korky super super :heart: :heart: :heart:
šniki i dalje šaljem svoje pozitivne vibre, petak trinaesti je taj sretni dan :love:
Printable View
korky super super :heart: :heart: :heart:
šniki i dalje šaljem svoje pozitivne vibre, petak trinaesti je taj sretni dan :love:
Tattoo draga, hvala ti na ~~~~~~, mislim da će mi trebati!!
Kako si ti?? :heart: :heart:
opet sam zvala pa mi rekla da se narucuje iza 1 :raspa: strpljen spasen :mrgreen:
A da, sad su još punkcije i transferi-tak je, strpljen spašen.....
Ej drage curkice, ak je nekom danas imendan pa sretan mu bio :sing: :joggler: baš sam raspoložena za čestitarenje......
Vali - nema nikakvog problema, samo da prođe onih 3 mj. da sam sigurna da netrebam u postupak ponovo, lova ne dolazi u obzir!!! najljepši dar bi mi bio da nekomu mogu pomoći na taj naćin!!! :*
sta mislite, iz iskustva, ako me prvi put pregleda sad u 11, recimo krajem, ili kad me vec naruce, da li bi mogla u 1 ili 2 mj u postupak? imam sve, samo moram briseve ponoviti? da li vama daje doc bauman stimulaciju full ili samo nesto gonala, sada zbog ovog zakona?
marta ciao!
sigurna sam da će te u postupak staviti odmah nakon godišnjeg tak je bilo meni, u biti nikada nisam puno čekala jedino sam čekala da prođu godišnji po ljeti. A kaj se tiće stimulacije to ti zavisi o prirodnoj ovulaciji ako je imaš, meni su recimo baš radi novog zakona dali nešto manju stimulaciju, tako su mi rekli, i opet ih je bilo 8 j.s.
cure ja sam vam znala doći bez naručivanja i uvijek su me primili pa čak i na konzultacije.
Sretno!
napravi briseve odmah i sigurno ćeš moć već u 1. mjesecu u postupak.
Ali opet to ćeš točno znat tek nakon konzultacija!
Sretno! :*
Ovak, ja sam ti u 9 mj došla kod njega zbog nekih cisti, zadnji ivf mi je bio na vv, a prije 2 god na SD.....uglavnom, on me je odmah pitao idemo li u postupak, dakle nije ga niti najmanje smetalo kaj sam od njih prešla na vv, pa sad opet kod njih, zna on zašto je to tako.....no to nije ono kaj tebe zanima
Pregledao mi je zadnje briseve, papa i to sve ok, mužić bakteriološki i to, malo hormone, sve sam to imala i onda mi je dao protokol odmah, da naručim 30 gonala od svog gin...i kad dobijem da se javim
Dobila za tjedan dana, ali i fulala onaj 21 dc, pa sam onda to čekala...
Sad je samo pitanje kad će te naručiti na taj prvi pregled, a nakon toga sve ide brzo....ti pbavi sve pretrage, budi spremna, nije ti prvi put...
Sorry na romanu,ali ja ne znam drugačije :lol:
Eto kako neki to lijepo u kratko sroče......o jadni moji prstići :lol: :lol: :lol:
Nazovimo to temeljitim izvještajem :mrgreen: :mrgreen:
ja sam imala termin za konzultacije 17.11. ali mi bilo žao propustit ciklus, jer su brisevi stigli uredni, pa sam s epojavila gore 2.11. na folikulometriji( 8.dc) i odmah išla u prirodni postupak.
Zato radi briseve hitno i pravac gore!
šniki evo da ti i ovdje malo zavibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno vibre i za sve ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ej Mrki pa ti razumiješ moje stanje ludosti :tele:
Pozdrav svima!!!Citiraj:
šniki prvotno napisa
šniki ti planiraj da ti uspije ipak je PETAK 13 nekima jako sretan dan, da naravno da se vidimo gore ti sa svojim bušekom a ja u nove pobjede da ne pokvarimo prosjek SD trudnica!!!!!
