November, da nije iscjedak od utrogestana?
Printable View
November, da nije iscjedak od utrogestana?
Od utrića mi je baš onako bijelo i mrvičasto, al ovo je doslovno voda. Ne znam. Blagi grčići i dalje prisutni tu i tamo. Malo sam se smirila u glavi :)
Meni se pojavilo nešto smeđkasto za sad danas 11dnt.jedne blast. Mislim da opet nista
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Sretno Pak. Ja racunam od zadnje menstruacije, a punkciju sam imala 14. Dc tako da mislim da je to to. 02.05. Je bila punkcija.To smedjarenje ti je sigurno hematom, pa bolje miruj. Mene je dr isplašio. Rekao mi da je smedje ok, ali svjeza krv ne.
Pak samo miruj...ja sam imala prvi put to smećkarenje na 5+6 pa opet na 8+4...prvi put bilo od pucanja kapilarica i bila sam dva tri dana malo više aktivna,drugi put od malog hematomčića... I sve je bilo u redu!!
Jedna od cura sto sam spominjala tamo na topiću od Rijeke je isto imala tako na neki 7tj... došla joj je rodbina,dva dana je bila na nogama i treći dan smećkarenje!
Isto kao i meni dva tri dana...mirovala i sad je sve ok!
Samo nemoj paničariti...nego miruj!
Dok je smeđe nema panike!!! I dok nije popraćeno neizdržljivim bolovima.
Ja sam ušla u 20tj...jučer imala pregled....saznala da nosim dečkića...a kao da je jučer bio siječanj i transfer....
Želim Vam svima ubrzo taj osjećaj...neopisiv je...
Ja mirujem čim vidim smeđe. Ne hvata me panika jer cice bole, ne spavam previše, rigam na mliječne proizvode. Dok su ostali simptomi tako izraženi svjesna sam da je to normalno ali me nervira. Ja bi malo uživala
Nadam se da ćemo sutra otkriti dali se primio jedan ili dva malca.
Mtv, jesu li pocele mucnine? Meni nista!
Jutro!
Mene su jučer popodne pokosili nesnosni grčevci, odnosno jako bolno probadanje u maternici, trajalo je par min al nisam se mogla pomaknuti. Užasno sam se uplašila, i onda jednostavno prestalo kao rukom odnešeno. Jajnik me također žigao jučer gotovo cijeli dan.
Jutros opet probadanje ali ne tako snažno, no dovoljno snažno da me probudi.
Oooo November, to zvuci super! Znam da je malo kontraintuitivno, ali takvi bolovi ukazuju na dobro - implantaciju. Drzim fige :-)
Yarmmai - bas sam se neki dan pitala gdje si. U kojoj si fazi, kako si?
I ja sam naravno odmah pomislila da je impl, čak sam uživala iako me bolilo ko sam vrag, no ne znam baš da li je pošto je transfer bio u pon (i tranfer je 3.dan dakle nisu blastice), pa je svakako malo rano za impl...Ali dobro.
Dani idu to je super :D
Školski bi impl trebala biti tek u subotu.
Mene zanima da li se UVIJEK osjeti bol prilikom impl ili može proći i bez toga? Da se pak ne ubijem čekajući bol u subotu :D
Nije rano. Moze te boljeti jos, ali ne mora. Neke boli, neke ne, mene je satrlo bilo 2 dana nakon transfera.
Imala si transfer 3. ili 5. dan?
Joj, da je bar to. Ako je impl ma nek me boli svaki dan koliko god hoće :D
Blastice. Ali velim... Sve je to ok, svaki je slucaj individualan :-)
Mene u ovom uspjesnom postupku nije bolilio uopce, nit sam imama grceve. Samo sam osjecala jajnike i blagi pritisak dolje ali jako blagi. No citala sam svasta kod drugih, tako da je sve to individualno.
Evo mi obavili 1 utz. Imamo 2 GV. Rano je za srceka, kontrola za 2 tjedna ☺
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Jupiiii!!!!
Pak pa to je party kod tebe :* bravo draga! Cuvajte se :)
He he baš party .
Cure držim vam fige da se uskoro druzimo na veselijim temama.
Pak čestitam ti, baš divno! Još kad ti vidim potpis...Uživaj sa svojim bebicama!
Kod mene se sve polako smirilo, jajnici više ne pikaju baš, tu i tamo maaalo, nemam grčeve. Boli me jedino cerviks i osjetim kako je naotečen dok stavljam utriće.
Danas si kupujem donat mg jer me probava malo zeza.
Lice mi je da kucnem ok, nisam buknula kao što inače buknem nakon O.
