:shock: ne mogu vjerovati. Ovo je katastrofa. Selim se iz ove us***e države.
F U J
"Hvala" milinoviću (namjerno malim slovima). Sad moramo izvući tešku artiljeriju.
Printable View
:shock: ne mogu vjerovati. Ovo je katastrofa. Selim se iz ove us***e države.
F U J
"Hvala" milinoviću (namjerno malim slovima). Sad moramo izvući tešku artiljeriju.
Cure koje ste gore ovih dana velika molba, pitajte dr. je li se FET-ovi rade unatoč tome što su premašili kvotu.
Meni dođe da si pucam u glavu, u rujnu sam došla na FET, odgođeno jer se nikakvi postupci nisu radili, u listopadu taman započeli pa me zadesila E. colli, hvala Bogu uspjela sam je se riješiti i sad čekam M i da napokon krenem na FET, kad ono bolnica ispunila kvotu :shock:
Slomila me ova država...
:shock: :(
Biene, možda najbolje da sama nazoveš dr pa da ga pitaš
krajem svake godine bude odgađanja ciklusa zbog kratkog budžeta - to nije ništa novo
ne mogu tvrditi kako ukupni budžet nije smanjen nakon donošena novog zakona - ne znam, ali znam da...kako je prevelika gužva i naši dragi doktori nemaju srca odbijati pacijente...već sam prošla to da se lova potroši prije jer se radi puno postupaka tijekom godine i da su kratki s budžetom pred kraj godine
biene, ti svejedno, naravno, provjeri, ovisi za što su kratki s lovom...
Nimalo me ne cudi ako su probili limit jer gore se zaista radi punom parom, mislim da nijedna klinika ne napravi toliko punkcija i transfera dnevno.Vjerujem da ce sada jos prije godisnjeg odraditi cure koje su vec u postupku a onda odmor do iza Nove godine a to ce brzo.Curke ne gubite nadu i stpljenje. :*
Bok cure!! Ja sam bila na VV u srijedu 21 dc i dr.Alebić mi je saopćio da nemaju više para i da ne možemo odraditi postupak ali da se dođem 3.dc nakon 11.1. Također sam čula da je to isto rekao još jednoj curi ispred mene!
...evo i mene , danas 3.dc -nekakva cista , nezna se hoće li puknuti ili ne , pa bi doc rađe da budem 2 mj. na kontracepciji pa u1. mj.u postupak
koji bed ja na kontracepciji a pokušavam dobiti bebu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rekla sam mu da odustajem ,ali on me ohrabruje ,pa izguračemo valjda i ta dva mjeseca
pusa od mene
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mimimuc jadro brzo ce i taj 1. mjesec sad cete lijepo u miru docekati i ispratiti Bozic i Novu a onda po bebe. :* :love: :heart:
sretna35 mislim da si u pravu, dođi ti sutra lijepo gore da dr. L kaze Vedranu da je vrijeme.... :lol:
vidimo se
Jo1974, Irena76 i ostale curke sretno sutra i javite kako ste prosle. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
..ne radujem se uopče blagdanima , odlučila sam da ako ne uspijem ovaj mjesec -odustajem od postupaka- do daljnjega. Ali... dr.A mi ulijeva nadu pa ću ga poslušati i probati još u 1. mj. (ako me opet ne odgodi).Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
Nadam se da će moja psiha izdržati- tako koma nisam bila ni poslije neg. ß.
Svima jedna velika :*
mimimuc i cure kojjima su odgođeni postupci do 2010. :love:
X, opet ministrovo rezanje sredstava :evil:Citiraj:
BHany prvotno napisa
biene,svakako ih nazovi i provjeri. FET se plaća pa možda imaš velike šanse.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupku
Da, zalosnu vijest sam i ja cula prosli vikend na VV -da cu u (svoj prvi,nadam se) postupak tek nagodinu. Tjedan prije prica je bila da cemo jos ove godine probati prije praznika odraditi to...Ma nisam nista pisala, bila sam skroz utucena-evo nocas sam sanjala cekaonicu na vuku, nas u nekim grupama i ..sebe kako sam pogubila sve papire i uputnice. Sad citam da je i drugima slicno, suosjecam, nije mi drago, ali mi je lakse jer nisam jedina... Svima koje su jos ove godine -od srca zelim uspjeh! Pisite sto ima gore, ja citam do nagodinu:)!! Pozdravi!!!
nemoj odustati :* :love: :love: nalo odmori a onda ćemo ko prave mace u veljači u akciju .. zaskočiti doktora i NM..Citiraj:
mimimuc prvotno napisa
Bez obzira na moje momentalno depr. stanje želja za mladuncima je jača pa ću se truditi svim silama da dočekam taj 1. mj , ako ne upali tako i tako ništa od stimulacije do jeseni pa budem morala biti micica hočeš-nečeš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Šiškica prvotno napisa
...sve si nešto mislim... ja sam totalno drukčija od drugih.. pilule nisu 100% sigurne , jel da? 8)
netko bi i mogo prestati misliti da sex služi u svrhu reprodukcije (tako su nam rekli u crkvi) pa se opusti, ha?
tko je zločet ? ja ne.... :lol:
I ja sam bila u pon. kod dr. L . Trebala sam u postupak (sri 1. DC) i rekao mi je da nakon 1.12. ne smije napraviti niti jednu jedinu punkciju,
a meni bi pala baš oko 1. -og
Rasplakala sam se ko malo dijete jer sam bila spremna za pokret.
