GENIJALNO Megi !!
:lol:
Printable View
GENIJALNO Megi !!
:lol: Megica je prava bistrica :klap:
Evo malo od Tonke...
Relja nam je bio malo nervozan i kenjkav, i to je tako trajalo... T odjednom zamase rukom ispred njega: Abraka-dabraka, neka se ovo dijete utjesi!
T (ceznutljivim glasicem): Ah, kako bih voljela biti princeza...
MM (zacudenim glasom): A zasto?
T: Pa da me netko ozeni... (ja :shock: :roll: )
MM: Ali tvoja mama nije princeza, a ja sam je ozenio.
T: Ma znam, ali bilo bi mi to lakse da sam princeza...
Igraju se MM i T matematike...
MM: 7+4
T: 7+4?!... A jel' mogu izracunati? (to znaci posluziti se prstima)
MM: Pa naravno da mozes izracunati.
T, gleda u svoje ruke i nesto prevrce, a onda odjednom: Reeljaaa, molim te posudi mi svoj prst!
Citiraj:
Kanga prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Kanga prvotno napisa
Megi, Tonka - valjam se po podu, genijalne ste! :lol:
Nije biser za cerek, ali je biser za pohvalu.
Dakle, u vrtiću su zadnjih tjedana vladale pripreme za ovogodišnju završnu priredbu i moje dijete glumi mišicu. Teta mi je nekoliko puta napomenula da pokušam naći nešto sivo za obući, a oni će napraviti mišje uši, nos i brčiće. Naravno, spomenula je i posudbu kao opciju, pa sam se dala u potragu kod svih dečkića koje poznajem, a njene su dobi. Naravno, nitko nema sivu majicu kad je čovjek traži. Govorim to teti, ona kaže da će zaviriti u ormar svog sina, pa na kraju, suma sumarum našlo se u pričuvi svašta, ne zna čovjek za što bi se odlučio.
Pokazujem jutros mojoj K što sam joj pribavila i znajući unaprijed da će negodovati govorim joj da je to samo onoliko koliko traje predstava, a onda se može vratiti svojim omiljenim rozo-lila-bijelim kombinacijama.
A ona će ni pet ni šest:"Mama, znaš da su miševi i sivi i bijeli! Neću biti siva, želim biti bijela mišica!"
I sva sretna obuće svoje šminkerske bijele trifrtaljke i bijelu majicu s volančićima.
Mene je razoružala (glupe mene :mrgreen: ) samo još da čujem što će teta reći. :mrgreen:
aaaaaaajme super :zaljubljen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
ovaj topic je najbolji :lol:, tu se nasmijem do suza!
evo i par vidovih biserčića:
jedan dan su vrtiću imali za ručak rižoto s kozicama, i moj biserko sve pojeo a onda došao tetama s praznim tanjurom i molbom:
"molim još VODENIH KOZICA!"
vid gologuz nabacio ples ispred telkača, jer je u tijeku bio Eurosong,
i on sav oduševljen naravno izvođačima i pjesmama..
..a onda se pojavi na sceni predstavnica Ukrajine - maca i pol;
srebrni minjak, izbacila cicke i ostale atribute, preplanula, kosa vijori..a vid gleda i nekako se sav umirio...
pitam ja njega: vid, jel ti se sviđa ova teta?
a on će na to: /pokazujući prstom na sebe/:
"OVAJ MUŠKARAC BI OŽENIO OVU ŽENU..."
/a čuješ MM tiho iz pozadine: i tata bi sine!!/
Poslije me vid još pitao da "gdje žive TAKVE žene"...
anek prvotno napisa
Lukava mišica mala :mrgreen: :heart:
Za Vida :lol:
A i za tatu koji zna ubaciti legenadarne citate u pravi čas :lol:
Oodliiicni su!!
