Evo upravo sam saznala da zasad nista od pikanja,progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odluciti sta dalje..mozda ovaj mj.nista od postupka:(
Printable View
Evo upravo sam saznala da zasad nista od pikanja,progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odluciti sta dalje..mozda ovaj mj.nista od postupka:(
milasova8 zao mi je, nadam se da ces ipak u postupak ovaj ciklus, to cekanje ubija...
Vrci saljem veliki zagrljaj i puno altgr+1 za smrzlice sto prije!
mishica cestitam na srceku!
laky hvala na kavici, a bb hvala na listi! - divno za mrvulinku!
J&D ~~~~~ za lijepe mrvice!
bubek, a ja dodajem za tebe, za niski start~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BB čestitam na maloj pišuljici, baš me zanima tko se skriva :-)
J&D bravo za dobru punkciju, nek se lijepo oplodi što više :-)
Vrci drago mi je da već planiraš dalje, mene to drži...
Sretno svim suborkama za dalje, u kojoj god fazi bile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare hvala! zadnjih par dana imam predosjecaj da se to nece odigrat iduci ciklus, iako mi vise nista ne pada na pamet oko cega bi nas mogli zavlacit. vracam istom mjerom ;-)
BB mala pišuljica i sramežljivko? AltGr+1 x milijun za takav scenarij!
J&D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu!
BB :naklon::naklon:: za listu
Mogu li se i ja ugurati u nju, mi smo čekalica biopsije testisa u ponedjeljak (neka posebna kategorija), pa me stavi bar među hrabrice, lakše mi je kad se vidim u ovako krasnom društvu :-)
J&D super nek bude i smrzlica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BB bas lijepe muke imas
Sta je bilo vrci???
Malo sam ranije radila betu (ali isti dan kao prošli postupak) i preniska je...
Hvala curke! Svima! Drzim fige za dobru festu u labu!
Pa jel to sigurno draga.., mozda je to sada prerano.,, si zvala lucija sta on kaze
BB super za pišuljicu, a sramežljivko je sigurno pišonja... ovi moji se ne srame uopče od prvog dana. Svaki put tak lijepo rašire nogice da imamo krupni plan, a pošto je sad sve već razvijeno nema greške da su cura i dečko...oni to tak ponosno mami i doktoru pokažu i čekaju slikanje da ima tata za novčanik, kak kaže dr :zaljubljen::zaljubljen:
BB cestitam od srca.... Ma cestitam svima!
BB :sing: hvala za prebacivanje i samo uživaj u svojoj šefici i sramežljivku:-D
Milasova žao mi je, znam da su ta načekavanja sa startanjem za živce pokidat.....
Vrci otuguj, nema tih utješnih riječi.....
JD za plodonosnu feštu u labu:dancingfever:
I da mislim da me Moe pitala što je Decortin. on stišava burnu reakciju organizma na nešto novo kao što je embrij, pa ga ne ide uništiti....(nisam dobra u objašnjavanju), a Duphaston je isto što i Utrogestan (druga firma)
ako nešto nisam dobro napisala ispravite me:oops:
Svim suborkama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne ishode!
Ja ti i dalje drzim fige... Nadam se cudu i veeelikoj betijos kod tebe!! Nikad ne znas.. Ne daju oni bezveze termin za betu! A punkcija.... Rekao luci da sam bila super... Ali bolilo je.... Svi su bili tako dragi... Dragali me tjesili i sto se toga tice stvarno nisam fulala u klinici. Ne sekiraj se draga. Sva sreca pa imas smrzlice... Pa ne moras prolaziti opet ovu agoniju punkciju! Ali evo teram muza da drzi fige za tebe..., kazu da ne valja kad zena drzi fige :)
Hvala ti marlen
Vrci-zao mi je,ali ipak cu zavibrati da se dogodi obrat..
JD za tulum u labu:)
BB cestitam od srca na decku i curi..uzivaj i dalje:)
Dosta mi je cekanja,nadam se da cu u pon.ipak krenut sa stimulacijom..ako ne,natjerat cu ih da idem u prirodnjak..
milasova,ne vjerujem sto nas sve moze zeznuti...stvarno koma. Al drzim fige
Meni zao sto ne mogu u prirodnjake,jednostavno nema ovulacije i menge bez duphastona. Razmisljam mozda uzeti evine kapi iduci ciklus
BB cure je već sada prava :alexis: a dečec ko dečec samo kuri :ulje:
Milasova ajme, a još smo pričali o progesteronu na kavici - bolje ti je ne ići sa njim visokim, to znači da se endometrij nije do kraja očistio pa niti može bito dobar za sljedeći ciklus i transfer. Biti će to sve uredu, ako treba pričekaj još malo
Milasova baš mi je žao za progesteron. Nadam se da će se popraviti i da ćeš uskoro biti pikalica!
Vrci, pa koliko ti je bila beta?(sorry ako sam negdje propustila). Nadam se da je samo bilo rano ~~~~~~~~
BB hvala za listu :naklon: i bravo :-D :-D za curku i sramežljivku/a
Curke jeste pročitale ovo:
http://www.poliklinika-ivf.hr/index....lesne-oplodnje
Ispričavam se ako ovo ne pripada ovdje i nisam korisnik usluga ove ustanove
Jutro :coffee:
Jeste mi se naspavale?
nana, fina ti kava, lijepo ju je popit u ugodnom društvu
Ja pijem caj jer mi je kava postala fuj
Evo ja sam sad zvala stanica se oplodila sutra je transfer...tak sam sretna
Super Iberc! ~~~~~~~~~~~ za uspjeh do kraja!
Hvala na :coffee: nana; ja si kuham drugi espresso i znam da ima kandidata!
lbec :klap: i navijamo do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
j&d za pravu lab feštu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova, baš mi je žao! je li to definitivna odgoda ili još sutra konzultacije s dr?
vrci, kakve su novosti?
tikki, booster je bio jučer? hoćeš li izdržati do ß? ;)
hvala na čestitkama, a ja vam svima od srca želim da što prije ugledate svoje beboline!
hvala na kavici:)
BB,jos sutra ponavljam pa ako nalaz bude dobar uvodimo stimulaciju,ako ne-odgoda..
Iberc,zelim da ovaj bude dobitni postupak:)
J&D za velki tulim u labu..
Svima kojima treba saljem brdo vibrica...
Tikki,linalena- hvala curke..srecu vam zelim i navijam da je ovo dobitni postupak
Puno vam svima hvala curke, nadam se da ce pomoci
Iberc samo neka mrvica napreduje ~~~~~~~~~~
I ja sam zvala, ali situacija nije bajna. Od 12 oplođenih 10 se krenulo razvijati ali samo jedna se lijepo razvija danas četvrti dan i mogla bi sutra biti blastica, a ostale kasne(njih 9) :balon::cry:
nadala sam se smrzlićima od toliko stanica :-(:psiholog: s pamet ću sić
Marlen nadam se da će ipak uloviti korak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Optimist bi rekao da nije ovih 9 sporih, nego je ova 1 brza : love2: Hoćeš li još zvati kasnije ili ćeš tek sutra znati više?
BB čestitke i navijam za dobitnu kombinaciju:-D
Iberc držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marlena držim fige da bude i smrzlića (pa ne kužim šta čekaju, kao da moraju i zamrznuti biti blastice:tele: )
Marlen, na koliko su stanica danas? ako samo malo kasne-još stignu