andream :heart:
Printable View
andream, čestitam tebi i tm od srca. Bebica vam je predivna :zaljubljen:
svim čekalicama svega i svačega šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~.
sve vas ljubim :*
Andream, curica je bombonček :zaljubljen:
cure moje bila na uzv sve je gotovo...sad cekam da prokrvarim.
malena2 :love2:Citiraj:
malena2 prvotno napisa
:*
vidi se gestacijski mjehur koji je jako mali,sutra ipak vadim betu,al eto
vama ostalim apuno srece zelim.....a ja cu postat mama neki drugi put.
malena2 :*
malena2, žao mi je :love:Citiraj:
malena2 prvotno napisa
slijedeći put će sigurno biti dobitni :*
andream curica je preslatka! :heart: :heart:
malena2 jako mi je žao :love2:
Malena2, jako mi je žao! svi smo tugovali i onda se radovali tvom obratu i sad ovakav kraj...stvarno nema pravila! Ali imala si priliku barem na kratko uživati u spoznaji da si trudna. Sad odmori malo od svega pa punom parom dalje...bit će drugi put, mora biti! :heart:
andream uživaj za sve nas koje još čekamo na svoje mrvice.Citiraj:
andream prvotno napisa
Curica je preslatka :heart: .
malena2 drži se i hrabro dalje, doći ćemo i mi na red!
malena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan ishod
andream , :zaljubljen: slatkiš mali je vaša curica
malena2 žao mi je
andream curica je preslatka :zaljubljen:
malena baš mi je žao :cry:
andream :zaljubljen: Kakva predivna mala cupavica! Jedva cekam da ju upoznamo! :D
Ginger :love: bravo za ponovnu akciju! I ja vec razmisljam o drugom bebacu, a M. je tek navrsio 4 mjeseca...
Superman :* tebi i malom Supermanu!
malena2 :love2:
mmaslačak, sada sam tek vidjela, :D :saint: :saint: , neka ti scenarij bude kao moj sada :*
Andream :heart:
Preslatka je mala s frizuricom!!!!
andream carica je :zaljubljen:
čekamo vašu priču iako brojne detalje već znamo :love:
andream preslatka curica
malena2 - baš sam mislila da je napokn sve ok , nakon toliko iznenadnih promijena bete ... drži se :*
ja sutra na ET ,ali danas mi nikako nije dobro , jajnici ubijaju kad hodam , moram hodati kao po staklu...... baš bole .... neznam ., možda su blago hiperstimulirani (ne kužim da mogu biti od 18 gonala ) ,,, iako normalno mokrim .. :?
ponovo sam pročitala šta si napisala na odbrojavanju i sad si i mene malko zabrinula...istina je da treba boliti,ali podnošljivo...ovo sve ne znam šta bi ti napisala ,osim što sam već napisala u drugoj poruci,da ujutro kažeš sestrama ili doktoru...samo da ti kažu da će biti sve u redu...
evo ja zablesala danas sa tri poruke,valjda sam nestrpljiva i zabrinuta za tebe,pa mi stalno još nešto padne na pamet što bi ti napisala,a ništa ti ustvari i ne mogu pomoći...možda ti do sutra bude malčice bolje... :* :love:
anrdeam malena je preslatka :zaljubljen:
moj dječak ima jako jako malo kosice a kad ga obućem u plišane gege izgleda kako malena plišana igračka
andream preslatka je mišica mala :heart: :* :love:
malena2 :( :cry: :cry: zaista mi je žao :love: te
malena2 nema riječi tako sam tužna, ali ti si iznimno jaka tako da ceš ti uspjeti kad tada. Kod mene promjena u petak navečer sam na punkciji imam ih 7 komada lijepih i upotrebljivih i jedan maleni. Nije me strah ali se nadam da opet neću dobiti tešku hiperstimulaciju i završiti u bolnici. Sretno svima
andream :zaljubljen:
andream, koji bombonček :heart:
andream-preslatka mala puslica :*
Jeja2~~~~~~~~~~~~za sutra
Andream, čestitam, draga, cura je prekrasna :zaljubljen:
malena, žao mi je :heart:
Cure ~~~~~~~~~~~~ :love:
malena :love:
romanica :D super je beta
cure moje :love: :* hvala vam na lijepim riječima
ja sam razmišljala da vam uopće kažem ili ne, al kad je otvorena i nova tema s tim naslovom, svatih to ko znak
malo mi je bio bed, jer već imam jednu bebu, a nažalost neke od vas, koje sam našla tu kad sam kretala u prvi postupk, još uvijek su tu :(
iako, meni su naše ivf bebice uvijek bile dodatni poticaj, pa se nadam da je i moje malo čudo poticaj za vas
i da ne dužim, malo me strah :/
:* svima
mare41, hvala :*
TARA M ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodonosan et!
hvala jeja2 , i tebi sretan transfer sutra :love: :love: :love:
andream :zaljubljen:
Ginger drago mi je da is opet sa nama, ja sam te vec stvaila u hrabrice/cekalice :*
svima ~~~~~~~~~~~~~ za uspjesni transferi, bezbolne punkcije i naravno velike bete :love:
Sretna :*
Superman hvala ti puno,puno. :* za tvog malenog
Ginger :D :D
TARA sretno sutra
luna ~~~~~~~~~ za petak,da sve bude ok
Andrem :zaljubljen:
Malena baš mi je žao :(
Romanica savršena beta,čestitam
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:* :*
pozdrav svim trudilicama i novim trudnicama. prekrasno je vidjeti opet trudnice na odbrojavanju (nije me bilo neko vrijeme pa me je ovo jako razveselilo) :*
sretna35 ti i ja još sitno brojimo :mrgreen: , ali kod mene još nema nekih naznaka da kreće
pusa svima i želim vam uspjeh u postupcima :love:
evo me rano s kavom da uljepša ovo kišno jutro :coffee: ,
~~~~~~ za današnje pikalice, punkcije, transfere, čekalice, hrabrice, konzultacije, dogovore i nagovore, ciljana odnošenja, za skore porode...
Pridružujem se finoj :coffee:
~~~~~~ za današnje akcije
darci.....već tolko prošlo? sjećam se tvoje objave trudnoće na forumu , želim ti da prođe sve u najboljem redu
andram :heart:
poseban pozdrav tati kuharu, dorici i malenome....hvala Vam što ste uz nas i dajete nama podršku
evo cure cekam da odem krv izvadit i neka zavrsi sve ovo da mogu krenut dalje,da dodem do cita na razgovor....