A i Tonku je krenulo ovi dana - jucer je svoju biciklu nazvala "Nimbus - dvije tisuce" (poznati model metle iz Harry Pottera) 8)
Tonka me svaki put baci na pod :lol:
Šetali juče popodne klinci i ja. Pošto je bilo stvarno neko 'teško' vreme pred kišu ponesemo kišobrane za svaki slučaj. Kiša nas je ipak mimoišla pa smo u povratku sedeli u dvorištu sa tatom
Boris je svoj kišobran okačio na stolicu dok je Matija svoj ostavio na stolu. Mm uzme Matijin kišobran i krene da ga otvara i zatvara, da ga drži iznad glave i ubeđuje klince da pada kiša...Boris ga par puta opomenuo da vrati Matiji kišobran (iako se Matija uopšte nije bunio) i pošto opomene nisu urodile plodom on siđe sa stolice, priđe tati i kaže:''Hoćeš li, molim te, da zatvoriš taj kišobran?...Eto tako...Daj mi ga sad...(okreće se i kreće prema stepeništu mrmljajući sebi u bradu) Moram da ga uzmem, slomiće detetu kišobran i šta onda???''
Gledali mi večeras utakmicu Hrvatska - Njemačka, evo par Vidovih komentara:
počinje utakmica, prikazuju igrače..a Vid kaže: "znate, ima jedan igrač koji se zove JOŽEK."
ja: koji?
Vid: "pa ooovaaaj, pa taaaj ti je Jožek!!" /Jožek = Niko Kovač/
"Znate kako se kaže Hrvat na engleskom?"
MM i ja: kako?
"plej stejšns!"
Kraj utakmice, MM i ja mu govorimo kako se sad svi vesele, jer je hrvatska pobijedila, a on kaže:
"Jupi, pobijedili smo Tursku!!"
/njemu je by the way sav sport, a nogomet pogotovo "zadnja rupa na svirali", nakon 3 minute utakmice je rekao:" E ovo je sad stvaaaarno dosadno i bezveze...gasi!!"/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
Jučer sam kupila AA-u šator za igranje, složili smo ga i on se veselo uvukao unutra, leži na dekici i onda komentira: "Možda bi bilo bolje da neka curica spava sa mnom u šatoru!" :shock: x 1000
:lol: :lol: odlični su klinci
Karlo: Tata, znaš mene je danas u vrtiću H poljubila. 8)
Tata: Stvarno? I?
Karlo: Ma, ja sam to odmah obrisao.
Tata: Nemoj to više raditi, to nije pristojno.
Karlo: Dobro, drugi put ću ostaviti da mi to sunce osuši. :zaljubljen:
Karlo se penje uz uže po toboganu, teško mu je, stenje i iplazio jezik.
Ja: Zašto si toliko isplazio jezik?
Karlo: Pa, tako i ti zineš kada ne možeš okrenuti auto!(misli na parkiranje)
:mrgreen:
Jedan od jesenas... Karlova teta odlazi u mirovinu, pa joj je odnio buket cvijeća.
Ja: Da li si dao teti cvijeće?
Karlo: Jesam, ali zamisli, teta uzela cvijeće, a nije otišla u mirovinu. :roll:
Ja: Sutra teta ide u mirovinu.
Karlo: Je li to daleko?
Ja: Teta je puno radila, i sad će se odmarati, ne ide više raditi. To se zove mirovina.
Karlo: Kad ja budem veliki ići ću vidjeti tu mirovinu, i ajd bok dosta mi je idem kući!
Jučer su se na igralištu neku klinci mačevali s granama.Malo poslije:
Karlo: Mama, otjerao sam one divljake!
Ja: Šta si im rekao?
Karlo: Ništa. Samo sam ih ovako :evil: pogledao.
Dečki su se brzo vratili, a Karlo ode opet do njih, pratim šta će napraviti.
Stao je pred njih, napravio mišiće i facu :evil: (kao na body builder natjecanju).
Dečki su opet otišli, a Karlo je uvjeren da je on za to zaslužan.
Karlo: Mama, molim one čokolade kao što su moji zubi.
Ja: Koje?
Karlo: :roll: Pa mliječne!
AA ulazi u svoja šator za igranje, progura glavu kroz otvor na krovu i hoda po sobi tako da nosi cijeli šator oko sebe.
Ja: Ljubavi, čega se to igraš?
