Ja sam dm prekrižila kada sam kupila parfeme, a dobila vodicu. Tak da, briga me za kartice. Tamo kupujem tablete za sinov aparat za zube, cimet za muža i maramice u kutiji. Mjesečni trošak od cca 50,00 kn. Za to mi kartica niti ne treba.
Printable View
Ja sam dm prekrižila kada sam kupila parfeme, a dobila vodicu. Tak da, briga me za kartice. Tamo kupujem tablete za sinov aparat za zube, cimet za muža i maramice u kutiji. Mjesečni trošak od cca 50,00 kn. Za to mi kartica niti ne treba.
U dm idem samo kad baš moram. Bipa svaki vikend na nešto ima vikend akciju 30% i to se definitivno više isplati od akcija u dm-u.
Baš me zanima hoće li u City Biti opet 15 posto za iznad 200 kn
Biti će
a nekad ima bipa nekad ima dm..mislim da je to po dogovoru
Eto ja taj rođendanski nisam dobila,osim ako sam trebala osobno otići u bipu,što nisam.to se dobiva poštom doma?
rodjendanski dobijes pri prvoj kupovini u bipi nakon rodjendana, ne salju postom nista.
Da, mislim da je rok 3 mjeseca nakon rođendana da se ode u ducan i nesto kupi pa se dobije rođendanski 15%. Vječito ga kombiniram sa vikend akcijom 30% na sve za zube pa se nakupujem curaprox cetkica za smijesnu cijenu.
Ima gdi Ivekovićev sok na akciji?
Trebaju mi okviri za dioptrijske naočale, zna li tko za kakav popust ili ima preporuku za neku optiku koja ima dobar izbor?
Ako ti dubrava nije daleko onda optika kobačić
Preporucila bi Opto centar, vlaska 64
Ja bih preporučila ovo https://www.zennioptical.com/
Rade i po receptima.
Imaju sve što i naše optike, ali nekoliko puta jeftinije.
Ovi su isto odlični https://www.selectspecs.com/
Za ovaj tančin prvi prijedlog moraš bit sigurna da ti paše veličina a tek onda kupiti,ne stoje svi okviri dobro na nosu
Može se uploadati svoja fotografija i na njoj isprobavati okvire.
Zna netko, da li je krenuo benetton sa sniženjem?
Mango kreće od srijede. Reklo mi u trgovini.
H&M 2+1 na već snižene stvari.
s.Oliver -20%
Tezenis -50% ali ne i na badiće.
Humanic u West gateu -50% na sve, jučer je bio kilometarski red za blagajnu. Nisam ništa kupila jer mi ne treba, ali vidjela sam uistinu dobrih stvari.
Zna li netko kada bude sniženje u Narodnim novinama? Prijateljica je prošle godine kupila šk. torbe jako povoljno pa bih i ja rado ove godine. Na web shopu još ništa
Neki dan smo mi kupili torbu u NN - ne na sniženju. Ima nekih ruksaka i torbi na sniženju, ali ne baš puno. Oni su već u novim kolekcijama.
ok. Hvala vam. Jurim u ponedjeljak u nn
Vezano uz cijenu, prošle godine smo kupili klincu, a neki dan klinki iste ruksake (različiti uzorci) i cijena se razlikovala za par kuna. Znači taj tip ruksaka ima istu cijenu već godinu dana.
ja se sjećam da se pričalo da je u Remetincu veći izbor, za cijene se ne sjećam jer ne kupujem baš u NN.
ja sam proljetos kupila skolsku torbu u Remetincu na dosta velikom popustu. Hoce li biti jos popusta prije skole, ne znam. Nazovite i pitajte. Obicno su takve stvari svake godine iste. Ali da ima daleko najveci izbor tamo od svih NNova - to stoji.
Mi smo obje torbe kupili kod Džamije. Za Remetinec mi je ovo prvi glas.
U H&M Sva kozmetika ( sminka, lakovi za nokte...) koja je snizena sad ima cijenu 7 kn. Do prodaje zaliha.
Vidim da ima popusta u dm 15 posto iznad 200 kn
Pa 30 posto na već sniženo u Ca
Hervis sniženje 20 posto na Hervis karticu
Znači li to da je ovaj vikend vikend sniženja,ili će bit još koji vikend?
Jel neko bio u West gate,zanima me ima li popusta u torbe i to?
Do danas je to bilo u onim dućanima koji rade i nedelju