, i beneton je isto tam?
Printable View
benetton obično pred kraj sniženja ima 30% sniženje + još 20% na blagajni
TeFil - piše na izlogu 50%.
Il mi posalji fotku pa ti pogledam sutra popodne
NanoiBeba- hvala, sutra sam u gradu, pa ću škicnuti. Taj natpis 50% već visi neko vrijme, ali je samo manji dio snižen toliko, ostalo je na 30%.
sutra
žuta srijeda u CITY centar
https://citycenterone.hr/zagreb-west.../zuta-srijeda/
ima li u nekoj od žutih srijeda, avenue mall desetki i sličnih priča ikad popust u zari?
Ugledala sam neku jaknu, ali me malo srce boli kad vidim cijenu, a trebat će mi pa ne mogu čekati sezonska sniženja.
Zara nikad ne sudjeluje u takvim sniženjima, imaju samo ona dva sezonska. :roll: Škrci. :ban: :mrgreen:
Ma nisu loši, ja sam sad cure opremila zimskim jaknama i kaputima 100 - 150 kn :-)
Mozda ju snize, pogotovo ako je zimska. znaju to napraviti, snize početnu cijenu i stave stvari u kategoriju posebna cijena. Inače nemaju nikakav popust osim sezonskih sniženja
Ok, priznajem da im Special prices znaju biti ok. :mrgreen: Ali i dalje stojim pri tome da su škrti sa sniženjima. :mrgreen:
Jesu, za crni petak samo kod nas ništa :-x
Na Dolcu Križevačka mljekara ima maslac u rinfuzi po 40 kn /kg. Razrezan je manje komade
do kad?
nemam pojma. Vidjela sam danas. Valjda do isteka zaliha ;)
Veronika ovaj mjesec ima akciju na maslac, 48kn/kg
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Super sutra idem u kupovinu,danas su već sve prodali.
sljedeći tjedan lidl ima maslac okusi zavičaja na akciji, po 12,99 / 250g.
obično je maslac dukatov (ima oznaku 145), a zna biti i zdenka (oznaka 79)
oznaka se nalazi tamo gdje pišu grami, u elipsi. HR 145 EU (ili isto to sa 79).
dukatov maslac (koji košta dvostruko!) ima istu oznaku 145.
ako vas zanima više, ima u ovom članku:
https://www.24sata.hr/lifestyle/tko-...saznati-542746
Nisam nikad smrzavala maslac...kak se ponaša kad se odmrzne?
I meni. Ja ga redovno smrzavam i nikad mu se ništa nije dogodilo.
ja ga isto vadim iz zamrzivača. sve ok.
kupim kad je na akciji, i samo ubacim na smrzavanje.
C&A odsad ima online trgovinu za Hrvatsku (www.c-a.com), a na prvu kupnju možete dobiti -20% ako upišete šifru: Welcome20hr
Najmanja narudžba 29 eura, do 30.4.
Popusti za uređenje vrta su trenutno u Pevcu https://www.letkomat.hr/pevec/aktual...-22-03-2018-3/ . Pa si pogledajte ima jeftinoh kosilica
Do kad se dobije duplo kupona od 15% u hm?
Do nedjelje 29.tog - piše ti na njihovom fejsu
Story ima kupone za 30%, sutra na american 40%
do nedjelje u jysku 15% popusta na sve što stane u njihovu veliku torbu. torba košta 5 lipa :mrgreen:
Sutra je zadnji dan, da se u DM-u mogu mijenjati bodovi za 15% popusta na jednu kupovinu.
150
Ne kužim? To je nešto novo? Nema više 150 bodova za 15%?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ja gotovo vise ni ne kupujem u DMu (osim macjeg pijeska) . Lovim akcije po Mulleru i Bipi.
Osim što su skupi, užasno mi ide a živce gužva na blagajni. Imaji valjda plaće iznad prosjeka ( čime se stalno hvala) zato jer po dućanima nemaju zaposleno dovoljno osoblja.
Još sam mislilla kkave su to nove kartice. Bome i mene će izgubit ko kupca ako je tako kkao pišete.