Spetljala sam nešto :coffee: naravno i to !! ipak sam iz nočne smjene :lol:
cure, divotica ste, hvala vam :* dobila sestru, narucila me 15.12. u 12.15 :mrgreen: idem sutra briseve napraviti, taman gotovi za 2,3 tj da i to imam, mislim da cu i hormone al sumnjam da ce oni stic bit gotovi, smijesno je to sto bi mi taj 15.12. bas trebao biti 21 dc, a tak sam uvijek narucena na vv prije sljedeceg postupka, tak da fakat mozda u 1 mj zavrsim u postupku.uff, malo me frka, ipak mi je sve to novo tamo. jos cu vas ugnjaviti kak nac odjel, koji kat itd, al to u 12 mj.thx, nek nas je sto vise trbusastih
marta 26 Samo hrabro, hočeš ti to sve skupiti navrijeme sve bu bilo ok, možda i to 15.12 u 12.15 nešto govori! Sretno!!! :D :heart:
Curke sretno svima ovih dana :) :) :) :*
cure posto je meni vjestica ovaj mj.dobro uranila (8dana) moj termin vec bio zakazan 24.11 kod doc.i pada mi 21 dc ......a sad me zanima po cemu je taj dc dobar i sta se onda vidi na ultrazvuku....tnx
Taj dan se vidi da li ima kakvih cistica ili tomu slično, tako je meni dr objasnio i od tog dana se počinješ pikati Decapeptylima koji služe za supresiju-zaustavljaju tvoju prirodnu ovulaciju jer od 2 dana menge se počinje s Gonalima ili Menopuryma ( ovisi o tome kaj ti dr propiše), a oni stvaraju ovulaciju tj folikule.....to ti je u stimuliranom protokolu....
joj,da, zaboravila sam da bi trebala supresiju, al mislim da ipak necu bas odmah uci u postupak, nece se to sve stici. bas me zanim koji bi po njemu protokol trebala dobiti, sad zbog zakona. kak vam curke daje, ful 30ak injekcija, ili po 10 ak??
Ja sam naručila 30 Gonala, ali sam ih primila 21, dakle toliko mi je trebalo, sve ovisi o tome kako će ti jajnici reagirati...
A od njih sam dobila 14 Decapeptyla i 1 Ovitrelle-štopericu
a koliko si dobila js? meni je inace reakcija u prosjeku, prvi put dobila 20 gonala i 7 js, drugi put 22 i 10 js, bas ne bih da dobijem vise od 4 js, tak da bi manje, al naravno ak on misli drukcije neka tako odredi, ipak je dr. cisto mislim zbog smrzavanja js, koliko to opce ima smisla
Ja dobila 6 js-a ispočetka je bio samo 1 folikul, a na kraju čak 6...ma za nevjerovat-i to je buknulo u onom razdoblju od štoperice do punkcije, a punkcija mi je bila 12 dc- mislim da oni i idu na manji broj js, ali opet ne mogu riskirati, pa da ne dobiju ništa. Ovo je nešto optimalno i za sad zadovoljavajuće, naravno ja pop.... svaki put kad se sjetim da su 3 propale, uzalud, a mogle su biti pravi mali blastići...... :evil: :evil: :evil:
A to zamrzavanje js mi ne ulijeva nikakvu nadu- sve je to eksperimentalno i još nedovoljno istraženo......
Uglavnom dr B misli na nas i radi nama u korist...
Cure molim vas za pomoć! Naručena sam 16.11. kod dr Turudić u 11.30. Rečeno mi je da ponesem uputnicu za pregled, te muž uputnicu za spermiogram. Moram li imati posebnu uputnicu za UZV, jer mi se čini da sam to pročitala u jednom od postova? Hoće li u pola 12 biti prekasno za spermiogram i kako taj dio kod njih funkcionira obzirom da dolazimo iz Slavonije da se znamo organizirati! Trebamo li prvo oboje kod dr. ili njega da odmah šaljem u napad na čašicu :) ?