Ovaj puta mi je na povijest bolesti napisao umjesto u zagradama PLANIRAN POSTUPAK, samo POSTUPAK jer sam htjela neku potvrdu da će
onda sigurno biti iza 11.01. kad se vrate s GO jer me već odgađa od 6. mj.
(1. GO pa zakon, pa nalazi, pa sad limit :evil: )
Puno sreće curama koje su sada u postupku pa da :D barem za vas!
Puno sreće svima koje su imale sreće i došle do svojih postupaka. Ostanite sve redom trudne u inat onima koji pokušavaju srozati ugled našeg VV.
Svima koje su se našle u istoj situaciji kao i ja jedan veliki :love: .
evo potvrđeno da više ne uzimaju nikog u postupak
Da li to onda vrijedi i za FET?
[b]Ovo ne vrijedi za FET, provjereno s doktorom
Citiraj:
mimimuc prvotno napisa
Mimimuc, baš mi je žao što ti je dr. odgodio postupak. Please ne odustaj, barem ne dok ne odradiš ovaj jedan postupak koji si si za sada zacrtala! (A slijedeći ti neće ni biti potreban! ;) )
Vidim da se spremaš na kavicu u ponedjeljak s nama pa ćemo ti još malo podići moral! :mrgreen:
Kaduana hvala do neba, kada ću se naručivati za 10 dc ipak ću još nazvati dr. da ne dolazim gore ponovo badava.
godisnji im je od 18. 12. - 12. 1.
čitam što pišete i ne mogu vjerovati. konačno su mi nalazi OK, imam uputnicu i lijekove u džepu za idući tjedan (3.dc.), bila sam tak hepi što će ovo biti predbožićni pokušaj (za koji sam imala jako dobar feeling), a premo ovome što ovdje piše otkantat će me u petak ko malog majmunčeka?!?
Što naravno znači još 2 mjeseca čekanja :cry:
pa se pitam kakmo je nestao taj novac, mislim u rujnu se ništa nije radilo, počelo se raditi početkom tj sredinom listopada jer su se čekale upute ministarstva, pa kak sad nema love?
znači li to da bi da nije bilo ovog cirkusa sa zakonom i da su radili u rujnu da bi prestali primati pacijentice već u studenom zbog manjka love?
i btw., a gdje je nestala ona lova koju je "ministar" obećao u zamjenu za potporu ovom užasnom zakonu?
I ja sam ogorčena na cijelo to stanje na VV, svake godine ista priča! Jadna ti je ova država, a i mi u njoj! :evil: Hvala dragi ministre na svemu! :evil:
Ako se ne varam, ministar je rekao da će drugačiji model finaciranja biti tek od iduće godine.
Strumfica :love: , u istom smo sosu.
Prijedlog novog proračuna smanjuje sredstva za prosvjetu i zdravstvo.Citiraj:
Gabi prvotno napisa
Bravo ja, radim u prosvjeti i liječim neplodnost.
Mom optimizmu nema kraja :evil:
Citiraj:
Biene prvotno napisa
ovog sam se i ja bojala da će biti rezanja u zdravstvu.... ajoj....
sve dulji i dulji godišnji odmori po meni to ne ukazuje da su oni najedanput poludjeli za godišnjima, već da nemaju novce s kojim bi radiliCitiraj:
nokia prvotno napisa
cure trebam pomoc ( i meni je odgoden postupak do prvog mijeseca) ali mi je napisao da dodem iza 11.01 sa novom uputnicom za ivf (ccs) e sad me boni taj ccs zna li tko sto sada to znaci ili gdje barem mogu proinaci znacenje
duga, to ti je vjerovatno icsi( ivf mikroinjekcijom, jedan spermic piknu u jednu js, po narodno da ti objasnim)
cure, sutra trebam vaditi betu, test je debelo negativan, M jos nije dosla, ali je osjecam... kak to funkcionira kad izvadite betu? kada se ide kod dr-a? naruci se ili mogu uletit taj dan samo da javim rezultat i pitam za dalje? i da li da uopce vadim betu ako M dodje do sutra ujutro?
hvala unaprijed :*
S betama se obično dolazilo između 12 i 13, kada bi prozvao sve koje taj dan imaju betu (ako je negativna, dogovara se idući postupak). No, ako ti se ne ide, možeš mu i javiti telefonom, mislim.
aha, znaci dr. te i ocekuje taj dan...
hvala vikki :*
Je, očekuje te, tj. ima tvoj nalaz ako vadiš betu u njihovom labosu.
ovo nisam znala da te dr. kao ocekuje. Jel isto i kod dr. A i kod dr. L.?
Meni i ostalim curama koje su imale transfer taj dan je L. dao br. mob i pise obavezno obavijestiti o nalazu...
A ako ne vadis ß u njihovom labosu?