan tamo majice po 2 kune!! I jaknu (al mu je premala) za 5 kuna!
Kod nas je još uvijek roba ok složena, al dobro tek je nedavno otvorena poslovnica..
S time da na to dosta utječe nekultura ljudi, uzme neš s police, pa se nakon par metara predomisli i samo ostavi na sljedećoj polici/kutiji,
ili da se otvaraju proizvodi....i slično...