:heart:
~~~~~~~~~~~~
drži se draga Marival!!!
:heart:
~~~~~~~~~~~~
drži se draga Marival!!!
Super vijesti!
Ako zapne sa financijama javi - nać će se uvijek za koju uplaticu.
Bitno je da nastaviš sa svim šta si dosad koristila.
Sretno!
luda sam od afti, wc-a, slabosti ... stvarno nemam pojma gdje više nalazim snagu
ostala sam bez zofrana pa je valjda zato tako loše
a sutra škola ... nisam ni pola knjiga nabavila :/ ...
drzi se draga, snaga je u tebi, ne brini... :heart: :heart: :heart:
Huh, nije ti lako, ali proći će i to sra*e kao i sve do sada. Hm, nemaš Zofrana...to nije dobro...pretpostavljam zbog novčića:-x Zar ti netko ne može pomoći oko knjiga? Mama, svekrva...ne možeš baš o svemu sama misliti. Pokreni sve oko sebe, nadam se da ti sinovi pomažu. Nemoj gurati sama, angažiraj i prijatelje. Ajde, pokreni ih, ljudima ponekad treba reći, neki se možda ustručavaju, jer ne znaju kako bi se ponašali pa im nacrtaj ako treba. Znaš da molim za tebe! :love2:
Totalno se slažem s ovim što je Optimist napisala!
Nacrtaj ako treba!
Kaj stavljaš na afte?
Jel ti možda koristi Gengigel?
Drži se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
ah draga moja ... kod mene ti je to sve tak komplicirano
mama živi s nama i ona je moje zlato ... ali bolesna je i ona - visok krvni tlak i ima bolestan kuk - trebala je na hitnu operaciju 8.7. ali smo odgodili zbog moje nove kemoterapije ... slijedeći tjedan ide na pretrage i onda u 10 mj na operaciju
doc je rekao da više nema odgađanja jer je kritično ... šepa užasno i sad se i koljeno deformiralo ... a o bolovima koje ima da ne pričam :( - kad ode na operaciju neće je biti mjesec dana :(
svekrva - nemam kontakata uopće 15 godina ... priča za sebe
svekar - pola godine u lici pola u zag ... ali niš koristi od njega ( inače su njih dvije rastavljeni )
moj tata pomaže koliko može jer je i on bolestan - ima pacemaker i život prilagođava sebi ... ima svoju drugu obitelj ... ženu i dvije kćeri i 4 unuka ( koje ja nikad u životu nisam upoznala )... i to ti je priča za sebe
naravno da su moji dečki tu i pomažu sve ono što oni sa svojim godinama mogu ... ali nemogu očekivati od 15 godišnjaka i 17 godišnjaka da svoje mlade živote prilagođavaju mojoj bolesti ... pokušavam da nam život izgleda što normalnije ... da oni svoj pubertet prožive kao i sva ostala djeca čija mama nije bolesna i mislim da dosta uspijevam u tome
naravno da su osječajni - pomažu i slušaju ... bit će lakše kad ivan položi vozački ( ako uspijemo financijski to podnjeti - što je za sada samo fikcija ) ... a i maturalac im je ove godine ...
prijatelji ... ah ... draga moja - u situaciji u kojoj sam se ja našla shvatila tko mi je pravi prijatelj ... vjeruj mi da ih je ostalo vrlo malo ...
VI - SVI dragi ljudi ovdje ... više ste mi pomogli u svemu od svih mojih prijatelja zajedno
kroz ovu moju situaciju upoznala sam nove ljude, a neki koje ne poznajem ( u živo ) više su mi pomogli nego bilo tko drugi
znaš ... teško je moliti za pomoć ... jako jako teško ... preći preko ponosa i moliti
pa kad bi zaključili nekako moju trenutnu životnu priču ... sve ti se svodi na - uzdaj se use, bori se, daj sve od sebe da živiš normalan život kao i svi drugi ... ali isto tako nažalost ovisim o tim prokletim financijama koje su mi najveći problem
sve ovo drugo uspjevam hendlati .... i ljuta sam što drugog izlaza nemam nego pregristi ponos i moliti " nepoznate " da mi pomognu
ljuti me što me financijska situacija koči u svemu ... taman pomislim dobro je ... prodat ću stan ... muž otišao u rusiju ... bit će bolje ... pa kupci odustanu, mužu plača kasni, nije dobio plačeno dok je bio doma ... plača koja je došla otišla je na zakašnjele režije, popravak auta ( jer bez njega nemogu ) ... i da ti ne nabrajam
i sad krepao frižider, klinci trebaju knjige za školu ( nešto smo dobili ali ni pola od onoga što trebaju ) samo ivanov engleski i španjolski koštaju preko 400 kn i treba novo izdanje ( fora algoritma da svake godine prodaju nove naklade ) ... pa stižu članarine za sportove - mada su mi i tu klubovi par puta izašli u susret ali nemože besplatno svaki mjesec :( o preraslim trapericama i majicama nesmijem ni misliti - srećom da su sva trojica skromni i razumni pa i ne traže ništa osim neophodnog
ah raspisala se ja ... ne ljutite se ...
