Ja sam danas izvadila konce. Uopce nemam osjet u prstu?! Uzasno cudno. Bolje mi je, ali radim pa nemrem vjezbati. Gdje je Betty i sto je sa pivom sutra?
Printable View
Ja sam danas izvadila konce. Uopce nemam osjet u prstu?! Uzasno cudno. Bolje mi je, ali radim pa nemrem vjezbati. Gdje je Betty i sto je sa pivom sutra?
Jeeeej, vikki, braavo, bravo, bravo :-D
sasa, mislim da ti je to normalno jer su ti zapravo zivci prerezani pa treba da drugi okolni to nadomjeste.
Jel stoji dogovor za sutra?
I vibre svim bolesnima i umornima i neispavanima :hug:
Sasa, ja i danas imam bas slabe osjete kad dodirnem oziljak od CR, skoro da ne osjetim dodir.
Ne osjetis nista na tom dijelu gdje je sav ili?
Vikki :D
Vikki, dobro nam dosla natrag :)
Bolesti, puj puj!
I za mene se uvijek zalijepe te crijevne :mrgreen:
Bilo je 8 savova na toj jagodici. I nista ne osjetim. Koma. Tko je sutra za?
ako je i dalje oko 21 sat mani je prekasno. ali jasno mi je da vama iz centra vise pase u to doba. javite di i kad, ovjde ili na pp. zhang ima moj mob, sta ne?
zadnjih dana spavam po 4 sata i nocas sam prvi put odspavala u komadu 6.
Imam broj.
ajme sasa, 8 savova?!
ja isto dugo na mjestu reza od carskog dugo nisam imala nikakav osjet, normalno ti je to
uzivajte na pivici
evo mene
malo sam zaružila u petak i tek se oporavljam :škartoc:
a to kad se oporavljam mi se ne da nigdje izlaziti nego želim ostat doma pod dekicom
:spava:
sasa i meni je trebalo sto godina da mi osjet oko CR koliko toliko vrati
a nikad se nije vratilo potpuno
Ccc ajmo onda odgodit kad smo tako kilavi.
meni pase, ja sam na GO do pocetka skole.
doduse neke dane nisam ni u ZGB. ali vjerujem da ce se naci neki dan
Mislila sam vam se kratko pridruziti, ako je iza 20 pase mi bilo koji dan.
I meni paše odgoda, uletila dječja priredba, moj domjenak na poslu, nemam ni darove za mlađeg i za muža :škartoc:
uglavnom, u teškoj sam banani (čak ne znam ni hoću li stići sutra na trening)
ja sam se jako veselila druženju ali iskreno i meni odgoda dobro dođe jer imam još sve pripreme za put za riješit.....
onda odgoda :mrgreen:
mene nema do 01.01., nakon toga sam slobodna
There are 7 days in the week and SOMEDAY isn't one of them :mrgreen:
Al lako se meni becarit kad sam na godisnjem. :-)
javite kad vam pase, ja sam uglavnom prilagodljiva.
:lool: nikome ne pase. nije ni cudo, zna se koje je doba godine ;)
ja jos nisam pocela kolace. sta je najgore ne znam ni sta cu radit O.O
al aj, kupila sam poklone nekidan. anci, hvala ti sta si mi navela na intersport ;) nasla sam carape tamo. jos par sitnica i to je to
Do 2.1., idem na posao taj dan. Ne pitaj kako sam to pametno tako izorganizirala :rolleyes:
savršeno, nema šta :lol:
ma znala si da ću te zvat da ideš sa mnom, priznaj :lol:. Šteta, a častila bih te i štrudlama za muku :lol:
vikki, zaboravih, bravo za povratak
budite mi i dalje vrijedne, ja se pridruzujem tek oko ng, curka ipak ima sarlah, baka odlazi pa sam malo u stisci...
kad vi stizete vjezbat ovih dana?
ja sam preksinoc do 1h ujutro pekla kolace i motala poklone a sinoc do 23h00 dovršavala kitit bor...
puna mi je pipa vise svaki Bozic to radit sama, motanje lampica duzine 20m na bor visine 2,10m nije moj poso,ocu MMa domaaaa....:gaah:
sad cu se veceras kaznit za 3dn bez vjezbanja....
