Ne skači, nego odmori malo! Hahahaha! Šalim se! Ja sam odmarala prvi dan, dva sata valjda, al sam bila nemirna od uzbuđenja jer sam imala transfer! Samo pomalo veseljko!:-) Imaš kakve simptome već ili ?:-)
Printable View
:lol: kakvi simptomi? Samo sam napuhana, tj puno zraka imam u crijevima :lol: ne znam da li je to od hrane ili od utrica.a zanimljivo je kako me cice bole jos od pikanja..:lol:
Hahaha! Kraj mene je bila cura nakon transfera koja je rekla:"Mislim da već osjećam mučnine!" Malo smo se zezale!:) Da bar!:)
evo da se i ja pridružim... danas mi je 3dnt čekalica bete koja je 28.06. sretno nam... :-)
Sretno I ja isto betu Vadim kad I ti,,,,,,vibram za sve trudne smo I gotovo
Frcka, Zima, vatra i Marnel :fige::fige::fige::fige: za veeeeelike bete!!!
Ostalim curama :kiss:
Vatra ja sam baš mirovala tek sam nakon petog dana izašla iz kuće, ali bilo mi je prvi put pa me bilo strah a očito to nije mjerilo da trebaš mirovati s obzirom da sam prokrvarila 8 dnt, zato sam sad odlučila kad dodjem s FET- a mirovati jedan dan i kasnije sve normalno, samo nemoj raditi kućanske poslove i teško dizati, uf takva sam i ja nemam mira neznam kako sam izdržala.
Možda se jave neke cure koje imaju više iskustva, sretno draga i neka bude uspješno., držim ti fige.
Frcka, Zima i Marcel takodjer i vama cure držim debele fige i svima neka bude sretno.
Ajme za 28.6.!!! Opet nas je više!:) Vatrica 1.7., ali mislim da ćemo sve ranije bar testić, ko će čekat!:rock::raspa::psiholog::lol:
28.06 mi je 14 dnt ali svakako mislim 11 dnt piškiti na štapić... čisto da se pripremim... :mrgreen:
Ima neko nekakvih simptoma? Mene boli (.), ali samo jedna!:-|:lol:
Svi spavaju!:cekam:
i mene bole i to obje... malo stomak osjetljiv... i ništa drugo....
Toliko o mom mirovanju, ja jucer cijeli dan nisam bila doma, ali nisam nista ni radila..sad idem u setnju s psom.. Pa valjda to mogu.. Cure bas smo blizu s vadjenjem beta..i kod mene ce pasti testic prije..
Marnel, frcka,zima~~~~~~~~~~~
Vatra, Zima, Marnel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naravno da smiješ u šetnju! Preporučeno je!:)
ja sam danas vadila betu 13dnt beta 21,6
vraceni 3 dan 2 embrija.
ja uopće ne kontam tu betu... jesi li ti sad trudna ili??? kolika najniža može biti da se smatra da ima trudnoće? baš sam po tom pitanju tudum...
znam ja i sama da je beta malena....
http://drmalpani.com/images//hcg.jpg
Ova tabela je pregled bete kod jednoplodne trudnoće.....
Malena- :fige: da bude sve ok i da se lijepo dupla
vjerujem u cuda....
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
mogu li cure i ovdje još jednom podsjetiti da se upišete, kakvu ste stimulaciju dobivale, kakva reakcija, koji broj j.s., koji broj embrija i da li imate smrzlića. HVALA!
Evo samo da prijavim moju betu tj. moju nebetu :
Čista 0,00.
Ima nula ko u priči.
Teško je, no šta je tu je. Van iz svoje kože ne mogu pa se moram brzo pomiriti sa još jednim neuspjehom i nadam se da je zadnji.
Malena :fige: da sve bude ok i to ti želim od srca.
Sunceko žao mi je
Evo i mene napokon opet na ovoj temi :-) Od danas čuvam tri blastice :-D Beta 2.7 tek...
Vidim da ima puno betočekalica i svima držim fige, nek bude čim više dobrih vibri :fige:
Sunceko zao mi je :-(
Imam jedno pitanjce...da li je itko od vas nakon transfera uzimao išta što bi pomoglo implantaciju? Čitala sam malo strane forume i spominje se svašta od jaja, puretine, oraha ali ne znam koliko je sve to utemeljeno u nekoj realnoj znanstvenoj činjenci. No, ono što se gotovo svugdje spominje je svježi ananas zbog bromelaina, a često i sok od grožđa. Ima li itko kakvih iskustava/saznanja o ovome?
Pomozite! danas 7dnt, pojavila se krv, smeđkasta i grči me trbuh? M? trebam dobit tek u petak, prošli put mi je kasnila čak 7 dana nakon prestanka utrića! Šta ovo značii, sam dobila M tako rano?
mozda je implantacija...
frćka oze biti m, al ne mora. ako krene jace, pij utrice, ali svakako izvadi betu, mozes vec i prekosutra.
Ej ti mali Frcko u Frckinoj busi, ne zezaj svoju majku nego se lipo ugnjezdi da majka bude sretna a i tebi ce biti lijepo..Frcka potpisujem bubi.
Sunceko bas mi je zao..hug
Sybylle ~~~~~~~~~~~ za betu
Ajme sad ću se pojest živa, grči me kao da ću stvari baš dobit!:(
Hvala Bubi, Vatra! Mirovat i utrići, šta sad! Ako ne prokrvarim jače, vadim betu! Uh!
Sunceko baš mi je žao...
Frčka... možda je implatacijsko...
Sad kad Vas vako čitam strahujem od tog 28.06.
sybylle sretno....
Ja se nadam jer nije crveno!:fige:
Hvala!!!
Kod Lučingera sam, u IVF centru.
Ovo nam je drugi pokušaj (oba puta ICSI). Prošli put puna stimulacija (suprefact, merionali), 9 jajnih stanica od kojih su transfer dočekale samo 2 blastice. Ovaj put polustimulirani (klomifeni, merionali) 12 stanica, 3 blastice za transfer, a imamo i smrzliće za "dvije runde" odmrzavanja iako se nadam da nam neće trebati :-)
Frcka zaista ne znam sta bi to kod tebe moglo biti, za M je prerano, tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za implantacijsko
sunceko draga zao mi je
sybylle cuvas 3 blastice, svaka cast za hrabrost, navijam za lijepu betu
Argente, uzela si mi riječi iz usta :-)
Zašto tri, u drugom pokušaju, vidim da si mlada, dijagnoze nisu teške, nemaš x postupaka iza sebe...veliki je to rizik, nije li bar jednu blasticu mogao smrznuti s ostalima?
Sybylle sretno.
Frcka ako ti ostane kroz par dana smedjeg e to bi moglo biti implatacijsko a kod mene je nažalost bilo drukčije, ja ti od srca želim lipi scenarij i navijam i držim debele fige da ugledas super betu.
Miruj i ako se nastavi tako oskudno odi izvadit betu.