ajoj, tek sad vidim, nije me bilo par dana i tuga golema!
crvenkapice :-( :cry: tako mi je žao ne mogu vjerovati, pa ne opet uhhhhh kako ovo nije fer, nije!
MalaMa čestitam od srca na maloj princezici :-*
Printable View
ajoj, tek sad vidim, nije me bilo par dana i tuga golema!
crvenkapice :-( :cry: tako mi je žao ne mogu vjerovati, pa ne opet uhhhhh kako ovo nije fer, nije!
MalaMa čestitam od srca na maloj princezici :-*
Hvala svima na razmisljanjima i stavovima.
Mi imamo jos vremena za razmisliti i donjeti finalnu odluku. Svakako ako sve bude ok a bit ce, ne trebam u bolnicu nego dan prije dogovorenog carskog ili ako bebe budu ljepo okrenute glavicom dole i doc procjeni da se moze ici na vaginalni da idem na prirodni porod kad vec dodje do toga.
Malo sam ja zabrijala sa idejom o prirodnom porodu u nekom friendly okruzenju pa kad mi je doc rekao da bi on isao na carski malo sam ostala zbunjitis. Rekla mi je friendica da me recimo niti jedna babica u austriji ili bilo gdje gdje imaju kuce za porode ne bi uzela. Ne zbog ivf-a naravno vec zbog blizanacke trudnoce. Kako je mare rekla, e da je imati 20 i nesto i urednu trudnocu bez komplikacija to je onda neka druga prica.
Ma kad se samo sjetim sve muke do sada, ako treba dubit cu na glavi i radjati kako god samo da sve prodje dobro i da bebice dodju zdrave.
Cure po bolnicama neka vam vrijeme sto prije prodje i da vam hrana bude sto bolja!
Svim trudnicama big kiss! :-*
Jutro trudnice, serviram kavicu, čajić što god pa se poslužite :coffee:
Moe nadam se da si već rodila svoju gimnastičarku, javi nam se :-)
Bubi, hvala na kavi... Ja svoju jutros popila u čekaoni kod gin gdje sam obavila zadnji pregled u domu zdravlja i dobila uputnicu za trudnicku ambulantu... Baš mi je to sve brzo prošlo,, ali jedva čekam da još tih par tjedana prođe pa da se mazim sa svojom srećicom :) Inače je sve ok, zatvorena sam, curka je vesela, u petak će biti nalaz briseva koji se nadam da je ok jer su svi do sada bili i to je to...
Kako su nam naše dame u bolnicama?
Moe, javi se! :)
Jutro cure, dali ste se kada u toku trudnoće udarile u trbuh, ja neznam šta mi je ali u poljednje vrijeme sve mi ispada iz ruku.
Danas mi je fen pao i udario me u donji desni dio ispod pupka, malo sam zabrinuta. Nadam se da neće naštetiti mojoj bebici.
Ma kakvi butterfly, bebe su dobro zaštićene u maternici, da im je tako lako naštetiti ne bi se rađalo tako puno živih i zdravih beba.. ja sam isto pala na guzu i leđa negdje oko 12 tjedna ili malo kasnije pa naravno da nije bilo ništa, to bi trebao biti znaš koji udarac na trbuh da se stvarno nešto dogodi
hvala ti mimi, svega me nekako strah. Pusa
Moe je jutros postala mama!
Pozivam vas u čestitare http://forum.roda.hr/threads/80621-M...40#post2428240!
Drage moje imam jedno pitanje za vas. Uglanom u 11tj sam trudnoće i sinoć sam prokrvarila, bila sam na hitnoj i sa bebicama je sve u redu uredno se razvijaju i srca kucaju. Danas opet krvarim i imam ugruške, dr mi je jutros rekao da pricekam 2-3 dana da vidimo hoceli se zaustaviti, on smatra da nije posteljica sjela kako treba. Meni je to krvarenje obilno, imali tko od vas sa sličnim iskustvom. Hvala unaprijed..
