Nama, Pevec...možda.
Printable View
Gdje povoljno kupiti bijele metalne nosače za balkonske tegle ( one duguljaste žardinjere) i takve tegle/žardinjere cca 50-60 cm duljine?
Gdje kupiti goblen za dijete? U Osijeku smo.
mislim da ih ima u Mulleru. Moja dobila za poklon i eno stoji neraspakiran.
Mozda u Bagatu u Zupanijskoj?
Hvala.
S obzirom da mi treba 10+ komada, cijena mi je dosta bitna.
Gdje kupiti prazne pečene princes krafne? Klinci se nabrusili, a meni riknula pećnica :roll:
svijetleće tenisice za dečke, srednja klasa - ne Geox po 600,00 kuna...baka i deda žele klincima kupiti za rođendan ( blizanci ), ali da nisu one najjeftinije
meni žao što ih nisam upiknula kad su bile u Lidlu
Lješnjake, a da nisu po 140 kn/kila?
Ja kupila u intersparu po 120. Njihovo pakiranje po 100 grama. Nema jeftinije jer je prosla godina bila katastrofalna za uzgoj, pa ih nije ni bilo.
Gdje kupiti helly hansen jaknu, po mogucnosti da nije online, ima li gdje za isprobati?
Gdje naći kavez za zeku (malog) po normalnoj cijeni?
... kopče za dječja kolica. ono čime se dijete zakopča kad se stavi u kolica. meni su pukla, pa trebam zamijeniti.
tipa ovo, al ne mogu toliko čekati: http://www.ebay.com/itm/Baby-5-Point...item43d9d14d21
Gdje gledati/kupiti lagane crne trapez hlače?
Gdje kupiti povoljno mrezaste vrecice?
Rupice ne smiju biti prevelike, ali vrecica mora biti prozracna.
I takodjer sam htjela pitati da li je netko u H&M-u vidio patike "starke" sa uzorkom leptira?
Gledala sam online, ne vidim - to je kolekcija proljece 2014.
Moja ima broj 37, ali joj se toliko svidjaju da bi ih htjela imati i u broju 38.
Gdje ima i dali ima kupiti pokrivalo za jaje as.imamo abc design 3tec kolica 3u1 ali na jajetu nema onog sjenila/pokrivala iznad glave.
Gdje ima za kupiti kvalitetnih skarica za nokte? Vazno mi je da su tanke, precizne i da dobro rezu i zanoktice, kozicu oko noktiju. Mogu biti i skuplje, samo da su dobre.
Jel netko zna gdje bih mogla kupiti jestivu pokrivku za tortu Frozen?
,
kupila u nedjelju jedne u DMu....vratila ih u ponedjeljak.Citiraj:
Cathy
http://forum.roda.hr/images/misc/quote_icon.png Idnom prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png
Gdje ima za kupiti kvalitetnih skarica za nokte? Vazno mi je da su tanke, precizne i da dobro rezu i zanoktice, kozicu oko noktiju. Mogu biti i skuplje, samo da su dobre.
Ima u Mulleru. Vidjela sam i u DM-u. S time da sam ja kupila u DM-u jer mi je trebalo za nokte a ne za kožicu.
Imaš pojedinačno pakirane, i u Mulleru su osjetno skuplje.
kako su pojedinačno pakirane, ustvari ne vidiš kakve su dok ih ne otvoriš.
ja tražim tanke za kožicu, ne za nokte...i ove u DMu nisu niti jedne ok.
za Muller ne zna ali moja sljedeća postaja biti će Nama...tamo sam prošle godine kupila jedne za poklon i imam info da su super i da se i dalje dobro drže.
da...definitivno ne znam ovo višestruko citiranje...
U magic baby sam pitala i imaju samo od maxi cosi oko 120kn.ali nije lipo zategnuto.
Ako saznate da netko ima staro as jaje abc design,risus da bi odgovaralo javite.pa da kupim samo to sjenilo iznad glave sto dode na jaje.ili ako ima u nekom ducanu.jer zenska kaze da se moze naruciti alo bi cekala priko 5mj.
Zna li netko gdje ima za kupiti sok Sunquick?
Prije ga je bilo u Getrou.
Zna li itko gdje mogu kupiti oreo kekse?? Nema ih ni u intersparu, ni u plodinama ni u konzumu ni u kauflandu....:cry:
Ja sam nedavno imala potragu za njima isto po cijelom gradu jer su mi trebali za jedan kolac...u muelleru sam ih pronasla..
podnicu za krevetic??
Gdje kupiti (hm, i kakve) gacice za musku guzicicu od dvije do tri godine? Imaju li neki ducani povoljna veca pakiranja kao npr. M&S svoje predobre bodice?