Hvala modesty4! Trebala bih ici na AIH.
Printable View
Hvala modesty4! Trebala bih ici na AIH.
Mislim da brevactide nema veze sa transferom 5 dan.Čitala sam post dr. Radončića u kojem kaže da se daje i nakon transfera 5 dan. Mene bi više zanimalo koja je svrha tog brevactida nakon transfera. Koliko znam sadrži hcg, tako da ukoliko se uzima kasnije nakon transfera (5 dan i dalje) ako radiš prerano betu može biti lažno pozitivna.
Joj,cure,ja sad čitam da sam krivo napisala broj stanica....kakvih 9,daleko sam ja do 9 stanica..dobila sam 5 stanica,al ja sam ipak prezadovoljna,samo da se oplode.Bila sam još nakljukana normabelom,voltarenom,panatusom(jako kašljem),pa nije čudo da sam sve naopak napisala.
Modesty,meni je jedanput test bio lažno pozitivan jer sam ga napravila 9 dan,i bio je pozitivan zbog brevacida.
Ja sam sad dobila za terapiju utrogestan,decortin i andol.
Dajte mi još recite,u ponedjeljak moramo zvati oko 10 da vidimo ak se kaj oplodilo,transfer ne bude onda u ponedjeljak nek u utorak?
Iberc,,da zoveš oko 10..ma bez brige,reći će ti oni kad da dođeš...ja ti puno vibram i želim da uspiješ!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, molim malu pomoć :-)
Budući moram u Zg izvaditi jedan dio onih markera (mislim za sifilis), a u Petrovoj 3 bude užasna gužva, negdje sam pročitala da se to može obaviti i u Mirogojskoj. Malo sam zaposlila google, pa ako mi možete potvrditi jel se to vadi u Zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Mirogojska 18, jel to to? I jel normalno ide na uputnicu, bez plaćanja? Malo sam OT :oops:
Hvala curke i sretno u postupcima, ako Bog da, stižem vam i ja u metropolu i na SD za par dana :love2:
Evo ja sad zvala,transfer u srijedu..tak sam sretna!
Ak je u petak bila punkcija,kaj budu to blastice?
morule ili blastice...super, držim fige :-)
lberc super, naravno da će biti blastice i to 3 krasne blastice
A ja opet u krio postupku, u četvrtak 1UZV
Linalena,riječi ti se pozlatile....ma jam ti danas tak sretna kak da sam već trudna,čak sam se počastila sa malo tulipana,da ih posadim prije mirovanja(obožavam cvijeće)!
Linalena,super kaj si već u postupku,kaj imaš tri zamrznute stanice?
aha, ja se nadala malo drmanju postelje i naganjanju ovulacije al eto opet se moramo paziti prije O
curke, jel zna tko kakve novosti o lijekovima?
MalaMa imaš pp. ;)
cure nema lijekova. možda iza 10.10. :(
Evo,ja dobila na čuvanje 3 bebice,beta za 12 dana
lberc ~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!!!
lberc sada čekamo s tobom , eto malo ~~~~~~~~~~~~
Jel znaš kaj su ti vratili, ili i tebi ko i kordici nisu niš rekli????
Ja sutra na 1 folikulometriji u krio postupku, biti će mi 9dc
Linalena,niš ne znam,samo me je dr pital dal da vrate sva tri,ja sam rekla da može,a on je rekal ak se sva tri prime da budemo onda o tome razmišljali,i da zaboravila sam pitat za one dvije stanice,al kak niš ne piše na otpusnom pismu,valjda ih nisu zamrznuli.I biologica me je pitala(valjda
je ona u zelenom biolog) koliko sam do sad imala transfera i da kak ih je već bilo puno moram do bete dobivat fraxiparin.
Linalena sretno na folikulometriji,da ti ovaj postupak bude uspješan!