Hedoniza ja imam isto iskustvo. Prokrvarila sa 11+1. To je bio petak. Odmah sam zavrsila na hitnom pregledu u bolnici. Rekli mi da mirujem I nastavim sa istom terapijim (bila sam vec na utrogestanima) + normabel. Sutra dan mi je izasao ugrusak velicine pola sake. Ja sam bila sokirana I uvjerena da su to malci izasli. Ma grozno. Opet otisla u bolnicu kad tamo dva srca jos kucaju. Ali dr ne vidi zasto krvarim. Doduse ovaj drugi je rekao da predjem na duphastone I ostanem u bolnici ili doma na strogo mirovanje. Odabrala sam lezati kuci. Uglavnom nakon neka 3 ipo tjedna sve se smirilo. Vec nakon 7 dana rijetko bi
bilo friske crvene krvi, vecinom smedjarenje. Moj soc ginic je rekao da mi je posteljica nisko I da nije skroz formirana, odnosno uhvacena. Ja mislim da je mozda bio hematom. Jer mi posteljica ne objasnjava toliki ugrusak.
Sad smo 22+4.
Miruj, lezi I slusaj doktore. Gledaj neke opustajuce filmove, serije, citaj knjige...Mislit cu na tebe. Bit ce sve dobro.
Legal,hvala ti puno na odg, ista stvar je i kod mene izletilo mi je malo više tih ugrušaka, ali maloprije mi je bas veliki izasao, sad mi se cini da je malo stalo ali vidjeticemo.. Dr mi je rekao da ako su bebe ok da ne treba praviti veliku paniku, uzimam isto utrogestane, sad mi je jos dao eritromicin. Uglavnom nemam nikakvi bolova, vrtoglavica, ne osjecam se lose. Bit ces mi sad zvjezda vodilja.. Nadam se da ce i meni biti sve u redu. Sva sam u soku..
Hedoniza, nekako sam propustila tvoju objavu trudnoće. Čuvaj se i neka bude sve dobro! :fige:
Draga Konfuzija, nisam ni bila nikako na forumu.. Evo molim se za svoje dupliće... Hvala ti..
Čestitam Moe na bebici , curke vama kojima je ostalo sitno držite se i nedajte da vas da izdrogiraju i induciraju prije vremena! Hedoniza miruj i sve bude ok drzimo ti:fige: za dalje!
hedoniza nek se sve posloži što prije da možeš dalje uživati sa svojim bebicama :fige: Samo odmaraj i bit će sve ok.
Hvala vam drage moje na zeljama i dobrim vibrama, nadam se da ce ovo krvarenje prestat da ne zivim u ovoj nedoumici i strahu..:gaah:
Hedoniza, želim ti da bebice budu dobroii da ti čim prije prestane krvarenje... Drži se! Sretno!
Piki, draga, da već je toliko vremena prošlo... Meni nekako proletilo... Kako si mi ti?
O Hedoniza, čestitam i dobrodošla!
Hedoniza nek ove poteskoce sto prije prodju da mozes uzivati u trudnoci :-)
Znas sta Maco, vec danima sam u soku kako je tvoja trudnoca proletila.. Sjecam se kad si stavila u potpis da beba stize u 6. mjesecu (svi uglavnom imaju tickere) i to mi se cinilo tako daaaalekooo, a vidi sada ;-)
Dobro jutro drage dame i dobro jutro mrvice! :) evo da nam i ja "skuham" jednom kavicu, čaj, kakao... Što god vam srce poželi! :) želim vam lijep dan bez ikakvih problema i sa veselim mrvicama pod srcem!
Evo mene opet s pitanjem, od jučer sam već tri puta primijetila da mi se trbuh skupio u loptu - gornji dio ispod prsiju kao da je netko spljoštio prema dolje pa trbuh dobije oblik lopte - potraje kratko i opusti se, ne boli samo je užasno za vidjeti kad ne znaš što se događa. Jesu li to BH kontrakcije ili? Ovo su u zadnja dva i pol mjeseca treća vrsta kontrakcija koje doživljavam, pa koliko ih ima???!!!
anddu i meni isto tako izgleda trbuh,skroz cudno da,skupi se ko u loptu i otvrdne jedno minutu i prodje..izgleda onako mali kad se skupi ali to su BH meni je tako dr rekla
Upravo to, kako si opisala Hope. Ma i mislila sam da su BH kontrakcije ali skroz mi je to čudno izgledalo, odjednom mi se trbuh smanjio. Vas dvoje, kako ste?
