4 ivf i uvijek isti simptomi.
I ja sam čula da su simptomi pms-a i trudnoće isti. Tako pričaju sve trudnice oko mene. Ovaj puta sam optimističnija nego inaće i nisam baš u nekom prevelikom isčekivanju bete. Šta bude, biti će...
Printable View
4 ivf i uvijek isti simptomi.
I ja sam čula da su simptomi pms-a i trudnoće isti. Tako pričaju sve trudnice oko mene. Ovaj puta sam optimističnija nego inaće i nisam baš u nekom prevelikom isčekivanju bete. Šta bude, biti će...
pozz svima prvo!! molila bi vas za malu pomoc..sva sam u strahu od jutros.u 13 sam tjednu trudnoce i ujutro nakon sto sam mokrila i obrisala se,na papiru je ostalo malo roskasto smedje blijedi iscjedak,sada ga vise nema,nemam bolova i nista..sta bi to moglo biti??!! tako me strah..hvala vam puno unaprijed! doktorica mi popodne radi tek....
mislim da to nije ništa strašno jer sam već čula da cure zanju tako malo krvariti... ali naravno obavezno odi kod dr. i možda je bolje da pitanje postaviš na ovom dijelu foruma gdje su cure koje su trudne.. ...
http://forum.roda.hr/forums/30-Trudn...o-ona-(do)nosi
hvala ti puno!! nadam se da je sve ok,oticu popodne svakako do nje nek me pregleda!
Jim glavu gore, nemoj se obeshrabriti prije vremena! Vjeruj u uspjeh i u svoje mrve!!!! držim ti fige i šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lily i za tvoju beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Obradujte nas 01/06 da skačemo svi!!!!!!
Jim i Mia Lilly držimo fige za velike bete 1.6. :-D
I mene su rasturali bolovi i bila sam uvjerena da stiže meg. tako da to mogu biti dobri znakovi..:yes:
1. mj.2010 NinaB prirodno (nakon 1X AIH) Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH) ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI) Maiela – prirodno (nakon 3X AIH) marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI) 2. mj.2010 Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI) Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica ) Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI) Duga56 – 2 IVF Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF) nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF) blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH) Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF) 3. mj.2010 Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET) Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor malena2 – stimulirani IVF Cito Split Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza) Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF) Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF) Ketty28 – prirodno Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul mia – stimulirani IVF Prag Goa – 1 stimulirani ICSI Cito Mimek – stimulirani IVF tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF) adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH) pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET) 4. mj.2010 ketyy – stimulirani ICSI Maribor zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag agility – 1 AIH SD Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI) Mikulica stimulirani IVF VV Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI) Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska Korny77 – IVF SD Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET) talia7 – ICSI Prag 5. mj.2010 diana – 1 stimulirani ICSI Cito geta LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI) Frka – stimulirani IVF VV Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH) Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH) BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH) barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI) nena3beba – stimulirani ICSI Prag Naša lista Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~ Pimbli – 14.05 Vojvođanka – 17.05 Bea – 17.05 dani82 – 02.06 Mia Lilly – 01.06 Jim – 01.06 sara38 – 03.06 kiara79 – 07.06 osijek – 08.06 kinki – 02.06 lastavica1979 – 09.06 venera21 – 05.06 Sbonetic – 05.06 Zeljana – 08.06 Čekalice (F)ET mare157 Giga – 28.05 corinaII Sali – 29.05 Čekalice punkcije sanja1 – 28.05 AIH, Prirodni IVF,ICSI Pikalice Tia Suzzie2 crvenkapica77 Mia74 Klomifenke/Femarke Ninaos Ela28 reny123 Venera3 Amellee Šmrkalice i ostale supresije Kika84 On-GO sandric Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, , nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Ogla, Missixty, Snekica, Tlatincica, AnaK, n&a, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, Vesnare, sumskovoce, Sela, Snow.ml, Cranky, tiki_a
ne znam sta se dogodilo...mrzim ovaj novi forum ....
Marti_sk, ne brini, sve piše! ;-)
Marti_sk uvijek me iznenadiš kad se vidim na tvojoj listi :*
Sad se sama prijavljujem- molim da uđem na listu pikalica.
5dnt/10dnp
Kod mene ništa novo.
Marti_sk mali ispravak. Betu vadim 07.06.
sumskovoce i angel1 - hvala vam na podršci, držite fige !:bye:
Iskreno..uopće mi se ne vadi beta, više volim živjeti u neznanju :lol:.
A mene nigdje nema ili se ja ne vidim!?!:-(
Jim i Mia Lilly držim vam fige i milijun dobrih, pravih, pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem, nek otjeraju zlovolju i donesu sreću najveću: Ogromnu beturinu!
Nedajte se cure, nedajte se u ime svih nadanja, snova, očekivanja i ljubavi koju imate! Vi ste spremne i vaša djeca su dobrodošla na ovaj svijet, ajmo im priredit doček za pamćenje - Puno srce nadei ljubavi!!!!
Mislim na vas!!!!
marti_sk :klap:. baš je lipo sve ovako vidit na istom mistu
bacin svima!
ja sam od juce pikalica a vidim vec sam na listi ...;).....
Prijavljujem negativnu betu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima je potrebno!
dani82 :-(
dani82 - znam da si sada u komi, znam kako se osjećaš i znam da ću podjeliti s tobom sudbinu za koji dan. Prevelika je to tuga i bol i razočaranje :cry: i nitko tko to nije doživio ne može to shvatiti. S tobom sam kao i sve ostale cure ovdje :love2:
Znam da moramo skupiti snage i podići se ali bol je pregolema !
dani82 :no: drži se...
curkama koje vade betu.... šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani ...žao mi je... ali nemoj gubit nadu..znam kako je prvih dana..ali onda se opet skupi snage i probudi se nova nada i ide se dalje... Drži se :love2:
Dani, žao mi je :love2:
Dani82, jako mi je žao...:love2: drži se...
za čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima vam šaljem :kiss: i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82 :love2:
X dani82 žao mi je :-(
svima puuuuuuuuuuuno sreće za sve što vam treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani,baš mi je žao:love2:.
Dani :cry::love2::heart:
Dani82:love2:,drži se...
Prijavljujem da smo danas imali transfer jednog embrija, beta 12/06
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za šta god vam treba:heart:
Dani 82:love2:...žao mi je...
Sali sretno...mazi bušu..:angel:
Dani, pa zar opet!? Neznam šta bih ti rekla osim da mi je jako žao! :love2:
Drži se!
Sali sretno!
sali držim čvrsto fige za mrvu!
Hvala cure na podrški i zagrljajima, stvarno ste :heart: :heart:
Sali za mrvicu~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara, Mia Lilly I Jim za veliku betu ubrzo~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima kojimima je potrebno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dani zao mi je.. :love2:
svima kojima je uskoro beta zelim svu srecu :heart:
Dani 82 žao mi je:love2:
Sali držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~
marti mala ispravka, betu vadim 10.6.....
Dani.... :)
Bice ok.....