:-*
Printable View
Cure, evo i ovdje da pitam, vidite li i vi na avataru stupiće???
Drugi stupić je jako sramežljiv.
Sretno nam svima i dalje :ghug:
Vidi se, vidi!! :-D i to bez škiljenja :)
Sretno sutra i sa betom ;-)
1latice, bome se vidi, to je to, sretno i želim veliku betu!
Vidi se latice, cestitam! :-D sretno s betom!
Curke, jel imao itko polip na grlicu i isao u MPO? Do sada ga nitko nije vidio niti spomenuo, a sad odjednom eto ga 12x4mm. :(
Uh, hvala vam od :heart: na podršci,
sad su mi suze radosnice krenile. Javim sutra
kolika je beta.
Sybila nemam iskustva s polipima, šta kaže MPO gin??
Da li to može biti problem?? Možda će neka od cura znati.
Kaze da je problem pri transferu. Dobila sam slikicu, moram ju imati sa sobom dalje :-/ Guglala, citala, polipi djeluju kao spirala. Dobiju se cesce na klomifenima, ali idu i uz gonale/bemfolu, sto objasnjava zasto ja nikad nista takvoga nisam imala i onda se stvori u kratkom roku :-/ Obeshrabrujuce, sopaju te hormonima da bi mogla ostati trudna i onda te upravo ti hormoni zeznu i uzrokuju da mozda to ipak mozda ne mozes :( katastrofiziram, znam, ali bas me spustilo :(
Ali ful me obradovao tvoj +, sinoc sam muzu pricala kak cekamo tvoj test ujutro :lol:
Super latice!!!!koji ti je danas dan jel mozes danas vadit betu?
Cure ulijecem kao padobranac ali da ne zovem dr, kada se uzima estrofem? U neko posebno doba dana ili je svejedno? Samo mi je rekla da pocnem od 18.dana ciklusa uzimati, a nije rekla vrijeme
Sybila, ma nadam se da će glupi polip otići kak je došao.
Pozdrav TM :-P
Željkice, ipak ću sutra raditi betu 13dpt (trodnevnih).
Stvarno se nisam nadala ovom, svjesni smo da smo tek na početku,
al super je vidit pozitivan test :-D
Mare nemam iskustva, al kad dr nije naglasila vrijeme, vjerojatno nije bitno.
Latice sretno drzim fige za veliku betu.Meni transfer prosao dobro vracene dvije mrvice i sad cekanje.
Hej željkica, super za dobar transfer :-D sad vibrice za + :)
Znam da si imala dosta js, koliki je bio konačan broj oplođenih, jesu ti rekli? Smrzlići?
Željkica evo i meni bio transfer dvije blastice, jedna lijepa druga malo manje. Skupa odbrojavamo do testa/bete :)
Laine pa sretno nam!!! Sybila imam 3 smrzlica sve skupa 5 oplodenih.Nisam ni pitala u kojoj si ti sad fazi kad su otkrili polip?
Laine, pa čekam da se javiš - sretno dalje! :)
Željkica, super na kraju broj oplođenih :)
Ja sam sada 10dc, danas dr. vidio polip. Imala sam neko krvarenje u petak, rekla dr. (drugom) i on je i u petak i jučer vidio da je bilo krvarenje baš s grlića, ali nije vidio polip. Danas je i spotting prestao i eto njega na UZV :-/ Idem dalje kao normalno, a sad kako će proći transfer, to nitko ne zna, pitanje je hoće li polip još rasti i koliko :-/
Danas smo sve iz ordinacije izlazile s kiselim izrazom lica :(
Laine i željkice sretno vam cure, da nam za 15-ak dana prijavite visoke bete :-D
Sybila, samo hrabro naprijed, vibram da sve prođe dobro :-)
Željkice, super vijesti, sretno!
Latice ~~~~~~~~~~za veliku betu!
curke, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + i latici za veliku betu :)
Moja priča se još zakomplicirala. Onaj dr koji me pregledao ranije još uvijek misli da se radi o ugrušku, a ne o polipu, pa eto, se njih dvoje ne slažu. No, čak bez obzira na to, problem je u tome što je danas vidljiva tekućina u maternici i dobra je šansa da ćemo morati čekati da se situacija smiri prije nego se radi transfer. :( A i dr je zabrinut zbog hipera tako da stvarno ne očekujem da će do transfera doći. :(
Večeras ide štoperica, punkcija u četvrtak.
I imam jedno pitanje, samo da potvrdim što mislim, nikako da pitam - ako imam smrzliće iz jednog postupka, FET se broji pod taj isti postupak, a ne kao novi postupak, jel tako?
Cure moze pomoc ,meni je od ovih pustih ljekova probava stala imam osjecaj da cu puknut,sta se smije u ovaj fazi uzimat? (jucer mi je bio transfer )
Sybila žao mi je, možda ipak bolje ne srljati, ako nije sve kako treba biti.
FET spada u postupak u kojem je bila stimulacija, pa koliko god da ih ima.
Željkica, u trudnoći sam povremeno koristila Portalak sirup, jednu veliku žlicu i nakon toga punooo vode. Super mi je pomagalo.
Čekam nalaz, rekli su oko 14 sati da će biti gotov. Uh, panikaaa u glavi.
Drz'se latica! Sve ce biti ok.
Ja svako malo cirnem jesi se javila,brzo ce 14 sati!
I ja isto...
Sybila ako te išta tiješi sa više strana sam čula da je oplodnja bolja iz zamrznutih, tako je i meni liječnica u prošlom postupku rekla, nije svako zlo za zlo :)
Latice bit će lijepa i velika beta!
Željkica ja sam ko balon al jučer sam se najela jogurta, možda i previše pa me jutros potjeralo :-) al nadutost se nije smanjila.
Isto i kod mene. Stomak je napuhan,osjetljiv na dodir. Sve znam osim konacnog rezultata...
Cure, na 13dpt beta je 400,2 :-D
D&D koji je tebi dan?
Latica jeeeeeeej!!!!! Nek je školska do kraja!!
Bravo latice!!!!!čestitam! !!!!!jesi zvala doktora?
latice bravo! još jednom čestitam! a ti si se brinula... ;) :*
željkica, ja nažalost imam suprotnih problema pa ne znam kako ti pomoći :-/ ali i kod zatvora i kod proljeva možeš probati s 1 do 3 dnevno Linex forte, meni zapravo s ovim mojim pomaže na duge staze.
i ja se nadam da bude sve ok kad se situacija smiri samnom, još nisam otrčala utrku, a da nije bilo prepreka, ali uvijek nekud dođem. Hvala cure :)
Koji dan bude implantacija kad je transfer 3 dan?
Latica...sve naj naj....
8 dnt
Implatacija je 6-9, ako sam pogrijesila, neka me iskusnije cure isprave.
Top!
Zar se implantacija ne dogadja ranije, vec oko 5. dana?
Da to je sami pocetak. U pravu si. 5 dnt....
Latice oces ponavljat betu?koji dan ti je bio transfer?
Hvala cure svima :-*
Željkica, dr mi je čestitao mailom, nismo se čuli. Sutra ponavljam.
Na ETu su mi vratili dva osmostanična 3. dan.
Kako si ti?