Tikki sretno. Ne znam kakvo je stanje kod tebe ali kod mene isto? Grudi me jedino jako bole.
Printable View
Tikki sretno. Ne znam kakvo je stanje kod tebe ali kod mene isto? Grudi me jedino jako bole.
Kod mene nema više krvarenja, samo me dole boli i to je to. Ubija me to neznanje. kad ćeš ti znati rezultate??
Čekam s vama tikki, a onda sutra i vas. Očito smo sve već jako nestrpljive:)
Ruža i eva, s obzirom da je moja beta 0, sve nade polažem u vaše sutrašnje rezultate i velike bete! Što se nas tiče, nadam se još barem jednom postupku prije travnja za kada imamo dogovoren ivf. Sretno curke!
Tikki nemaš pojma kako mi je žao. Baš sam neka izbedirana. Već ste dogovorili ivf? Super. Ja mislim da sa ovim inseminacijama ne treba više gubiti vrijeme.
Ružo kako se osjećaš?
Danas mi nekako svejedno. Uopće se ne živciram. Malo mi je popustio pms, zato mislim da ću dobiti uskoro. Eto, prespavamo i već vadimo betu. Ha, ha. Ovih 2 tjedna su mi presporo prošla. Kako bude bit će.
Cure, oko koliko ćete imati rezultate?
Svaka čast Eva, kad bih barem ja mogla biti tako kao ti, luda sam već.
Ja ću javiti ili poslije 7 kad dođem s posla ili pa u srijedu, jer možda nalaz ne bude sutra gotov, tako to kod nas biva
ružo imam neku feeling za tebe,da će biti lijepa beta..;-)
tikki:love2:
svima ~~~~
Mene su prošli put pitali kad treba biti gotov nalaz. Ja sam rekla da mi treba taj dan jer moram rezultat javiti u zg. I nije bilo problema. Rekli su mi da dođem u 12 po nalaz, a na nalazu sam vidjela vrijeme da je bilo gotovo još u 10. Požuri ih malo. Ako nisam trudna, sutra idem raditi:-x
Ja se osjećam kad neka od vas vadi betu kao da i sama čekam rezultate...ovaj forum mi je spas od svega, jer samo ja i mm znamo kroz šta prolazimo i kolika nas borba još čeka,vi ste mi svjetlo,svaki vaš neuspjeh je i moj,svaki vaš uspjeh je moj...
Eva 133 sve ti mi držimo čvrsto fige.........:heart:
Tikki, jako mi je žao. Jako, jako. Iako znam da je lako reći, ali glavu gore i sretno dalje!
Cure, i dalje vama držim fige. Nadam se da će sutra ipak biti i lijepih vijesti:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za dobre vijesti
Da se prijavim i ovdje-nisam trudna. Beta=1,1.
Uf, eva tako mi je žao :love2: tako sam se nadala da je ono tvoje bilo implantacijsko krvarenje. Odtuguj draga, i onda hrabro dalje. Meni je jučer bilo strašno teško, ali danas je već lakše.
Ružo tebi još držim fige!
Super za brzi nastavak. Ja danas zovem pa ću vidjet kada idemo dalje!
Nakon koliko od prestanka uzimanja utrića dođe M obično?
tikki, to je jako individualno. Ima cura koje prokrvare pod utrićima, meni je do sada menga dolazila 3 dana nakon utrića, ali evo ovaj zadnji put sljedeći dan, odmah nakon što sam prestala.
Joj što ja tebe volim draga!:zaljubljen::love2: Pozlatile ti se riječi i neka budemo zajedno vesele debele trudnice
Ja danas imam strašne grčeve u stomaku a i temp. mi je pala,
nemam pojma šta mi se događa a tek je 4 dpo,cila sam zbrčkana:roll:
Evo da javim, i mi idemo ponovno u idućem ciklusu na AIH. Tako da ćemo Eva, ako sve bude po planu, za mjesec dana opet skupa gristi nokte:)
Cure, moja beta je 21.1!!! u ponedjeljak idem opet vadit i nadam se da će se pravilno duplati
Ruža ja vibram iz petnjih žila da bude krasan veliki broj u ponedjeljak! ~~~~~~~~ Baš mi je drago zbog tebe! Mazi bušu da se mrvica čvrsto uhvati za mamu :)
ČESTITAM RUŽO!!!! Jako sam sretna zbog tebe.