rikikiki :love2: baš mi je žao!
Printable View
rikikiki :love2: baš mi je žao!
Ajoj, Rikikiki, a baš je sve bilo nekako znakovito... :-( žao mi je. Ali dobro je da stigneš opet pokušati za mjesec dana.
rikikiki :love2: :-(
rikikiki baš mi je žao :-(.
Uz jednog malog anđela sve je lakše, a i imam toliko iskustva od prije tako da sam realna i dobro pripremljena za negativne ishode!
Svima :kiss:
U ponedjeljak ili utorak između 11 i 11.30 trebam doći po otpusno pismo i na novi dogovor! Idemo dalje!
Rikikiki, glavno da si ti u formi i pripremljena, a ovo je samo jedno iskustvo više... glavno da si krenula i da ćeš biti svaki mjesec u akciji. :-)
Riki, žao mi je za "ljenčarastu" stanicu... što si dogovorila s docom za dalje?
Ups, sad tek vidim da si pisala o tome... onda ~~~~~~~~~~ za dogovor.
Ja sam pokušala isto odmah dogovorit za dalje, još prije inseminacije :mrgreen: naravno da ćemo prvo vidjeti rezultat pa ćemo tek onda dogovarat. Baš me ponijela brzina, kao da imam 40 godina :lol:
cure moje drage, upravo s prvog uzv-a i ponosno javljam da imamo dva srčeka koja kucaju:-D
ninoch, čestitke, predivna vijest!!!!! :-D
i naravno čestitke ekipici iz Vinogradske!
Ninochka ... čestitam od srca na dva srca :-D:heart::-D:heart:
ninocka čestitke od srca baš je lijepo čuti takve vijesti, uvijek mi uliju nadu:zaljubljen:
ninochka čestitam, sretno.... živjela mala srčeka
Rikikiki, bas mi je zao... ali svida mi se optimizam. ;-)
ninochka ja sam odusevljena! nalaz bete uopce nije ukazivao (barem ja nisam skuzila) da ce biti blizici! sad si mi cijeli dan uljepsala! :-D:-D
hvala vam curke od :heart:, toliko sam sretna i uplašena u jednom
želim i vama što prije takvu sreću:zaljubljen:
mi sada moramo strogo mirovati ali ništa nije teško za bebolinaće:zaljubljen:
ma moram i tu poskočiti za ninochku:-D:-D
ja sam oduševljena, prekrasno draga!!!!
čestitam i ovdje ninochka :-D :-D!!!!!
Predivno!!!!
ninochka ...prekrasno...za mirnu i bezbrižnu trudnoću..:heart::heart:
ogla čestitam..:klap:
rikice,žao mi je..:love2:
ninochka, prekrasno, bas prekrasno :-D
Toliko si uzbudjena da si fulala ime bolnice u potpisu :mrgreen:
rikikiki, a kaj da ti velim....sve znas....idemo dalje :love2:
Ninochka :heart: :heart:
Ninochka bravo za 2 srčeka :zaljubljen: :zaljubljen: i sretno do kraja.
vidim da pišeš da moraš strogo mirovati. Tako su ti rekli ili to ti zbog straha? Meni su isto preporučili mirovanje, ali ne moram stalno ležati i mogu se malo prošetati, pa me baš zanima.
Rikikiki žao mi je što nije uspjelo, ali vidim da si ti hrabra i optimistična i ideš dalje tako da sam sigurna da će brzo biti bingo.
Svim curama puno uspjeha želim i da ubrzo osjetite radost trudnoće :heart:
tibi pa u principu strogo mirovanje ali naravno da lagane šetnje nisu zabranjene, ali što više ležati i odmarati. kod mene je situacija malo komplicirana jer ja imam problema sa bubrezima pa odmah čim je trudnoća, a kamoli dupla puno je veći oprez...ali ja sam pozitiva8-)
Ninochka28,predivno..za dva:heart::heart: :-D
AuroraBlu,sretno danas na punkciji!!!!
Svima ostalima koji kreću u postupke :*
Riki:-(((
Ninochka čestitam!
Cure, javljam da sam dobila 9 jajnih stanica čak!
AB, super!!:klap:
Šteta što smiju oploditi samo 3!
kakav si imala protokol?
Aurora 9 js iz 3 folikula?:mrgreen:
Zezam te malo, super rezultat, vidiš da broje samo najveće folikule...
I baš kao što kaže zedra- šteta, užasna šteta...
Jel im proradio stroj za zamrzavanje?:roll:
I da, ima da sad ideš za ninochkom, jasno??:lol:
aurorablue jupiiiiiii:-D:-D:-D
a sutra nek budu još bolje vijesti i slušaj gabi i kreni mojim stopama8-)
ooodlicno aurorablu! :-D:-D:-D
aurora :-o pa ti si zena zmaj :mrgreen: :klap:
Super AuroraBlu:-D:-D
Za big party!!!:-D
Baš sam se iznenadila jer sam imala svega 5 folikula na popisu. Mislila sam da su to jedini, ali dr.T. očito bilježi samo najveće.
Protokol je bio: suprefact od 1.dc. (imala sam ga od ranije pa nisam uzela njihov decapeptyl) po tri menopura od 2.do 5.dc, 6.i 7.dc po dva, i onda opet po tri, 8,9 i 10.dc. Štoperica je bila 11.dc.
Nešto će mi sigurno zamrznut, rekao biolog (proradio krio :-) ). A zovem danas oko podne da vidim što se u međuvremenu dogodilo.
AuroraBlu, odlično za j.s. ma bravo, bravissimo.................. ajde, samo da te ne ulovi virus koji cure spominju, virus od samo tri dobre j.s.
Čekamo skupa s tobom.. ~~~~~~~~~~~~~
AuroraBlu odlicno, super :-D:-D:-D
Wow, Aurora ... oduševila si me ženo :-D:-D:-D
Vibr .. vibr ... nestrpljivo čekam današnji izvještaj :-D:-D
Evo me, kaže biolog da su 3 j.s. bile odlične tako da imamo 3 zametka, 2 stanice je zamrznuo, a 4 nisu bile nešto... što mi je i logično s obzirom da sam cijelo vrijeme imala 5 folikula. Ova 4 su očito bila manja, pojavila se kasnije i stanice nisu bile zrele za berbu. :-) uglavnom, ja zadovoljna. Sutra opet zovem, a transfer je u utorak.