hercegovka prvotno napisa
do prije 5 godina na ženama sam primjećivala dobru frizuru, lijepu haljinu, finu torbu ili nakit a sad se često uhvatim kako sa divljenjem ali i zavišću gledam mame sa djecom u rukama ili buduće mame kako glade svoje stomačiće i mislim Bože kako sam bila glupa i što mi je prije odvlačilo pažnju i tek sad znam da ništa materijalno ne može zamijeniti ovu želju sa kojom se budim i sa kojem zaspem.
jučer me je nećak zovnuo mama, kažem mu nisam ti ja mama ti imaš svoju mamu a ja sam ti teta koja te puuuno voli,kaže na to miš mali da dok roda tebi ne donese bebu ti ćeš biti moja teta-mama, sretna sam što barem imamo nećake pa nismo totalno emocionalno otupjeli al bi slagala kad ne bi rekla da sam zaspala plačući razmišljajući o njegovim riječima.
nekad bi voljela sa svojima otvoreno pričat o ovoj boli al mislim oni me i onako ne mogu razumjet pa zašto ih opterećivat time, al barem bi mogla rasplakat se kad mi se skupi bez brze evakuacije i traženja neke prostorije di se mogu zatvorit i isplakat