Mene je sinoc vrlo blago šarafio donjo dio trbuha a jutros me probudila cicobolja...identicno kao prosli put, ili klasicni pred M simptomi...ajme sad cekanje jel je il nije...
Mene je sinoc vrlo blago šarafio donjo dio trbuha a jutros me probudila cicobolja...identicno kao prosli put, ili klasicni pred M simptomi...ajme sad cekanje jel je il nije...
Veliki pozz za sve.
Samo da se javnem da sam danas 2 dc.
Nismo isli na postupke od maja. A i necemo. Malo smo pauzirali, jer se previse loseg izdesavalo. Treba mi psihofizicki odmor.
Novim trudnicama cestitam. Cekalicama zelim sto prije da ugledaju plusic. Tuznicama drzim fige za iduci ciklus.
Zuzy tebe ljubim mnogo. Znas sve. ♡
ne zelim trubiti, ali na tvom mjestu bih inzistirala na spermiogramu (barem) prije klomifenske stimulacije.
socijalni ginekolozi u zadnje vrijeme olako daju klomifen, a nije on bas tako bezazlen lijek. prije njegovog davanja treba otkloniti druge moguce faktore neplodnosti.
Eto, kad te gripa svlada, tu ni sex ne pomaze. Sve mi se nekako cini da je zapravo mozda ebola u pitanju :lol::lol:
No eto da se prebacim na malo vedriju temu. Nasa stara susjeda ima sina koji je 6 mjeseci stariji od moje kceri (i 10cm nizi :lol:)
Uglavnom, ona je odlucila pricuvati kcer jer je unuk kod nje. Malo prije su je doveli doma. Onda joj je Harry (tako se zove) dao vrecicu bombona. Ona se toliko razveselila da mu je dala pusu, a onda se i radi puse veselila, pa je pocela skakati. Onda je on njoj dao pusu, pa se boceo smijati i bacakati. Bas su bili slatki!
Cure danas je odlican dan.vratili smo se iz zg sa suvaga.sve ok sa mojim lijenim sinom.
I jos veceras da mi dokt kaze da kuca srce i bit cu presretna.
Guzva je.jos cekam.
Hoćemo vijest Zadarmamica!!
Kakvi turci i Španjolci mi smo još napetije :)
Daj zadarmamica zguraj se prek reda! Ima nas previse koje tu cekamo tvoje vjeati ! :)
YM kaj se brines ....moj odbija uopce se priblizit "tamo" iduca 4 tj :(
Hahahha ja sam vec zaboravila kak je to. Jel kad sam ostala t izgubila sam volju a sad ne smijem... :(
A i nije mi bili do sexa uz sav stres.... iako i sad prolazi valjda onaj nalet hormona pa... ma... nikak na zelenu granu
A di je zm???? Ajde javi nam nekaj
Nestala...samo nas dvije razglabamo o sexu..po starom dobrom obicaju...
Nadam se da je sve ok pa se zato ne javlja nego slavi sa muzem ;)
A ja sam sse vec danas posexala. S obzirom da gospon muz nije zgotovil, bumo napravili reprizu kad kcer zaspi.
Hehe mozda ga izdaje snaga ;) treba to izdrzat svaki dan
Ako mogu ja s gripom i on bi trebal biti u stanju :lol:
A znas da su muski mimozice
Bome jesu! MOj stalno radi neceg cvili! Zakaslje i misli da umire od raka pluca, boli ga glava i odmah ima tumor na mozgu...:lol: ...s druge strane, ja izgubim 4 trudnoce, a on misli da bi trebala biti kao da se nista nije dogodilo...uff
E pa to to govorim.mimoze. takav je i moj
A nema nam ZM.....
Cure krenula sam pisati por i zaspala sa mobitelom.umorna od puta.
Srce kuca. :) :)
Po velicini ploda 7+3,a po menzisu 8tt
To je zbog moje dvi ovulacije pa se uvatilo na drugu.rekla je da ne brinem.kontrola za 4tjedna.
lista za 08.11.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40 dc +
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutrooo!
LadyB dobro došlas u ljubičice!
Zadarmamice bravoooo!
Zadarmamice cestitam na ♥!! Bas si nas drzala u neizvjesnosti ;)