Super, mislim da mora biti olakšavajuće kad si u tom bestežinskom stanju
Ja još nisam krenula još uvijek čekam zeleno svijetlo od dr. bojim se da nisam otvorena i zbog onih bakterija koje sam imala...da ne bi bilo problema
Printable View
maco super neka si ti guštala i kakvo je more?
meni je tako krivo šta nisam u petak zvala dr da pitam jel mogu na more i sad se kuham,a strah me otić bez njegovog odobrenja!
butterfly,nije mene strah prehlade nego bi volila da mi dr da zeleno svjetlo i da me pregleda prije bolje bit oprezniji sutra ujutro ga odma zovem!
koliko si trudna?vidim u potpisu piše da bebice stiže u 12 mj,moja isto termin je 11.12.
He he Maco ti stvarno znas uzivati, bravo!!! :-)
Mimi meni je dr rekao da i brisevi trebaju biti uredni za kupanje....
željkica meni je termin 6.12. vrijeme mi nikako ne prolazi !
jesi zvala dr. da pitaš? moja radi tek popodne.
mi nismo radili nikakve briseve,osim one brzinske šta odmah pogledaju pod mikroskop za gljivice!
Macooooo jel klempic jos uvijek pliva? ;-)
Iskreno, jedino cega me od pocetka bilo strah vezano uz porod su "bolnicki cirkusi", kako ih ja zovem, tipa ne otvaras se dovoljno brzo-evo dripic, malo dolantina da manje boli, ajmo probusiti vodenjak da ubrzamo, da se ne mucis dugo-epiziotomija i tako tih "pomoci".
Uvjerena sam da ipak moj organizam to zna odraditi sam i otkad sam odlucila roditi u rodilistu u kojem preferiraju porod bez nepotrebnih intervencija, straha vise nemam.
Neko pozitivno uzbudenje i iscekivanje je prisutno ali ne i strah.
U biti samo jedva cekam da zagrlim naseg Klempica :heart:
maco meni sve to još nije ni došlo na pamet,jedino što mi se mota po glavi je koliko to jako može boljeti i hoću li ja to izdržati. željela bim roditi prirodno i nadam se da ću kao i ti do kraja uspjeti sakupiti snage da budem tako pozitivna i hrabra. Želim Vam svu sreću i čekamo daljnje izvješće. Mislimo na tebe...kiss
što se kupanja tiće zvala sam dr.kaže da jos ne jer je more dosta hladno. Ja cu je poslušati i izdržati jos malo!
ni ja još ne razmišljam o porodu.. sve si nekako mislim da će biti kako bude, beba mora nekako van...
a što se kupanja tiće, ja pitala doktora prošli tjedan dali se smijem kupati u moru i bazenu pa je rekao da smijem i da uživam. bazen ću izbjeći, a na more u petak pa do utorka, u srijedu ujutro u 8 je AC tak da se idem malo opustiti prije :mrgreen: i osunčati noge i bušu...
p.s. al sam radila sve briseve prošli tjedan i svi su negativni... ne znam dali to ima kakve veze za kupanje....
i ja sam zvala danas dr i dobila zeleno svjetlo za more samo ne na sunce tako da jedva čekam sutra da se bučnem!i odlučila sam da ču radit još nekih 10-tak dana i pa pa idem ja na odmor,jel vi radite?
maco sretno,bravo na hrabrosti mene već sads hvata strah!:-)
Ja sam sas dosla od doktora. Moram obavit uzv i tek onda ce dat zeleno svjetlo za more.
Znojim se ko kreten,ja stvarno neznam kako cu izdurat cijelo ljeto.
Sad mi je reko da ni slicajno nesmijem vise uopce leci na leda da se mozemo ugusit i beba i ja.
Prva trudnoca mi je bila laksa i stresnija.nek se bebica rodi zdrava i gotova sa radajem i svim,nemam vise zivaca.
cure koje ste kreme za sunčanje koristile u trudnoći?
Evo i nas s pregleda,ctg uredan,otvorena 1 prst danas smo 38+5
Pukao vodenjak!
Javim se kad zagrlim našeg Kemponju
sretno maco da se uskoro mazis sa svojim klempom:)
Stižeeeee Klempoooo :-D sretno draga :-D
Go maco, go maco! :dancingfever:
stiže Klempo :-D
Maco sretno!! Uopce ne sumnjam da cete to odraditi bez problema vas dvoje :-)
maco, cure su već sve napisale! Drži nam se i sretno tebi i klempi! :)
Maco sretnooooooo :) :)
Maco, sretno :zaljubljen:
Maco go, go!
mislimo na tebe :-*
Maco, sretno draga!
jedva cekam da nam se javi klempić
Maco sretno draga!
Jutro drage moje dame! Evo, poslužujem kavicu, čaj, kakao... Kolačice, kekse ili cokolino :) pa se posluzite :)
Želim vam predivan dan!
Nadam se da se Maca i Klempo sada maze ili spavaju ;)
123beba hvala na napitcima, mada bi mi jutros najviše pasala hrpa leda jer umirem od vrućine. Maco, nadam se da se maziš s klempićem i jedva čekamo izvještaj. Hope, čini mi se da smo nas dvije sad na redu. I mi jučer bili na pregledu ali mojoj se bebi nakon svega izgleda ne žuri van. Ja za divno čudo zatvorena iako sam već u tri navrata imala pripremne bolove/trudove, a ni beba se još nije spustila, ostalo sve ok. Za šest dana smo opet na pregledu, jedino me brine što mi nisu radili CTG ni ovaj put, odnosno niti jedan put dosad. Valjda je to normalno.
juuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu, maco! sad već sigurno grliš Klempića :)
anddu i ja skapavam od vrucine,koma je..tvom bebacu je izgleda lijepo kod mame,ne brini spustit ce se kad bude spremno:)a ja idem na ctg svaka 2 dana tjedan dana,cudi me da te nisu slali na ctg..premda meni stalno ctg nesto biljezi ali kaze sestra nisu trudovi jer je slabo dosta
Maco jedva čekam vijesti, nadam se da je prošlo sve uredu!
Ajme macooooooo, jel to "već" Klempo stigao? :-D Nadam se da sve ide po planu i da se već grlite!
anddu, hope31 čekamo vas :klap: samo polako i smireno.