Frcka super, to miriše na dobro, držim ti fige sretno
Printable View
Frcka super, to miriše na dobro, držim ti fige sretno
Frćka ... skoro sam i koru pojela.... ali mi mm nije dao... hahahahaha ... ovo tvoje mi miriše na bebača... :-D sretno....
Pozdrav svima! Evo i mene tj. nas :-) među vama. Danas mi je 2dnt male smrznute morule. Dobro se osjećam osim kaj sam jaaaako napuhnuta (valjda zbog utrogestana). Ne radim pa se uglavnom odmaram, malo migam po stanu i 2xdnevno prošećem 15 min po kvartu. Betu vadim 01.07.
Svima skupa nam želim puuuuuno sreće, strpljenja i dobrih vijesti:fige::fige::fige:
elen nakon fet-a nema potrebe za mirovanjem. naravno, izbaci treninge i dizanje teskog, ali sve ostalo je dobrodoslo zbog cirkulacije.
Thx Bubek..ja sam inače dosta "nemirna" al po ovoj vrućini a i zbog uspavljujućeg djelovanja utrogestana mi se ništ neda tak da puno čitam, proučavam recepte i gledam tv. Al za vikend smo isplanirali mali izlet u neku šumsku hladovinu :-) Pozz uz zdjelicu hladnih i slatkih trešanja
Elen ~~~~~~~~~~~~
Ja ne mirujem nikako.... Isti dan nam je beta
Ej Vatra :-) nadam se da bumo dan ulaska u EU pamtile po vatrometu sreće :-)
Ali mislim da bum ja i prije testirala stanje :-) ...sve zavisi kak bu drugi tjedan
Elen i meni je dr rekao da se barem zbog neceg velselim na dan ulaska..he he..ja cu piskiti test 29.6.
Elen:fige: Pojačavamo ekipu čekalica bete i EU!:lol:
Evo nam svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Smijemo li se nakon transfera kupati u moru?
Frckaaaa... Ulovi me, kupit cu ti novine.... :lol:
Dani to i mene zanima, jer mi je more pod nosom a kuham se..
Dani, ja sam sad citala da nije dokazano sa kupanje u moru utjece na implantaciju embrija, vec da se preporucuje lagano plivanje zbog cirkulacije..eto..idem se ja sutra bućnut..
Cure betocekalice di ste??? Nekih novosti, nesto?? Evo nam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kod mene ništa... simptomi nula bodova.... osim bolnih (.)(.) al ti je od utrića.... ma neznam šta bi uopće mislila...
cure, sve nedoumice oko ponasanja nakon transfera rijesite sa svojim doktorima kako si kasnije ne bi predbacivale. osobno smatram da kupanje u moru ne utjece na ishod postupka, naprotiv, dobro je za cirkulaciju i opustanje.
Danas 10 dnt! Napraviti test ili ne?:joggler:
10dnt i to su bili 3 embriji vraceni 3. dan nakon punkcije?
Test bi mogao pokazati plus ako si trudna, ali isto tako ako si trudna nekima je 13. dan nakon punkcije jos uvijek bio minus. Da rijesis nedoumice, mozes izvaditi betu, ona mora pokazati ako si trudna odnosno ako nisi trudna takodjer.
SRETNO!
Ja sam jedna od onih koja vrlo rano testira, meni su testovi bili pozitivni i 10., 11. i 12. dan nakon punkcije.
Da, 3 dan nakon punkcije! Uf! Betu ne mogu do ponedeljka jer danas radim, popodne za Zg, bit ću tamo u karanteni do subote zbog posla, tako da beta tek u ponedeljak! Ajooooj! Možda da probam jedan pa ako je - zanemarim? :) :joggler:
Hvalaaaa!:)
Draga, cekaj ponedjeljak, vecina dr savjetuje 15 dan... i strpljen je spasen... i kud ces u zg po ovoj vrucini?
Na temelju svog iskustva sa sjenama i malom betom na 11 dan od punkcije predlazem ti da se postedis testova i, ako si jako znatizeljna i nemirna - izvadis betu. S druge strane mali znatizeljko koji voli upisivati nove trudnice na listu se javlja i vice - pisaj test :lol:
Frckaaaaa!!! I???
Vatrice čekaj još malo! I nemoj zaspat, vidim da si budna od 4! Totalno si smirena ha?8-)
Ma nemam pojma koji mi je da se budim tako rano..ne spava mi se..a kao smirena sam..he he..a stalno se osluskujem da li bi sta cula ali nis..jos sam sinoc sanjala da sam prokrvarila..:lol:
Ajde cekam te!! Drzim :fige:
Frčka mani je test pet dana prije bete bio negativan i bila sam jako tužna i plakala sam cijeli dan i ništa nisam jela nije mi bilo do života a ustvari moja mrvica je bila u meni,tako da se strpiš i čekaj betu....imam osječaj da če bit sve OK
pozdrav za sve clanice...
ovdje sam nova,zelim podjeliti sa vama svoje iskustvo a i cuti vase misljenje!
Radila sam prvi put op u martu,nazalost bila je beta 0,sada sam radila i danas mi je sedmi dan,nemam nikakve simptome mozda nekad u toku dana me malo ko bocne al nista vise ,neznam sta rec dal je to dobro ili nije i dali je neko nakon op primo pregnyl 1500 drugi,peti i osmi dan eh ja sam sad tu terapiju dobila a uzimam i utrogestan 3*1. 27-og idem da vidim betu,ma da sad u nedjelju mi je 26-ti dan ciklusa i nadam se da ce me ovaj put zaobici ...
Merssi dobrodošla! Ja ti mogu samo poželjet sreću i držat:fige:, prepuštam te curama koje su imale isto iskustvo!
Ajoj ajoooooooj pojavila se ful blijeda, jako blijeda druga crtica! Šta sad? Ponovo sutra? Greška testa? Il je ja samo vidiim? Ajme šta mi je ovo trebalo!!!
Frćka :fige: sutra ujutro ponovi i da bude još tamnija :fige:
daj fotku? koji test? crtica je crtica :-D
Hvala Frcka, zelim ti sutraa pozitivan test i sve najbolje... i koji ti je dan ?
GraviGnost mini! A jesam ga našla! Ajooooooj! Moram ponovit ujutro, ne vjerujem! Šta je moguće da sam trudna? Šta je stvarno moguće? Ajme past ću u nesvjest!
FRĆKA!!!!!!! pa naravno da je moguće!!!!!!! super super super....
padni :-)
Slikala jesam, al neznam stavit sliku, mislim da sad neznam disat! Udahni izdahni! Držite mi fige da nije neki glupi test, joj sutra ujutro u Zg ponavljam! A sad ću izludit! Ma jel može biti lažno pozitivan?