gravignost mini je najbolji moguci izbor iz nasih ljekarni. bez brige - lazno pozitivan nije. sliku stavi na
http://imageshack.us/
Printable View
gravignost mini je najbolji moguci izbor iz nasih ljekarni. bez brige - lazno pozitivan nije. sliku stavi na
http://imageshack.us/
Frcka i blijeda crtica označava trudnocu, juhuhuhu baš sam sretna zbog tebe, ujutro opet ponovi i sssrrrreeetttnnoo.
he he, gravignost mini je jaaako dobar izbor!!!
kod njega nisam skužila evaporacijske, tako da.... :-)
koji ti je dpt? meni je na 10 dpt, ali jutarnji urin, bila već lijepa crtica
ajd stavi kak je bubek rekla
jel tanka ili debela?
Frćka :fige: da staviš fotku pa da skačemo :-D
Frćka, meni je gravignost pokazao plus 9dnt trodnevnog embrija, na večernji urin
Čestitam na dobrom početku, sada hrabro dalje
Frckaaaaaa!!! :-D crta je crta!!! I ja disem duboko zbog tebe!!! Jeeeeeeeeeeee!!!!!
I ja cu si taj test kupiti, kod nas je 14 kn, iako imam i neki iz mullera. Ajme Frckaaaaa!!! Uh..koje uzbudjenje dva dana za redom kod mene ..ona moja frendica sta je popiskila + jucer joj je beta bila 641.. Bas me veselite!! A sad nastavimo niz ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrci ja mislila piskit na 13 dnt ali a sad se vec premisljam da i ja napravim ranije...
Idem na utric! Zivjeli!! :lol:
Pokušavam sliku stavit, ajooooj! Debela je crta, 10dnt! Urin od maloprije!!! Ajoooj!
Frćka....ajmeeeee :-D
Frćka, dobar početak!
i ja šaljem~~~~~~~~~~~~~~za dalje...
http://imageshack.us/photo/my-images/811/jowh.jpg/
Jesam uspjela? Jel se šta vidi?
http://img811.imageshack.us/img811/6387/jowh.jpg
il je ovo? direct link
Eto Frćka jesmo ti rekle kako je ona žilica nakon transfera bila dobra stvar, to je to čim imaš crticu je dobro, samo treba vidjeti kolika je beta a nadamo se da će biti velika
Vidi se i slabija i punija. trudnice :-D:-D:-D
I to nisi radila s 1. mokraćom? Koji ti je ono dan nakon transfera*
Ma super se vidi!!! Ti si trudna Frćka!!! Ajde po betu ujutro.. Juhuuuuu!!!! :-*
Ne, maloprije, 10 dnt! Ajoooj da nije lažnjak! Beta tek u ponedeljak jer za dva sata krećem u Zg, a pakiranje ništa...Ajjjoooo!
to uopće nije blijeda crta, to je crta!
sutra put pod noge i po betu!
Ma ja bi napravila sutra betu u Zg privatno di ćeš čekat ponedjelja, to je velika stvar
Mravak, Žužy, Bubekice,Merssi, Ribice, Tonkice, Ginger, Muma, Vrci,Vatra, Želimo-bebu,Amazonka,Ruthy, Mala Mimi valjda nisam nikog izostavila! Mi svi plačemo jer smo mene bili otpisali, zato tu i skakućem stalno, tako mi lakše! Nadam se da je ovo dobar početak i da će nastavak biti još bolji! Ajme oprostite što sam se ovako spetljala, ja ne mogu vjerovat da je ovaj test moj! Znam da ima sad...beta, jel slučajno... da sve dalje bude ok! Al korak po korak! Kupit ću sve testove u apoteci i ujutro ih par pregazit!:lol: Moji svi plaču, a ja zajedno s njima, a svih nas strah, ne mogu vjerovat! Ajme cure hvala što se veselite samnom i što kažete da se crta vidi!:-D
MM i ja bi, ali sam u karanteni od 8.30-13.00 i od 14.00-19.00! Nesmijem izać! Ajoooj! Poludit ću sutra, sve ću pogriješit!
Frćka draga čestitam :-D
samo hrabro i bit će sve super
Ajme Frćka pa to su crte i pol!Ti si trudna :yes::-D
Nadam se da ne gledate onu manju s omota kutije, moja je gornja iznad?
Lara 39+:*
Draga Frcka ja sam sigurna da si ti trudna i slobodno skaces od sreca, crta se vidi za razliku od mog testa danas (imale smo punkciju isti dan) kaji ima samo jednu crtu. Drzim :fige: za veliku betu.
Frćka tooooooooo draga ma vidi se crta :-D:-D a sad :fige: ručnonožne za veliku betu!!!!!!!!!!!!!!!!
Frcka lijela crtica! Betu mozes izvaditi privatno i iza 13h. Drzim fige!
Inace, sto se tice jutarnjeg urina, meni nikad ti jutarnji nisu bilo tamniji od popodnevnih.
Frćka draga, pa šta ja ovo vidim, dođem s posla i vidim tvoj post u kojem piše "jako blijeda druga crtica", pa Frćka moja draga, ti si naša novopečena trudnica, test može biti lažno negativan, ali ne lažno pozitivan. FRĆKA ne mogu vjerovat, tvoj ČETVEROSTANIČNI BORAC se izborio, moram poskočit za tebe :-D:-D:-D. A sada samo strpljivo, kad ćeš vadit betu?? Ne mogu ti opisat koliko sam radosna zbog tebe...
Kako ste vi sve divne! Evo opet mi se plače, a tek sam se našminkala! Beta ipak tek u ponedeljak, puštaju nas samo sat vremena da pojedemo, a negdje smo na Trešnjevci, s busom nas tamo dopeljaju! Uh ko će izdržat! Joj da beta oće bit dobra, velika, rast, duplat se... ajme držite mi fige!
Frcka!frcka!frcka!frcka!
Crtica je bas prava!
:-D :-D
Pozdrav svima... evo da i tu prijavim svoj neuspjeli pokušaj. Danas mi je 8 dan od transfera 2 mrvice. Transfer je rađen 5 dan ali nisu bile blastice :((
Kako je MM bio nestrpljiv jutros smo radili testić i on je nažalost negativan. Već sam se isplakala i sad idemo dalje.... Menge nema,iako sam danas
primjetila mrvicu smeđkasto- rozkaste sluzi na wc papiru ( sory na slikovitom opisu) i sad ništa. To sigurno vještica dolazi????
Bit će to prava beta u ponedjeljak :-)
Frcka, znala sam ja da ce se Frcko lijepo skampirat... Drzim ti :fige: zabtu koja ce bit u nebesima.. :-*