AA: Raka samca. :lol:
ludi su :lol: :lol:
Megica jučer priča nešto sama sa sobom (zapravo se igrala rasprodaje, pa upućuje "gospođu" gdje stoji koja roba, koliko koštaju pelene i sl. 8) )
Pita je mm s kim to priča, a ona će "Pa, s mojom prijateljicom duhicom."
Inače, prije nekoliko mjeseci imala je zamišljenu prijateljicu Martinu, o čijoj je obitelji izmislila cijelu storiju i uvijek se s nevjerojatnom preciznošću sjećala svih detalja iz ranijih priča i stalno je nadograđivala. Kako već dosta dugo nismo čuli ništa o "Martini", duhica nas je podsjetila na nju, pa pitam Megicu kaj je s Martinom, a ona k'o iz topa "Ma, odselili su se na more, pa se više ne viđamo. Uživaju tamo, prasci jedni, dok nama pada kiša." :lol:
jooj koji biserii :lol: :lol:
prije novih bisera mali uvod:
moj vid je kao i obično fasciniran sa svojim kitekom.
/koji naziv!! to je njegova baka jednom ispalila, a on objeručke prihvatio. dakle, on svoj pimpać, pušulinac, penis, spolni organ ili kakovitovećzovete zove kitica ili kitek :roll:/
pokažem mu jučer što ću ispeći za ručak, a on:
dobro, dobro, samo mi nemoj ispeći mog kiteka!
..ma znaš šta, mogla bi ti meni jedan dan speći čokoladni kolač, onako u obliku čokoladnog kiteka..možee?
a poslije tati:
znaš ti da ja imam opasnu kiticu..
MM: kako to misliš "opasnu"?
vid: pa onak...opasnu, imam tetoviranog zmaja na kitici!!
ajmeeee meni
Lovre zna puno adresa (ne pitajte). Ponekad neku zaboravi pa onda priupita ponovo.
- Mama, kako se zove Jurina ulica?
- Tršćanska.
- Jel' zato što svi tamo trče?
Karlo: Poslušaj mama jednu pjesmicu....U neboderu jednom, u prizemlju dolje živjela je loptica sama sama sama, onda je došao mali mišić ćiro...mali ćiro ha ha ha
Ja: Zar to ne ide malo drugačije?
Karlo: Ne, to ti je navijačka! :roll: I lopta je tu!
Maruška prvotno napisa
Podsjetilo me ovo na jedan stari Jerkov.
J: Mama, a gdje zivi teta M.?
Ja: U Rijeci.
Nisam mu vidjela facu i to mi je zao ko psu, ali nakon 5 minuta, oprezno, u skoro pola glasa: Maama, a u kojoj rijeci zivi teta M. ?
Kanga prvotno napisa
:lol: :lol:
Tako je i mom Karlu žao što ne živimo u Slavonskom Brodu, jer njima je na brodu baš zabavno.
Ajme, Jerko :lol: :lol:
Mazimo se sinoć Megica i ja pred telkačem, a ona će, predući kao maca "mmmm, kako volim ovaj život." :heart:
Filip: Šta ovaj ovdje izvodi bijesne žabe?! (mislio je na gliste)
Karlo: Jelda mama da je zdravo kakati, ali nije zdravo za jesti?!
:roll:
U Karijoli na terasi jedemo pizzu, kraj nas par sa psom. Velim AA-u da je taj pas mađarska vižla.
Nakon nekog vremena AA ode do psa, pomazi ga i veli szerbusz!
Naravno, MM i ja :lol: , a AA će nam ozbiljno: "Ovaj pas razumije mađarski!"
Od prije deset minuta: Fiona i ja smo gledale nekakve mravce s krilima i ja joj objašnjavam da joj neće ništa, bla bla bla. U međuvremenu smo se preselile u dnevnu sobu, ja ju presvlačim, ona gleda kroz prozor i odjednom kaže:
- Mama, vidjela sam nešto veliko, s ovakvom (rukom pokazuje desetak centimetara) kosom.
Ja zbunjena, zadnje čega se sjećam je razgovor o letećim mravima, pa je pitam:
- Što si to vidjela? Nekakvog kukca?