Pak, cestitke od srca :-D:-D:-D:-D
dobro nam dosla medju trudnice i to trudnice duplica :ghug:
November, ako te zeza probava, probaj uzimati mljevene sjemenke lana i psyllium prašak, meni je to pomoglo čak i kada je donat zakazao :)
Sretno! ;)
Pak,čestitam os srca..neka dalje bude sve školski!!:)
Hvala cure, idemo dan po dan.
Bravoooo pak....tooo... cestitam...mazi busu... ;-)
Pak čestitam ti od ❤ I Zelim da dalje sve prolazi školski :)
Hvala cure
Evo da se i ja javim. Bila danas kod dr. 6 t+ 3 dana. Dakle 3 embrija vracena, sva tri se primila i 3 srca. Vracena mi 3 zbog godina (ove godine cu 40) i 5 neuspjesnih postupaka. Ako netko napise ju- hu, osobno dolazim da ga zadavim. Mozete pisati da sam bezobrazna, nezahvalna ali ja s ovim nisam sretna. Osim svaga po 3, imam i hematom od 3 cm. Dobro da nema 3 hematoma, vec samo 2, jedan veci i drugi manji. Idem sad spavati!
Marijaxy, necu reci ju-hu, samo cu reci da smo sve tu kao podrska za nedoumice, strahove i ostale dozivljaje koji osobito naglaseno dolaze s viseplodnim trudnocama.
Meni nije bilo svejedno cuti da nosim blizance, jako sam se prepala i jos uvijek me strah ne pusta iako su svi oko mene blago euforicni.
Naspavaj se, odmaraj, opustaj se i pisi nam tu i na temi trudnoca i promijeni sad u prvo vrijeme tv kanal kad krene ona reklama za Radensku ;)
Grlim!
Joj ja ti neću pisati ju-hu jer shvaćam da si prestravljena sada. Sve mi mislimo kada odlučujemo dali vratiti jedan dva ili tri da nema šanse da se svi uhvate. Ja sam bar tako razmišljala i unatoc tome što mi je ideja o blizancima oduvijek bila slatka sada me peru razni strahovi.
Polako dan po dan. Neka su živi i zdravi a sve ostalo će se posložiti❤
I ja prijavljujem dva :heart: na prvom pregledu. Osjećaji izmješani :ghug: samo Nek sve ide kako treba,lako je za drugo. Pusa svima
Stipka čestitam!!!
Moja prijateljica je zatrudnila s doniranom js. Imala je u 6 t 2 srca, a u 8 tj jedno. Rodila prije mj dana.
Meni dr rekao da je moguce vise scenarija, do tog da izgubim trudnocu jer imam hematom od 3 cm u promjeru.
Stipka, sretna sam sto je sve dobro. Nadam se da si ti hrabrija od mene.
Marijaxy, ja sam cula dosta slucajeva gdje su zene imale 2 srca na pocetku, a na kraju jedna beba
Frendici vracene dvije blastice, u 8tt jedno srceko stalo.
Mislim,i sama znas da je svasta moguce. Znam trojke rodene iz mpo, niti jedna beba nikad imala problema. Za 2 god mislim krecu u skolu.
Znam jedne mpo trojke koje su vec srednja skola
A bilo na forumu i zena koja je izgubila sve tri bebe
Uglavnom, za sad udahnuti i cekati da vidis kakav bude daljni razvoj situacije
Sto tm kaze?
Ukomiran.
Uff Marijaxy....drzi se i dan po dan. Koliko god grubo zvuči, situacija se jos moze preokrenuti. Hematomi ti ne idu na ruku, stoga polako.
Svi smo mi svjesni da riskiramo blizanacku trudnocu, pa i viseplodnu, potpisujemo papire, slusamo, ali zapravo mislim da nitko od nas ne moze to istinski pojmiti dok se ne dogodi.
Marijax, nama u 1.postupku su vracene dvije blastice,oba srca prokucala-mi u soku,ja jos i ok ali muz nije mogao sebi doci od nevjerice..kao kako cu ja s dvoje djece u pedesetima..
U 8tt jedno srce prestalo kucati,ne zna se ko je bio tuzniji od nas dvoje..danas mi je jos vise zao zbog tog jednog srceka..mom muzu jos i vise..
Hocu reci,normalno da su vam sada reakcije takve,kasnije kad se slegnu dojmovi bit ce drugacije..
Imam vrlo dobru prijateljicu koja je rodila trojke,predivni su,dobri,nimalo zahtjevni i ponekad joj je bilo lakse nego meni s jednim..
Znam da ti to sada nista ne znaci..
Sada guraj dan po dan..
Drzite se
Hvala cure. Dan po dan. Ne znam sto cu sa svojim partnerom. Jos i njega moram tjesiti. Nakon danasnjih vijesti nista ne jede samo puši i šuti.