Baš sam vas izbombardirala, ali skroz sam nervozna i jadna, naime već 3 godine intezivno pokušavamo sve je uredu kod mene i sve pretrage sam do sada obavila , čak i HSG u 6 mjesecu. MM spermiogram je nešto malo lošiji, ali kljukam ga vitaminima i uspjeli smo ga poboljšati!
drage moje forumašice,
iako prisutna duhom, srcem i dobrim željama, nisam se do sada javljala. evo me danas po prvi put i odmah se ubacujem u raspravu. nakon 3 g. uzaludnih pokušavanja i nekoliko "nije vam nikaj, to je sve od stresa", krenuli smo s detaljnijim pronalaženjem uzroka naše nemogućnosti stvaranja potomstva. na proljeće prilikom redovitog gin. pregleda postavila sam se malo oštrije prema ginicu pa me poslao na dodatne pretrage (uzv. i vađenje krvi), a za MM preporučio spermiogram. kod mene je utvrđena endometrioza (malo veći komad, oko 5 cm velika) i preopručena je laparo. operacija, a kod MM oligoasthenozoospermia. operirana sam bila 12.10., usput su mi napravili kompletnu dijagnostiku jajnika i prohodnosti jajovoda (sve je u najbolje redu :D ), a MM je u međuvremenu napravio briseve (za svaki slučaj). u SD smo se javili u ponedjeljak (ovaj), odmah smo naručeni na prve konzultacije (23.11.) i krećemo u borbu za juniore (ili juniorke) ;)
dobro došli !
~~~~~~~ za ekspresnu trudnoću ! :*
modesty4- imaj ti i posebno uputnicu za color dopler i posebno onu za pregled, tako ti je najbolje...baš mi se je jedna frendica naručivala pa su joj rekli da donese tak, mislim da ti za spermiogram to nije kasno, jer ti oni ionako ujutro prvo imaju folikulometrije, pa punkcije, pa transfere, a to ti tak nekak i traje do 12h....ništa ne brigaj, naglasi da si iz Slavonije i da putuješ...ajd ne brigaj, brzo buš ti to sredila.....
centaurea.in.spe dobro nam došla i ti, baš lijepo da nas je sve više, mislim znate na kaj mislim, svaka podrška je dobro došla, :love:
modesty ti čekaš kod dr, a on bu u lab...pa u akciju..... :D :D
Šniki hvala ti! MM je inače oduševljen samostalnim radom i uvjek umirem od :lol: s njim prije tog događaja!
ma hrabri au oni- nije to takva frka, kaj pa to je užitak,kaj ne??? nemaju se oni kaj :oops:
Slažem se! Možešmi samo reći kako ću do odjela, da li je na 1 katu?
Ideš na glavni ulaz, onda lijevo i uđeš u prvi mali lift, a imaš i stepenice prije lifta, -u liftu ti je to prizemlje, a inače prvi kat...
ma nemreš fulati- samo pitaj na inf ak ti nebu jasno....
vezano za spermiogram po novome se rade od 9 do 11 sati.
MM bio doša u 12 i otpravili ga neobavljena posla.
pa vi dođite malo prije 11 da on to obavi!
Curke dobro došle!! :)
Ma na SD vam nisu tako rigorozni i ako ne doneseš neku uputnicu neće stvarati probleme, doneseš naknadno. Meni se to nekoliko puta desilo pa čak i na samom transferu, nisam donjela uputnicu za spermiogram pa ni za vađenje krvi na kraju su mi oni dali, ma super su! A šta se tiče potvrda za dokazivanje vanbračne veze ili braka ništa me nisu tražili :mrgreen:
Meni su rekli fotokopiju vjenčanog ( to valjda jer ne vjeruju da bi mene neko oženil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ili možda zgledim ko mali mladi nježni cvetak pa ono, da nije maloljetna :D :D :D ) Ali mislim da ga nisu niti pogledali, ostao je netaknut-totalno nezanimljivo štivo 8) 8)
Ej korky mislim da sam ti jučer poslala jednu pp, daj provjeri plizizić
šniki mislim da sam ti uspješno poslala PP, ako nisam javi mi pa ću ponovo, ma još mi je sve ovo novo pa se ufuravam :love: