ajde fala bogu da smo rijesili i tu dilemu, iako sam tako mislila jos prije 10 dana.
jos da moja gospodja dodje, gdje bi nam bio kraj :lol:
sretno ajvi!
Printable View
ajde fala bogu da smo rijesili i tu dilemu, iako sam tako mislila jos prije 10 dana.
jos da moja gospodja dodje, gdje bi nam bio kraj :lol:
sretno ajvi!
I tako ja danas zovem sestre, da umjesto sutra dođem na konzultacije u srijedu, kad naravno, štrajk, nema ni konzultacija...grrrrrrrrrr, i tako da sam slučajno uzela sutra dan GO, kao što sam planirala, lijepo bih se vratila kući bez da sam išta obavila, a potrošila dan GO (ionako imam minimum dana GO). E dok štrajk stane, u to ću ja pokupit nekakvu novu beštiju...i tako nikad kraja :-(...baš sma tužna, ljuta, ogorčena...
Cure koje idete u postupke, sretno do neba, neka vam bude uspješan postupak :-)
Imam pitanjce, dali klomifen ide na recept ili se kupuje
Klomifen ide na recept.
Hvala, prije bi mi dr napisala jednom na neki papir i udarila samo pečat i potpis pa sam ga tražila gdje ga uopće ma, kod nas ga nije bilo pa sam ga kupila u mađi, znači sad ide na normalni recept i ima ga kod nas
Zna se dogodit da ga nema, nego da ga naručuju po potrebi. To se najčešće dogodikod mene u Požegi...Tako da unaprijed to riješim. Soc gin mi napiše normalan recept, odem s njim u ljekarnu, naruce mi i kroz tjedan, mozda i malo više dodje. Zato svakako je dobro unaprijed to riješit.
Mury,baš mi je žal kaj nemreš ići zbog tog glupog štrajka...nadam se da se budu konačno dogovirili i da bude kraj štrajku.
Ajd se i ja javim - spletom okolnosti preskačem ovaj mjesec. Imala sam spoting u trajnju od 3 i pol dana i onda ništa. dr. A. misli da je to bila menga i da je to posljedica uzimanja lyndineta prethodni mjesec. Trebam doći na pregled drugi tjedan da vidimo gdje mi je ciklus - u potrazi za izgublenim ciklusom :lool:
Ah, što reći...nisma ni ljut,a ni tužna, ni živčana...samo nekako ravnodušna :neznam:
I meni je M nakon lyndinetta bila takva, količinski zanemariva, 1. dan par kapi, drugi dan mrvicu više, 3. dan opet skoro niš. I skroz bez bolova. Sve mi je to jako pasalo jer sam bila na moru. :)
imam jedno pitanje.sutra mi je zadnja folikulometrija i najvjerojatnije u petak AIH.e sad,danas sam bila kod svog soc.gin da trazim bolovanje za te dane(posto sam godisnji vec sav ulupala) i rekao mi je da kakvo bolovanje,da on to nemoze pisat jer nema potrebe.neznam kaj da sad napravim,dal imam pravo il nemam?vec sam mislila otici kod svoje obiteljske lijecnice i nju trazit.
Mislim da bi trebala bez problema dobiti bolovanje jer kad si kod njih čak i samo na pregledu ne možeš na posao (pogotovo ako si jutarnja smjena). Ja sam za sve dane kad sam išla na VV bez problema od soc. gina dobila bolovanje i to čak i bez dokaza. Jedini dokaz da sam bila gore mi je bio ovjereni putni nalog a ni to me nisu tražili. Sigurno će ti se još cure javiti koje su išla na AIH s točnim podacima ali imaš pravo na bolovanje barem za dane pregleda i sam postupak. Šteta što si trošila go za postupak.
Pikam se!!! :mrgreen:
Dočekala sam i to!
evo ja sam još jedna kojoj je dr.A rekao da nazove čim štrajk prođe :)) ovaj mj. smo trebali ponovo u stimulirani IVF, zadnji je bio u 4.mj, nakon toga pokušaj u prirodnom ciklusu u 7. mj ali smo upali u godišnje odmore i opet ništa..nisam se baš nešto razočarala jer sam to i očekivala..ali opet :|jedino što mi je rekao da dođem još jednom na dogovor prije postupka pa sam malo zbunjena:zbunj:
ajvi super,kaj dobivaš?
ja u subotu opet gore,od danas imam uz menopur i cetrotide,nadam se da bu u ponedjeljak punkcija.
cure kakvo stanje gore na VV ....ja cekam mengu treba doci ovaj tj...tj svaki dan i idem gore po pikice...sta mislite hoce li me uzeti u postupak zbog strajka...kod doktorice sam
doktorica je na seminaru do subote
krasno....
Hello curke.... i ja sam čekalica M pa da se opet popnem na ovo naše sveto brdo :-D
pa... sretno nam svima ;-)
Ajvi,super!
Držim ti fige.
Cure,zna li netko primaju li za fet il i za to ovisi o nečemu?
bok svima,
nova sam u ovome svemu pa se unaprijed ispričavam ako nešto krivo napišem.
muž i ja pokušavamo tri godine ostvariti trudnoću ali ne ide. bili smo na pretragama, moji hormoni su ok, ali su mi jajovodi slabije prohodni, a muževa dijagnoza je teratospermia.
naručeni smo bili kod dr. Alebića na konzultacije ali smo zvali danas da provjerimo dali dokotor radi s obzirom na štrajk pa su nam odgodili konzultacije :(
dali VV uopće ne radi ili samo nove odbijaju zbog štrajka (nisam čitala starije postove jer sam trenutno pretužna zbog odbijanja, sad ću se baciti na posao i isčitati šta ste sve pisale)
gizela dobrodosla! nazalost, na vv zbog strajka odbijaju nove pacijente i one koji nemaju dogovoren postupak. sretno dalje!
hvala na odgovoru bubekica.
malo ću se raspitati za privatno.
koliko sam vidjela na VV primaju samo nalaze koji su kod njih rađeni?
mi imamo nešto iz privatnih klinika (spermiogram), a nešto iz vinogradske. dali će mi to uvažiti?
meni je moj ginekolog rekao da hoće, on je i zvao i naručio nas jer pozna dr. Alebića, a sad vidim da je drugačija praksa pa mi nije baš jasno
evo mi smo uz "natezanje"uspjeli za subotu...idemo gore po pikice ako Bog da...ali naravno bilo je mi smo u strajku sta pise u povjesti bolesti sta ovo sta ono,ne uzimamo nove i napokon onda kaze dođite u subotu....mislim.....
bubekica, pričekat ću, možda paralelno odradim konzultacije kod privatnika.
dali mi možeš reći dali na Vuk Vrhovcu priznaju nalaze iz drugih klinika?
ako ne da onda i to riješim dok ne dođem na red, da nebi bilo ja došla pa me sad šalju na pretrage kod njih pa opet čekanje nalaza, pa čekanje na konzultacije isl.
Cure moje evo da vam se javim.. Danas bila punkcija, dobili dvije js. U subotu smo opet gore.
Bubekice da se što prije rijesis te ciste!
Pozdrav svima
sann,super,neka se sad samo lijepo oplode,pa budu blizanci
Bubekice :love2:...I kod mene užas vijesti, na biopsiji endometrija e coli i enterokok, sad sljedi dugotrajno lječenje, venozno...iako ni sama ne znam od kuda krenuti, i kojem dr. infektologu se javiti :-(...pretužna sam :cry:
mury,bubekica :love2:
mury pa jel ima tome kraja , stvarno mi je žao što sve ovo moraš prolaziti
mury :love2: danas sam i ja očajna :-(
Murry, ljubilice, i sve ostale tužnice, da nekog ne izostavim....grlim...
Bubekice...sve znaš....:love2:
ljubilice :love2:...drži se mila!!!
Gizela, dobrodošla. Ako imaš strpljenja, pričekaj da ovo izvanredno stanje, tj. štrajk prođe, jer u normalnim uvjetima na VV sve funkcionira relativno dobro, nema čekanja na konzultacije, lijekove i sl. Ono na što se čeka, a priznaje se samo ako je napravljeno na VV, je spermiogram, odnosno pregled kod androloga. Mislim da neovisno o štrajku možeš naručiti muža. Od ostalih nalaza trebaju ti uredni brisevi i papa (obavljeni bilo gdje) i bilo kakva druga povijest bolesti koju imaš. Gore ćeš još vaditi krv za hormone.
Mury, ljubilice, bubekice :love2:
analoneta :fige:
saan :fige: :fige: :fige:
Uz tvoj potpis mi uvijek suze krenu,radi svih koji nemaju priliku to doživjeti,ja hvala VV,to živim i svima vama isto želim.Zašto si očajna,nisam uspjela uhvatiti?
Mury žao mi je,zbog nalaza,nisam niti znala da može e.coli biti u endomtriju.
Bubekice otkud cista,inače ih imaš ili prvi put?
Svima sretno cure drage.
nije prvi put, bila je jednom kad smo kretali u fet, ali za fet ne smeta, za stimulaciju smeta. inace imam pcos, a tu i tamo se zalomi koja veca, ova postojeca je 4x3,5cm.