Ja bas ne ljubim kolace :)
Ja tome doskocim da ih narucim. Uzmem da imamo kroz tih par dana, ne da se prejedamo, nego onako, da ih ima za zasladiti se.
sve ostalo mi je prvo ubijanje u poslu pa onda u hrani, a zapravo su mi i jedno i drugo generatori stresa.
Opcenito se trudim sav taj susur i guzvu smanjiti na najmanju mogucu mjeru, a opet hoces-neces bude strke...
skulirana, racunaj da si ti ipak solo i sve je na tebi...
Ginger, drzite se. :-)
Ni ja ne radim kolace. Kupim nesto sitno, a ni to se ne pojede (osim ako ih sama ne pojedem). A ne radim niti neku generalku.
Zapravo ne volim previse ovo doba godine, jedva cekam da prodje.
skulirana nije lako kad si sama :love:
bor su okitila dica, pravim se da ne vidim taj nered :mrgreen:
odbijam peci kolace do zore, napravit cu par jednostavih vrsta i to je to
ja sam danas konačno ona stara, pa sam napravila novi cardioshred koji i nije baš toliko ubitačan kako ga zuzka najavljuje i još onaj od petka body crush 6. oba su po 15 minuta. super! jedino nisam swingala sa po jednom rukom nego s obje jer još ne mogu savinuti ranjeni kažiprst.
kolače sam počela danas, ali ja radim maksimalno tri, četiri vrste. spremam brzo. i dijelim zaduženja.
Bravo, sasa! Ja sam ostala samo pri jutrosnjem treningu i ne mogu nista vise jer sam prekasno stigla i nije mi onda ni gust :/
Jutros sam radila:
One arm swing 20
Sklekovi s knee tuck 10
Clean and press 5+5
Squat and press 10
Around the world 20
I tako tri runde.
Ja pečem samo dvije vrste kolača (od kojih se samo jedna peče, a ni nje skoro više nema, eno sve su pojeli), a za blagdane jedemo po kućama :mrgreen:
Bor će okititi MM i klinci na Badnjak, dok ja radim :)
Nije lako sama, sigurno. Al da bih pekla kolače do 1 ujutro, nema šanse.
Danas sam zadnji C1. Napokon. Ne želim ga više nikad vidjeti :)
Juhu! I ja još sutra radim i onda tri tjedna nerada. Vježbam kad i kako stignem.
I drago mi je da se negdje kao Grinch uklapam jer već danima na poslu slušam kako dovlače iz nekih šuma trometarske jelke i kite ih kuglicama ručno rađenim iz neke tamo čudne zemlje. Također nisam ništa pripremala jer ne jedemo baš kolače, mm ne ljubi silna prejedanja, a ni ja nisam više u formi (osim što ću mazati bakalar, masline i dobar traminac) - ufam se i u mamine tupperware sa zalihama koje će na kraju da se skamene. Kuća mi je čista i neće biti ni generalke, sitnice sam pokupovala prije gužvi i ne pada mi na pamet zalaziti u dućane sada.
Zapravo, mene živcira ovo doba godine mada mi je drago da se ljudi vesele. :škartoc:
sasa, meni se nažalost nikad nije vratio osjet u prstu kojeg sam operirala zbog nekog tumora. Ali to nije bilo šivanje kao u tvom slučaju. :love2:
Da, napravit ću raw nugat kuglice i eventualno bezbrašnastu tortu od čokolade i višanja.
Kak idu raw nugat kuglice?
Sastojci su bademi, kokos, kokosovo ulje, datulje i kakao. Valjam ih u štošta. Prefino nešto. Smjesu izblendam i ostavim da odstoji u frizu sat vremena pa oblikujem u kuglice. Točan omjer javim. To su mi najbolje raw kuglice ikad.
Za deset kuglica (naravno da ćete ih praviti više kad-tad) :mrgreen:
- 5 svježih datulja (ili suhe prethodno namočiti)
- 2 žlice mljevenih badema
- 2 žlice kokosovog brašna
- 1 žlica sirovog kakaa
- 1 žličica kokosovog ulja
- malo vode po potrebi
- sezam/cimet/kokos/komadići tamne čokolade/ krupno ili sino mljeveni bademi/orasi/lješnjaci - po želji za uvaljat ih
I jos napisi bezbrasnu tortu :)