tako sam nekako i mislila, ali ako će ispod imati samo bijele štramplice til bi trebao biti u više slojeva ili sa podstavom ispod da nije prozirno
cure sorry na offtopičarenju, ali nisam baš sa šivanjem na ti pa mi je svaki savjet dobrodošao
Printable View
obuci joj bijele tajice - neće se prozirati, a tila kupiš malo više (dulje, pa dobiješ par slojeva kada ga namotaš u krug u širini strukića.ni meni šivanje nije baš blisko, ali tako nekako sam si predstavila ovu tvoju suknjicu
cure tnx na pomoći :heart:
ako uspijem naći bijele tajice, to bi možda bilo najbolje, onda ne treba podstava ni puno slojeva tila, budem nešto smislila
opet ja.
jel zna netko gdje ima za kupiti cokoladnih kapljica (za kukije), ali u rifuzi ili jako jeftino (znaci, ne one schkakoseveczove)
u lidlu
ma daj??
oboze, nisam se nikad ni sjetila pogledat tamo! a bas se danas spremam, otvorio mi se u susjedstvu.
jel to u rifuzi nekakvoj ili u kutijicama?
i hvala na info!!!
u kutijici narančastoj, kao i one njihove mrvice, stoji ti negdje oko sredine, skupa sa ostalim poštepštinama za božićne kolače. cijena je ... desetak kuna, ako se ne varam
Elly tnx, po drugi put, napisala si mi dvije stranice prije, u našem Benettonu nije bilo veličine a još nisam obišla druge Benettone u Zgb.
molim vas ako netko zna,
gdje se mogu kupiti dvd crtići Wonderpets?
gdi kupiti futrolu za četkicu, jer dete ide na sljeme
Elly (gdje je smajlić koji šalje pusu)
gdje u Zagrebu ima skafandera za kupiti, a da naravno nisu preskupi?
curka mi je dobila prije mjesec i pol prekrasan skafander i već nam je mali (iako piše na njemu da je za 6 mj.)
mm ide u ZG idući tjedan pa da ga ciljano pošaljem da ne luta okolo!
thanks! :kiss:
dolćevita za odrasle?
bijela, crna, crvena...
C&A, H&M ... (crnih provjereno ima!)Citiraj:
apricot prvotno napisa
U S. Oliveru su prošli vikend imali akciju 2 majice za 350 kuna (a inače je svaka 300) a među njima je bilo i dolčevita.
To su kao vestice, ali pamučne, tj. sastava pamuk+elastin.
Jel netko zna gdje ima za kupiti crtić Yoohoo i prijatelji sinhronizirani?
Mami treba konac za kukičanje u ružićastoj boji (Tulipan 15 :-/), bila je u nekoliko dučana gdje je prije kupovala no tamo više ne drže ili imaju par komada nekog drugog konca.
Bit ću zahvalna ako znate i kažete mi gdje ga možemo naći. :)
Cure, jeste li negdje nedavno vidjele za kupiti one "pokrivače" za tastaturu?
Bit ću vam jaaaaako zahvalna jer ne mogu pronaći a nezakoniti prlja tipkovnicu, mrvi..., uf
Hvala :) !
ja tražim ovo:
volan za montirati na naslon suvozača, ali da nije za bebe , nego za ozbiljnog 4,5 godišnjaka. bilo je toga u konzumu, čak i jeftino, ali nema, danas gledala. to mu je najnaj želja za božić pa mi svaka info dobro dođe.
druge želje su - instrumenti - ima li gdje sintisajzer sa mikrofonom, da nije jako skupo? i još da je čemu, i opet, da nije za bebe.
i bubnjeve tražim. u mulleru u cc1 nema onih iz kataloga, zna li tko ima li ih u ostalima (GM, WG)?
puno hvala ...
hvala :)
tražim one lijepe kalupe za paprenjake...gdje ima za kupiti..
imas prekrasnih okruglih sa puno motiva uz koje dobis i receptice, od keramike su, kostaju 40 kn (dosta ti je 1 ali ako hoces vise motiva uzmes vise) na standovima uz Cvijetni..
onih drvenih mi se cini da je bilo u jednom ducanu u Vlaskoj
bella forma, izgleda ko valjak s motivima.
htjela sam reći za skafandere: i u Mercatoneu - Emmezeti (kod Lučkog), ako ti je to usput, cca 150 kn
hopCitiraj:
volan za montirati na naslon suvozača, ali da nije za bebe , nego za ozbiljnog 4,5 godišnjaka. bilo je toga u konzumu, čak i jeftino, ali nema, danas gledala. to mu je najnaj želja za božić pa mi svaka info dobro dođe.
Stvar je hitna , gdje po nepromočivi skafander za dječaka od 8godina u Zagrebu , a da nije preko 250kn .
Kenvelo u gardenu je zatvoren već 3 tjedna :-(
Tražim Viledine spužvice za staklokeramički šparet...pa ako je netko vidio please javite.
Gdje kupiti termo hlače vel. 140 za dečka ali široke i rastezljive pasice, naime imamo 3 komada ali niti jedne ne može navući jer su preširoke (imamo "pivski" trbušćić)?
Skafander pogleedaj u mani u konzumu na dankovečkoj ili u hervisu ti je nako sniženje 23% ima nekih jednodjelnih po 300 pa sa popustom...
A što se tiče skafandera susjeda je kupila svojoj 5-godišnjakinji na Trešnjevačkom placu, za cca 100 kn.