Iberc, neka ti je sa srećom:)
koja jutros gore pustoš, valjda 7 folikulometrija
no ajd bar smo sve brzo gotove
ja imam sljedeću kontrolu u ponedjeljak
i vjerojatno oplodnju utorak/srijeda
makar sam rekla doktoru da mi je ovo 4-ti krio i da je uvijek bilo 14 dan
Samo da se pokrenu lijekovi i naravno za uspješne postupke
pogotovo za pikalice gonalima od danas ~~~~~~~~~~~~ Sany
iberc i linalena sretno ~~~~~~~~~~~~~
Pozdravček! evo da se i ja javim nakon par dana. bila danas na prvom uzv kod dr. B :zaljubljen: i jasno se vide dvije gestacijske vrečice, nazire se treća. :-o :-o :-o
Kontrola za tjedan dana da vidimo kaj je točno s tim trećim.
Sretno svima!
draga kordice, odliiiiiično :klap:
i još i treća :-o
što mi se više približava taj moj prvi postupak sve više razmišljam o toj brojčici 3
želim ti da bude sve ok, ne znam jel si želiš trojke, ali vjerujem da ćeš biti presretna i s dvojčekima.
sretno!!
i ja i mm i dr. bi bili najzadovoljniji sa blizancima, al kak bog da tak nek bude. samo da su zdravi <3
kordice potpisujem tvoje želje!
kak bog da. samo nek da :yes:
:-d:-d:-d
Kordice, sretno!
Kordice,sretno!
Pozdrav svima, prije svega poželjet ću sreću svim trudilicima i njihovim najdražima, da uspiju što je moguće prije! mi smo trenutno u fazi izbora MPO klinike, pa me zanima, obzirom da vidim da su se neki prebacili sa VV na Sv.Duh - bila bih vam vrlo zahvalna ako bi podijelili s nama, iz kojeg je to bilo razloga?
franka, imaš poruku
:)
Samo kratko jer sam i sama bila u takvim pitanjima pa sam slaba na sve "početnike" - mi se nismo prebacivali, odmah sam otišla dr. B., najprije na razgovor i dogovorili smo se da ćemo krenuti s AIH pa onda "do kraja" isprobati sve. Uglavnom, to je najsigurniji put - razgovor s dr. B., određivanje početka i sretnu plovidbu vam želim. 6,5 mjeseci poslije prvoga razgovora i susreta javila sam mu visoku betu. Po meni, naoružaj se strpljenjem (kod nas su godine učinile svoje jer je prvo dijete začeto u bračnoj postelji), imaj povjerenja u ekipu čak i u nekoj fazi pomisliš da si gubitnica i sretno!!!
Hvala objema na savjetima, i pomoći, kao i lijepim željama..Vjerujem da razumijete naše strahove i strepnje, da ne promašimo izborom klinike za MPO, pa po tko zna koji put ostanemo razočarani liječnicima, a godine odu..Znam, ljudi imaju različita iskustva, ali smjernice će nam dobro doći...Svaka informacija nam je hvalevrijedna..
kordica Iberc sretno ~~~~~~~~~~~~~
Jučer sam krenula sa pikanjem 3 gonala dnevno i u utorak prva folikulometrija :-D
Joj, pa tu se svašta dešava :-)
Linalena, Iberc, Palcicazg: sretnooooo
Kordice, neka ti se ostvare želje....
Svim curama sretno u novim postupcima od srca!!!
Dansa prva folikulomertija, super jedan vodeći folikul i dosta malih.
Sutra opet jurim gore, uf valjda bum hodočastila svaki dan gore
Palcica,super za folikul,kaj si u prirodnom?
Kaj je sa Linalenom,još nije niš javila,nadam se da bude imala transfer,danas,ili sutra.
iBERC, Ja sam u stimuliranom ciklusu sa Gnalima i danas su mi rekli da su jako zadovoljni sa folukuliama
endometri je 8mm i s time su zadovoljni
s punim osmjehom sam jurila na posao
Linalenu sam srela gore, sigurno bu se javila..... i ja čekam Lina, možda si i ti sutra gore?
palčice super!
kako vi cure kombinirate posao s tim folikulometrijama? svaki dan juriti. u koje vrijeme u danu se mora doći na folikulometriju?
Mene moje zlatne kolegice pokrivaju, radim od 7:30
dojurim tramvajem dosta brzo na posao
rekla sam šefici da moram malo kasniti i sva sreća da ima razumjevanja
MalaMa najbolje ti je doći oko 7h (ili ranije) sjesti i čekati