za vikend je u CA bio popust na sve već sniženo. traje li to i dalje? nemam više fb pa da ih tamo pitam.
Printable View
još danas
Piše do 22.7.
zanima me štapni mikser, može i onaj s sjeckalicom, ima li gdje na popustu?
e to sam čekala, ima tog na face ili negdje službeno?
ima li i kakvih sniženja za torbe i ruksake već sad???
je vidla sam na face. baš me klinka žica neke stvari , rekla sam pričekaj koji dan
Idem sutra pa vidim ak ima kaj ok ako ne opet ok
Kupili njoj hlače triletvrt dve majice,klinci kratke hlače i velikom isto kratke
http://www.mueller.hr/fileadmin/moun...n_09082018.pdf
sve šk. torbe u muelleru 25 posto snižene uz kupon
Cinestar 14.8. - ulaznice su 10 kn
A valjda je i Cinestarov rođendan.
I vjerojatno ne vrijedi za 3D ili 4 D, treba provjerit
Sport Visions
Vikend akcija
-30% na pune cijene i već sniženo
Pri kupnji 2 ili više predmeta
I Hervis ovaj vikend ima akciju na obuću
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Ima li možda netko kod za popust u Konzum webshopu, ako vam ne treba please na pp?
ds
Zna li netko hoće li skoro Gloria ili Story kuponi?
mislim da ovaj tjedan idu Glorija kuponi
Zna li se za koje je to dućane?
Nedavno sam kupila neki poklon u benettonu u Avenue Mallu, i prodavačica mi na kasi lijepo kaže da ima kupon za benetton u Story, da si odem kupiti i da ću dobiti popust.
Ja odem, dobijem popust, i vidim da ima kupon i za Ullu Popken, u kojoj sam netom prije toga kupila prilično skupe hlače i majicu (trebalo mi za neku fol svečanu prigodu)
A ove zločeste prodavačice u UP mi uopće nisu rekle za kupon :gaah:
Mima, ja sam sad kupila, mogu ti poslikati, ak mi daš mob
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ma samo mi reci ima li za benetton
Jok
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
:-( ah šteta. Vidjela sam neku košulju-haljinu za malu, dosta je skupa pa bih rado da ima popusta. Hvala ti.
imam i ja kupone, ako netko treba.
ima li kupon za tom tailor?
hvala! ovo je valjda prvi puta da nema TT.
ca -% do nedelje
Ima li neegdje neko posudje od inoxa na skizenju, naljepnicama ili slicno? Junior mi je potopio serpu u moru i to onu u kojoj najvise kuham... :roll:
Jesu i vasa djeca stetocine tog tipa?
Jesu. Moj sve pregori
Evo otkrile ste mi toplu vodu s ovim kuponima.
Potopio šerpu u moru? :lol:
Evo link da vidite koji su popusti s Gloria kuponima: http://katalozi.net/gloria-kuponi/gl...oni-rujan-2018
Oso brodom pa mu ispala serpa u debelo more. Tu je jos i moja stara umijesana u tu rabotu. Naime, on ima zabranu iznosenja posudja iz kuce (ne, ovo necu objasnjavat nikad). Moze uzimati samo posudje i pribor iz ljetne kuhinje. I tako on htio uzet serpu iz ljetne, al moja mama nesto kuhala u toj pa mu dala serpu iz neljetne kuhinje... Kako mi je on nesto muljao, nazvala ja nju i pitam di je serpa. I onda mi ona kaze da je na dnu mora. I da ona to zna, i da mi je trebala reci, al mi ipak nije rekla...
Ne znam ko je ludji.
I sad ja kupujem serpu. Po mogucnosti na popustu. Moze i rabljena, ako netko ima visak serpu od moslim 3 litre, inox. Da pase Zepterov poklopac.