- Ma ne, nije bio kukac. Bilo je veliko i imalo je ovakvu (opet isti pokret rukom) kosu. Smeđu.
- Zlatić, pa što si to vodjela? Je l' bio čovjek?
- Neeee! Nije bio čovjek. Hm. Možda baka.
Pre par dana su nam bile komšinice na igranju (3.5 i 7 godina). Ova starija i tako i tako, ordinira između nas i devera jer on ima ćerkicu od 11 godina pa niti je za nas niti je za njih. Ali sa ovom mlađom se obožavaju.
Pripiškilo se njoj i ja je vodim na WC. Twin-delegacija ide za nama. Nameštam joj ja adapter a Matija će:''Mama, ona hoće da piški a ne da kaki, ne treba joj adapter :roll: '' a Boris mu stručno objašnjava:''Matija, ona je devojčica. Devojčicama treba adapter jer one sede dok piške. To ti je zbog toga što devojčice piške na guzu, kako to ne znas :roll: ?''
Naravno da je usledio ubrzani teoretski kurs sa moje strane a na temu razlike među polovima :lol:
bundevica prvotno napisa
Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
noć sam, u svojim traganjima za slatkim, pojela jedan macho sladoled
(u 3h u noći :/ )
i ujutro se V budi i vidi štapić kod uzglavlja
probudi me i držeći štapić uzdignut u ruci gleda u mene i kaže:
-neka digne 2 prsta onaj koji je noćas požedrao moj sladoled
Kako volim ovaj topic :lol: :lol:
Bili smo nedavno u parkiću i ja odlučila animirati klince (bilo ih je četvero) igrom skrivača. Objasnim im ukratko što se radi, L. žmiri, a ostali se sakriju. Krene ih ona tražiti, izleti druga malecka i trči do pika pa viče ''Pik spas za L. (umjesto za sebe)'', L. se brže-bolje sakrije iza jednog drveta, moje dijete prilično ljutito izlazi iz zaklona s komentarom: ''Neću se igrati, baš mi je to glupa igra!!'', a za njim i druga curica i odu raditi nešto deseto, a L. smo skužili tek nakon pet minuta da je još uvijek sakrivena pa smo joj rekli nek slobodno izađe jer se više ne igraju skrivača. Ja sam odustala od animacije i pustila ih nek dalje trče po parkiću. :roll: :mrgreen:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Ajme što je dobro nakon nekog vremena nečitanja pročitati hrpu bisera odjednom :heart:
Anek, Vid me sa kitekom podsjetio na jednu situaciju kad smo sjedili na kavi a MM otišao u wc. Uletio mu i Sven unutra i nakon desetak sekundi izlazi i viče po cijelom kafiću: Mamaaa, kako tata ima velikog pišuuu! Nisam tako velikog nikada u životu vidio!
Ne moram ni spominjati da ga je i MM u wc-u čuo i ostao unutra još 5 minuta nadajući se da će ljudi zaboraviti da je netko unutra i da će neopaženo izaći :lol:
A evo i par naših s mora.
Kupila sam mu neko jaje koje se topi u vodi i obećala da će ga dobiti ako se 2 dana bude lijepo ponašao.
Navečer: Mama, jelda da sam ti jako dobar dečko?
Ja: Jesi. Trebao bi stalno biti tako dobar a ne samo kada nešto trebaš dobiti.
S: Ali neću ti moći biti dobar cijelo ljeto.
Ja: zašto?
S: Zaboravit ću.
Ja: Ja ću te podsjetiti.
S: A šta ako i ti zaboraviš?
Pričali smo jedan dan o vodozemcima. Nakon par dana pita: Mama, jesu li se zemljovodci hranili u vodi ili na kopnu?
-Mama, ja ti znam cijelu matematiku.
Ja: Pa ne znaš baš cijelu. Matematika je osim zbrajanja i oduzimanja i množenje, i dijeljenje...
S: Pa dijeliti je lako. Jučer sam ti kad smo kartali podijelio sve karte.
aleksandra70vanja prvotno napisa