Sto kaže dr?
Printable View
Cure, svima sretno sa plusicima i betama ~~~~~~~~~~~~~~~~
Da je ok.Jedino jos rat s utricima vodim.Postali su mi vec takva rutina da ne znam ponekad jesam.li ih vec stavila ili nisam....Za poludiz.
Sretno svim cekalicama!
Super leelooluna, i ja vodim borbu s utricima, isto neznam jesam ih stavila ili ne. Ja ne mogu docekati ponedjeljak i uzv...cure drzim fige za plusice i bete....
Evo danas mi javila aestra nek si u 22h piknem štoperica, u petak slijedi aspiracija!!!
Za sad nemam hiper, može li to značiti da ga ni neću dobiti?
u zadnjem postupak mi već prije aspiracije rekli da imam hiper i da će transfer biti odgođen.
Beta ocekivano 1, u meduvremenu dok sam cekala nalaz i prokrvarila :(
Nadam se da ce sljedeci put biti bolje, smrzlici cekaju...
Vama koje jos cekate zelim visoke bete, sretno :*
nisam baš u toku pa da ne zaboravim nekog
svima sa pozitivnim betama čestitke i sretno do kraja
betočekalicama :fige: za pozitivne testiće i naravno pozitivne bete
svim curama u postupku puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
tužilicama :ghug:
Mala jako mi je žao, odmori sada preko ljeta pa po svoje smrzliće i više sreće ti želim~~~~~;
Mona neka trudnoća ide školski do kraja ~~~~;
Suncokret da punkcija prođe što bezbolnije sa lijepim br.jajnih stanica :-)~~~~;
Svim čekalicama sretno~~~~~~~~~~~~
Cure i ja svima zelim sretno i tuznicama zagrlijai
evo cure ja danas bila na uzv, 6+1,
sve je super, žumanjčana, srčeko kuca, emb. odjek 4,1 mm
termin 1.3.2016!
samo da dočekamo i to...
baš sam happy!
Da vam se i ja kratko javim.
I mi lijepo napredujemo. Danas smo 8+3tt, veliki 1,9cm i sve je u najboljem redu. Srčeko kuca, a bebica izgleda kao kikiriki. Baš je smiješna.
Bacam malo trudničke prašine na vas da se primi. :) :) :)
Orange,medeja super, čestitam, neka do kraja trudnoće prođe mirno i opušteno :-) sretnooo;
Mona nisam test radila,rekla sam ja da sam slabić po tom pitanju...kako sada stvari stoje u petak betu vadim...
hvala cure na cestitkama i dobrim zeljama.
i ja svima vama zelim srecu najesen!
darmar, ti si ko i ja - testofob?
moja je "zivcecuvajuca" strategija - čekati dan iza očekivane M i onda
vaditi betu.
vecina onih koje nisu T ionako do tog vremena vec prokrvari
tak da ako m nije dosla vec imas dobre sanse da ce i beta biti pozitivna.
Orange iz tvojih usta u Božije uši,danas mi je 33 dc, a 13dpt, beta sutra ako Bog da :-)
Ja taj test nikako ni kupiti, ali znaš što, ako beta bude potitivan, kupit ću ga i ja i pišnuti da samo vidim kako izgleda pozitivan test :-)
Pozz cure
Samo da se javim. Testic bio negativan, pobjegla od svega na vikendicu, pa se druzim sa mamom, sekom i mojom malom necakinjom. Nisam se jos raspala, to ce slijedit kad se vrstim kuci. Zasad se drzim :)
PapigaCapo žao mi je :love2:
Darmar sretno u petak i da nam javiš lijepu trocifrenu brojčicu
Medeja sretno do kraja
orange80 :klap: za :heart:
PapigaCapo jako mi je žao :-(, isplači se i odtuguj, želim ti da skupiš snage za dalje. Baš sam mislila da ako ti budeš imala poz.betu i ja ću jer nekako ti tvoji bolovi,po opisu su isti kao kod mene...
Cure hvala svima na podršci...
orange80 i Medeja čestitam na :heart: i dobronapredujućim bebicama! Nek se tako samo nastavi!
Mala0209 i PapigaCapo žao mi je. :ghug:
darmar :fige: za lijepu brojku sutra!
Orange, Madeja - sretno cure dalje ineka trudnoća bude školska do kraja. :)
Darmar - sretno u petak, da bude lijepa beta. :fige: i da odma nakon toga ideš po testić..:D ;)
A tužnicama veliki zagrljaj, zao mi je cure! :ghug:
Moram vam priznat da sam mislila da će ovo isčekivanje jeseni i novog postupka biti puno teže nego što je. Presretna sam što neko vrijeme neću morati kod ginekologa, od nove godine dosad sam bila na više pregleda, uzv i sveg popratnog više valjda nego sve skupa otkako posjećujem ginekologa...:D
Rekla sam jesen će biti novi početak, nova klinika, drugi mpo doktor, i tome se baš veselim i nekako sam sad i mirna. Morala sam napraviti neku promjenu. Čak sada više ni ne razmišljam o ovim postupcima iza sebe, nema smisla biti ogorčen, tako i tako ništa ne mogu promijeniti.
I nove konzultacije i sve sam ostavila za jesen.
I sad uživamo u ljetu i moru, skupljajući energiju za nove postupke! :)
Jučer sam si u 22h dala štopericu.. nakon pišanja primjećujem na papiru žuti iscjedak, ko neku sluz.. strah me da folikul/i nisu popucali :-(
Prošli put nisam tako imala.. a i osjetim tu i tamo neko laganije probadanje.
suncokret, ne brini zbog sluzi i probadanja u jajnicima, meni je isto tako bilo i iste misli su mi prolazile glavom, dr. mi je rekao da ne sekiram, da je to ok i normalno, i eto super je bilo na punkciji. sretno na punkciji sutra~~~~~~~~~
cure hvala svima, nadam se da ću i ja konačno prijaviti jednu pozitivnu betu :-)
hvala na odgovoru! pijem vodu ko luda da idem pišat ali vidim da te sluzi više tako nema, možda koja točkica.. ma i ja sam paničar!! lakše mi je kad me vi tu utješite nego da imam lude misli :-) :-)
Darmar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~za betu na guzicu pasti :-)...i ostalim za sve u kojoj god ste fazi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
darmar :fige: za veliku betu
Darmar ~~~~~~~~~~~~ imam dobar osjećaj u vezi tvoje bete!
Hvala vam drage moje, uhuh strah je ogroman...U labu su mi izišli u susret,valjda se sažalili koliko sam puta čekala,i rekli da će biti beta do 10:30...kaže dečko laborant daj Bože :-)
držim fige!!
Darmar
~~~~~~~~~x1000000
Suncokret, jel danas punkcija? Javi kako je proslo! Sretno!
Mury :kiss:
Darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba <3
prošla aspiracija!! Dobili smo 3 jajne stanice a onda sutra moram nazvati kako je stanje..
Nego, nisam zapamtil što mi je seatra rekla kada da atavim 1.utrogestan. znam da je rekla dok dođem doma još lijepo odmoeiti i uzeti nešto proriv bolova, ali nisam zapamtila kada da krenem s utrogestanima??
Kad ate vi počele?
Da i ja nakon 11 godina objavim prvu nasu pozitivnu betu, koja je 1953,12 :-)
Hvala dragom Bogu na ovom čudu i hvala vama sto ste bile uz nas.