ma da to su ti BH,meni je tako vec jako dugo i bude bas smijesan trbuh,ne brini:)mi smo danas 37+6,bila na ctg-u sve mirno zasada,vidjet cemo kad ce frajer odlucit izaci samo mi je trbuh jaaako visoko josa vi kako se drzite?nas dvije imamo isti dan termin cini mi se:)
Da, isti smo dan :-). Osim tih kontrakcija, i lažnih trudova prošlog petka sve je čini mi se ok. Pregled tek u ponedjeljak pa ćemo vidjeti što i kako dalje
i ja imam u ponedjeljak pregled:)na zadnjem sam bila zatvorena ko sef narodne banke:)vidjet cemo sad kako ce biti
Drage moje evo da vam se javim, danas mi je krvarenje potpuno stalo, mozda malo ima skroz ali skroz zanemarivo. Sretna sam radi toga i nadam se da od sad pa nadalje ce napokon biti sve u redu, dr mi je odredio do daljnjega strogo mirovanje. Hvala vam na potpori i lijepim željama. Svim tudnicama zelim školsku trudnocu i da uzivaju u njoj..
hedoniza samo tako nastavite, odmaraj i nek su crveni dani iza tebe! :klap:
Ja sam danas bila na pregledu, prema uzv danas smo 12+4, vrlo živahni, veliki 6cm, NN je 1.4 (nadam se da je to ok). Obavila kombinirani a rezultati će stići poštom. Baš sam sretna. Svaki put me uzv iznenadi. Nisam mislila da će se bebica toliko vrtjeti, lijepo je za gledati i potpuno uživati te (nažalost samo :-() 2-3 minute :zaljubljen:
Muma bravo za bebicu da lijepo raste,moj uz je tek 24 poludit ću do tada!za kombinirani nema sraha vjerujem da će bit uredu!!!!!!!!!!inače kako si,jel ti se vidi trbušćić?
Vidi se vidi željkice, neki kažu da je samo malo ispupčen a neki kažu da je baš veliki za tu fazu. Samo nek raste. Još čekam da se lijepo podigne i zaokruži 8-). Kako si ti?
malo ću se nepozvana uključiti u raspravu o veličini trbuha :mrgreen:
moj je već lijepi trudnički, više se ne može reći da sam se napuhala od jela.... baš se vidi :-D. a danas sam morala i piercing iz pupka izvaditi, bliži se amnio a ubod će biti tu negdje, baš si sad čudno izgledam u ogledalu bez piercinga :unsure: iako sam ga stalno gledala kad bi bila u postupcima i jedva čekala da dođe trenutak skidanja sad mi nekako teško :lol:
Evo da se i ja ubacim na temu veličine trbuščića. Moj se itekako vidi za ovih 9tjedana :) :)
I meni doktor prekjučer dao papire ako hoću ići na triple test i ove ostale testove ali ja odlučila da necu ništa raditi osim mjeriti nuhalni nabor. Jel nedaj Bože ako testovi ne budu u redu na amino ni ne pomišljala ići. A ti testovi su svi dosta nepouzdani.
bravo Muma!
moj trbuscic se vec od proslog tjedna jako vidi
izgledam kao na pola prve trudnoce :-)
u drugoj trudnoci mi je ispao u 9.tjednu, a sad vec u 8.tt
stanem samo u trudnicko, za ne povjerovati...
Koliko sam lijepih proljetnih hlača maknula na stranu, al nije mi žao :-) Samo nek nam trbuščići rastu :-D MM mi svaku večer diže majicu i gleda ga. :zaljubljen:
I da, zaboravih pripomenuti, i dalje crinone i no sex. Unatoč tome što je sve savršeno od početka. Nema veze...sve za bebicu!
drage moje, evo na brzinu da vas samo pozdravim! šaljem svima puno~~~~~~~~~~~~ za sve. nek su vam mirne trudnoće i da što prije držite svoje zamotuljke. moj zamotuljak sad malo spava pa imam koji tren. inače smo po njenom rasporedu.
moe čestitam na rođenju mini moe!!!!!!!
nisam stigla sad čitati stare postove pa mi oprostite ako sam nekog ili nešto zanemarila.
puse od moje male L i mene <3
Hvala na cestitkama. Poseban pozdrav mojim terminusicama koje cekaju dan D. Divno je biti roditelj! Ljubim vas sve!