Vulkan :-D:-D:-D To, baby!!! Onda, sretan ti 1.dc! (Koja ironija, ha?!)
Printable View
Vulkan :-D:-D:-D To, baby!!! Onda, sretan ti 1.dc! (Koja ironija, ha?!)
Hvala draga,nadam se da češ i ti u nove pobjede čim pobjediš neprijatelja!!!!pa da napokon uđemo u vlakić i mi!!!!za što prijašnji START s puunooo pozitive!!!!!:-D:-D
Da... sad ne vjerujem da ću ući u 11.mj., prije u 12/2011 :( Ali nema veze, imamo još puuuuno toga za obaviti do tad! Npr. popiti one grozne antibiotike :lol: Javljaj sve!!!
vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama
Svim cekalicama kojecega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:klap:
Prijavljujem se u čekalice bete od danas su s nama 2 bebolinca jedan 8st,drugi 6st.
Beta 05.10.................Tigrica L:heart:
Vita, vibr vibr da se cvrsto uhvate pa da uzivate zajedno puno duze od 5.10. !
i ja se prijavljujem u čekalice bete 03.10.. Danas sam imala treću aih.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita22 :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
to mora bit to!!!!! :klap:
Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima!!
kordica,ma to je to... :-D:-D
kordica to mora biti to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kordice :-D :-D :-D
prijavljujem se u čekalice bete...jučer imala transfer dvije blastociste peti dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Kordica, jeeeeeee!
Kordica to je to:-D Sad cekamo veliku betu pa slijede cestitke:-)
Svim cekalicama bete puuuuuno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo, kordice!!! Sad još lijepu betu da pošteno čestitamo!
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra da bude veeeeeeeeeeeeeeelika
Nadam se da će bit dobra beta i da će sve bit dobro. Hvala svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba hvatajte
mislim da će novi tjedan donijeti pregršt lijepih beta i veselja na ovaj pdf, već se radujem:-D
svoju negativnu betu u srijedu neću posebno objavljivati, tek ću promijeniti potpis
počeo mi neki smeđi trakasti iscjedak
u glavi mi je pritisak i osjećaj onako snuždenosti nekakve kakav znam imati kada trebam dobiti M
a niš , prva stvar ujutro beta
svim čekalicama bete mnogo sreće¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨,
linalena¨¨¨¨¨¨¨¨ da beta bude ugodno iznenađenje:-),
ivica_k drži se, beta je ipak jedini pravi pokazatelj,
kordica super za plus:-),¨¨¨¨¨¨¨da beta bude poštena:-)
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~za betu !!
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu,,želim ti puno sreće
jedna velika okrugla nula
o draga linalena, uh, bemumiša....grlim...
linalena:cry:
linalena :cry:
linalena ,žao mi je :-(
a sranje...linalena....glavu gore draga i piči naprijed....teško je...ali jednom će te pogoditi...kad se najmanje budeš nadala..(zvuči klišejski ali zaista je tak)pusa
linalena :cry::cry::love2:
linalena,žao mi je
Linalena žao mi je...:love2:
Znane i ne znane junakinje hvala Vam puno puno na svim zagrljajima i utjesi. Meni je uvijek potrebna katarza, čišćenje loših emocija a sama sam takva da ih ne puštam van, ovako mi je lakše, suze samo poteku i eto za čas mogu dalje. Za početak s pesom u šetnju, pa skuhat ručak pa zvati doktore i dogovoriti dalje. No nekako se nadam ovaj mjesec predahnuti, malo /puno uživati u sexu, krenuti na fitness i nastaviti sa dijetom.
Imamo 3 smrzlića na SD, i znam da nas gore neće pustiti u prirodnjak ni staviti na listu dok to ne potrošimo. No ajd malo kasnije ću razmišljati o daljnjim koracima sada idem nekaj pametno raditi
pusa svima i veliki velik zagrljaj
Uh Linalena, hebemu miša, stvarno mi je žao.
Linalena, žao mi je