Hvala vam svima! Držite mi fige! Upravo krećem za Zg pa ću manje moć viruckat! Tako ste me napunile svojom pozitivom i energijom da sam povjerovala da sam trudna!:dancingfever::sing::heart::heart::kiss:
Printable View
Hvala vam svima! Držite mi fige! Upravo krećem za Zg pa ću manje moć viruckat! Tako ste me napunile svojom pozitivom i energijom da sam povjerovala da sam trudna!:dancingfever::sing::heart::heart::kiss:
Frćka bravo i meni suze idu,ma imala sam osječaj da češ uspjeti baš sam imala,znam točno kako se osječaš nestvarno ja sam prvo rekla mužu da me uštipa da ne sanjam a onda smo zajedno plakali...bravo bravo bravo bar nešto da mi uljepša dan svaki vaš uspjeh je naša nada....:-D:heart:
frćka čestitam! Ima da ß u ponedjeljak bude baš onako fino velika! Sretno!
mislim da imamo novu trudnicu, bravo frćka za veliku bezu i za dalje sve skolski.
Frćkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajmeeeee baš mi je drago..... uh.... nemaš pojma koliko.... trudnjačo jedna.... :pivo: evo nazdravljam za tebeeeeee :-D
Frćka sad sam došla s posla i išla brže vidjeti, kad sam se vozila doma molila sam i znala sam da će biti dobro!!!! Draga moja ne znaš koliko sam sretna zbog tebe i tvojeg muža, daješ nam svima skupa nadu da ćemo i mi jednom ugledati taj čarobni plusić... Smij se ili plači, danas je samo jedan od mnogih sretnih dana koji ti slijede...
Frćka - čestitam od srca!
Frcka draga crta se bas lijepo vidi, bas sam sretna zbog tebe, jedva cekam ponediljak da nam javis super betu
Frcka, bravo draga :-D, tako sam sretna.. cekamo ponedjeljak i lijepu betu! :-)
Curkeee..dobro vam jutro..ja se opet probudila u 5 ali sam se natjerala da opet zaspim. A mogu i kavicu skuhati...
Koja nam je slijedeca po pitanju piskanja testa?
Ti?
Moe avatar ti je predivan! :zaljubljen:
Frckaaa cestitam, jos ~~~~~ za lijepu betu u ponedjeljak..
Jooj sneki di sam ja od pisanja..ima ih prije mene.. He he.. Ja cu za rijecku kavu..
Marnel, Zima, Elen?? I nekog sam izostavila..sorkac.svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusice i bete!
Meni je danas 8dnt ne mislim još ... malo mi je prerano... ja ću u ponedjeljak kupiti test... al sve me straaaaah.... uh
Frcka za betu,,,,ja danas primila brevactide pa nista od testa cure svima sretno
Frcka, čestitam! Kako divno! Uživajte!!!!
Petra- glavu gore! Drugi put će biti više sreće!
Frčka i od mene vesele čestitke :-D:-D
Ja sam danas tek 4 dnt..sve je ok., malo me bole leđa i osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha al još je prerano za bilo kakve simptome tak da se ne obazirem na to.
Jučer mi je došlo 25 testova s ebaya tak da sam spremna za dr. tjedan :-)
Pusam vas sve i šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~
Frcka cestitam i od ♥ zelim svima pozitivne testove i velike bete...
Meni je 8dt i nista osim glavoboje a to je pred mens jer u nedjelju je 26 dan ....
Bas mi se neda a mislila sam druga srecaal izgleda nista....
Cure! Evo mene s mobitela, nedaju nam disat! Jedva cekam da mrvica i ja idemo kod tate doma i da sve ove vase postove procitam ispocetka! Vase veselje me odusevilo i jako mi falite! Inace ja sam i dalje zbuki, nadam se beti! Svako toliko viknem naglas " ja trudna" da cujem kako zvuci! Nestvarno skroz! Pridruzite mi se sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
Merssi- ja sam procitala bezbroj postova o simptomima i nema pravila..ima onih bez simptoma i sa simptomima i opet su ostale T. Meni je 6 dnt i dalje nis ne osjecam, cak ni od utica... Moramo biti strpljive do bete ili testica.. Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frckaaaaa falis nam!!!