trudim se i borim najbolje što mogu - presretna sam jer terapiju dosta dobro podnosim i tih 2-3 dana koja su najgora stisnem zube i odradim ... jer moram pobjediti prokletu beštiju ... inače tko će sve ovo hendlati ako mene nebude
već sam neko vrijeme u fazi sa mislika kako samo opterećujem ljude kukanjem ... kako vama tako i ljudima oko sebe :(
Drži se draga Marival ~~~~~~~~~~~~~~~ pobijedit ćeš ti tu beštiju! A mi smo tu svi za tebe :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za pobjedu :heart:
draga marival, samo piši što ti treba. :-)
daj napiši koje brojeve ti nose dečki, možda imamo nekih očuvanih i lijepih stvarčica za njih. :-)
Čuj, draga, svi koji pratimo tvoju priču smo tu zato što to želimo. Nitko nas nije silio. Zato se ne ispričavaj i piši, moraš to izbaciti iz sebe. Tvoj osjećaj odgovornosti ti više šteti nego koristi. Nikog ne zamaraš, ovdje smo dobrovoljno i želimo ti pomoći. Svi se možemo naći u tvojoj situaciji.
Ti si itekako ponosna i posebna žena.
Piši što trebaš - tko želi i može, pomoći će ti. I srce će mu biti veliko k'o kuća, jer je nekom razvedrio dan!
:love2:
:love2::heart::love2:
http://www.torexin.co.rs/index.html
Molim te, prouči ovo i ako misliš da će ti koristiti, samo reci. Znam da je mnogima pomogao u borbi!
Ako budem dolazila na RMK, donesem ti, ako ne, lako ću poslati po nekome.
Marival draga, od početka pratim tvoju priču
i skidam ti kapu na hrabrosti,
ne pišem puno al često mislim na tebe,
ajde napiši mi na pp koje knjige ti još nedostaju za dečke,
sutra je u Teninoj gimnaziji burza pokušat ću ti nabaviti
drži se
Marival, samo piši i nemoj uopće misliti da nas zamaraš time. Svi smo ovdje jer to hoćemo i pomoći ćemo koliko god možemo. Evo šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ za dalje ( i Kudrinoj mami)!
Draga da odeš do Centra za soc.skrb i tražiš jednokratnu pomoć. Oni imaju neke takve oblike pomoći. Možda i do gradskog kotara. Možda neka udruga ili zaklada daje pomoć. Navodim sad redom ali pokušaj sve. Šta te briga za ponos bitno je da dođeš do cilja i prođeš ovaj period. Uostalom imaš opravdanu situaciju. Opterećuj se samo bitnim i nužnim.
radim na tome - skupljam papire .... o bože koju mi birokraciju imamo
... imam jednu udrugu koja mi pomaže koliko god može ali i oni nas imaju puno ... nažalost
a i sami teško dolaze do donacija
ljubim VAS sve ... mislim da svi znate što vam želim reći - HVALA se čini tako malo
ima ono nešto - NEIZRECIVO :heart:
danas je najstariji uspio kupiti u svojoj gimnaziji knjige za 7 predmeta za 150 kn ( zahvaljujući donaciji koja mi je sjela danas na rn ) ... to bi novo bilo oko 700 kn nedostaju mu još 3 ali kaže da se dogovorio i za te tri
srednji ima u srijedu razmjenu i vjerujem da će isto naći ono što treba za isto malo novaca
beskrajno hvala na današnjim uplatama - spasili ste me od isključenja struje i za kupnju knjiga ....
inače neznam jesam li pisala da mi je krepao frižider ... prijateljica mi je uskočila i uzela na rate - stiže u ponedjeljak
još da mi nije muka i slabo - pere me grozna žgaravica ( već sam 100g badema pojela i ne prestaje :/ ) i pola dana sam odspavala ... bio bi dan za 5
puseeeee
draga... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` <3<3<3
za zgaravicu probaj vodu. gutljajcic vode, mali mali... pa ako jos pece, gucni jos jedan, al ne popit puno, nego samo male majusne gutljajcice dok ti ne olaksa... ja se najela badema i badema, da bi mi na kraju ovaj jednostavan savjet najbolje pomogao...
Uzimaš li nešto za želudac ? Controloc, Nexium, Nalpazu ?
otkrila sam mlijeko - samo gutljaj ( mada mi mlijeko ne preporučaju radi karcinoma ) - popijem gutljaj pred spavanje pa bar zaspim na miru
probat ću ovo sa vodom preko dana
danas proljevi užasni ... tako me oslabe - valjda jer gubim tekućinu ... a pijem čajeve non stop :/
pij redovito ulzol, kad ga već imaš doma
da ti zaštiti želučanu sluznicu od svih tih ostali ljekova
a kad ga potrošiš zamoli dr controloc, nolpazu, acipan, zipantolu.... ili neku drugu paralelu pantoprazola
to je sličan lijek kao ulzol, ali ima malu prednost jer on navodno ne ulazi u interakciju s drugim ljekovima
a ti ih imaš stvarno puno
Marival. kako si danas? Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Marival, draga, mislim na tebe svaki dan :-).
:-) uz tebe smo!
samo da se javim ... tu sam ... koma sam ... 3 roditeljska odradila ... mislim na vas i primam vibre :love2::heart:
kudri ... šta ima kod vas ?
Evo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno sreće želim!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: