jutro!
žuži hvala na :coffee: srećica jutros ima veliku odgovornost slaganja liste pa joj nećemo zamjeriti što nas nije ponudila kavicom ;)
Ivchica :fige::fige::fige:
Printable View
jutro!
žuži hvala na :coffee: srećica jutros ima veliku odgovornost slaganja liste pa joj nećemo zamjeriti što nas nije ponudila kavicom ;)
Ivchica :fige::fige::fige:
Jutro, namjerno malo kasnim da ivchica stigne obaviti pish a jos je nema, jojjj ajde viseee :-D
Nema nista... Minus....
Ajoj :(
Pa kak??
Idemo dalje... Kaj da velim....nema odustajanja... Fakat mi vise nista nije jasno!!! Vec mi je dosta kasnjenja menge i konstantnih minisa....
Ivchica :hug:
Samo jedna stvar mi nije jasna, a to je da sam oduvijek imala savrseno tocne cikluse 30 dan je dosla sigurno! Otkada smo poceli raditi bebu svaki mjesec je u kasnjenju i kad se malo poveselim popisam minus! Neznam jel bih vristala ili plakala! Bas mi je koma sad!
Joj ivchice30 žao mi je...:(
Neznam kaj da ti velim...znam kak ti je.
ivchica :taps: ni jedna riječ ne pomaže znam...
i mene izludi kašnjenje, kada već ima doći neka barem dođe na vrijeme
tih par dana sam koma! puna nade, očekivanja, nervoza na maximumu i onda :drek:
nema sada natrag, glavu gore i vjera u bolje sutra... :fige: da se uhvati ovaj mjesec
Hvala vam! Vidjet cemo i nadati se! I naravno raditi punom parom!
ivchica30 :love2:
AJMO ONDA KOMADI, SEOBA NARODA NA NOVO ODBROJAVANJE :-D
ivchica šaljem huggies! ja evo tek sad uhvatila minutu da vas "čujem",uhvatila sam se rintanja po kući,umorna sam ko pas a sin bi samo van,van,van! I tako ja sve glancam a on non stop unutra-van i samo male packe ostavlja po podu! Sizifov posao.idem si metnut džezvu,treba ostati budan!
Yummy mummy preselili smo na novo odbrojavanje :)
Ema: kzuzuhuhgruzutz5trzutzrztruhvzhfguizgruihzk6z io6ui hr jrtopigtoup ilzkčlzklč56 zk6 čljkhlčki hzoč :angel::joggler:
Ja: a Kadulja je napisala da, umjesto kave, vam serviram Emin biser dana. Evo ga! :-)
Hvala na pohvalama, potrudih se za vas. Sutra ide lista na novom odbrojavanju... Inače, imam pravilo, moje pravilo - ona cura koja me naljuti, ide na kraj liste, dobiva fin dodatak - :lol::lol: 1 DC!