Malo je zatisje ovdje a ima nas puno.. Di ste betocekalice??
Trudna je i cura koja je samnom bila na transferu! Jeeeeeeeeee!!! Obadvije 2.ivf, prirodni! Sto se tice nje, bez simptoma totalno, kaze malo cice! Al isla radit test kad sam joj ja javila da imam dva +!:-) tako da svima`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Nesmijem sad pisat, al me ne vide!:-)
Bravo za curu koja je bila s tobom na transferu!! :-D svidjaju mi se njezini nesimptomi..
Ma di si ti, da ne smijes nista?
Ja sam si sredila ormar, sad idem auto, pa na kampiranje i sutra jahanje..toliko o mojem bolovanju..ako i ostanem trudna ta beba ce bit hiperaktivna.. :lol:
Cureeeee jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja imam simptome kao ta tvoja prijateljica... znači nikakve malo me samo cice bole i napuhnuta sam... baš nema pravila... u ponedjeljak odoh kupiti test.. ma tko bi dočekao četvrtak i vađenje bete.... :-)
Marnel da tvoji nesimptomi budu simptomi trudnoce ~~~~~~~~~~~~~~~ za testic
Frćka, predivno --- taj je dan bio transferotastičan! Juhu!
Vatra, jahanje??? Prije bete??? Uf a ja hodam po stanu i ležim po cijeli dan. Sve mislim, šteti li spavanje na boku, smijem li kihnuti... itako to.. jahanje mi dođe kao SF :raspa:
Marnel, i kod nas se isto kaže :) I ja sam za to da su nesimptomi simptomi... Sretno!
Ruthy citala sam neka nova istrazivanja da je dovoljno mirovati pola sata nakon transfera a poslijenrmalno se ponasati..ja to uzela zdavo za gotovo.. He he..
Nema pravila, mirovati ili ne...
Ugl neka se svakoj pokaze + i to je to!!
POla sata!?! Nas drže tamo desetak minuta i to je to ... Uf, da dobro kažeđš, treba se opustiti i bit će + :)
vatra a da malo pričekaš sa jahanjem?
Nije me bilo nekoliko dana i dočeka me velika radost.....
Frćka :-D:-D:-D:-D skačem za tebe ,jedva čekam da nam javiš veliku betu...
ostalima :fige: i ne predajte se do samog kraja...uvijek trun nade ostavite-sve je moguće
Kod nas ovdje nakon transvera embriona,odmah ustajes i ides kuci,nista se ne ceka mada bih ja malo odlezala ali nedozvoljavaju ljecnici kazu odmah se vraatit u normalu al ja sam ovaj put uzela bolovanje i pose svakog utrogest po sat do dva odlezala. I nisam se zamarala...
Svima zelim sto i samoj sebi... majcinstvo ♥♥♥
Orhideja slazem se s tobom..nema predaje do bete!!!
Zeljkice to i MM kaze..oprala sam auto i malo me grcilo u maternici i sad mi je zabranio sve.. Ali ipak idem na kampiranje..;-) tako da nis od jahanja, budem drugi put.
Ruthy samo polako...plusic kuca na vrata.. :lol:
(Malo sam maka... )
Joj cure vi i simptomi, dođe mi da vas nalupam. Ja ni sad još nemam ništa osim napuhnutosti i jaaaako povremeno osjetim bol u sisama. Čak niti ne znam jesu li napuhnute.
Nema kruha u traženju simptoma :D
E da, skužila sam samo jedan "simptom" koji mi je bio drugačiji - kad sam stavljala utriće, cerviks mi je cijelo vrijeme ostao visoko. Prije se na pola 2ww znao spustiti. Ali ni to ne mora ništa značiti